Aktuális ajánlatok

Új árak 2017 februárjától!

2017 januárjában még változatlan árakkal várja Pácienseit a Dermart Buda Klinika orvosi részlege. Az áremelés a vizit- és kontrolldíjakat érinti, ill. az egyes bőrgyógyászati-esztétikai kezelések árát. További információt - előzetes regisztráció után -az "árak" résznél találhatnak.

Cosmo Xmas Shopping Napok!

Cosmo kupon

Keresse karácsonyi Cosmopolitan Xmas kuponunkat a decemberi Cosmoban, és vegye igénybe 20%-os kedvezménnyel bármely szolgáltatásunkat!*

Nemcsak Karácsonyát, de Önt is megszépítjük!

*A kedvezmény más akcióval (akciós bérletek) nem összevonható, és kizárólag a Dermart Buda Bocskai úti klinikáján vehető igénybe.

A kupon beváltási határideje: 2016. december 2 - 2017. február 28.

Részletes tájékoztatásért hívja a (20) 329 5441-es telefonszámot

Nyári pigmentfoltok, stria kezelések

Nyári pigmentfoltok, stria kezelések

Az őszi és téli hónapok a bőrmegújítás időszaka. A nyári napfény okozta pigmentfoltokat, bőr szárazságot ilyenkor lehet a leghatékonyabban eltüntetni a bőrről, erre pedig a leghatásosabb  a Vivace® terápiák.

A Vivace® készülék alap felhasználási célja az arc teljes kezelése a bőrön keresztül. RF egyesíti a már ismert frakcionált lézer, villanófény (IPL), illetve a hagyományos rádiófrekvenciás (RF) eljárások előnyeit, kombinálva a dermaroller kollagén indukciós hatásával.

A kezelés során keletkező apró bőrcsatornák alkalmasak arra, hogy mezoterápiás anyagokat, amely pigmentfoltok kezelése esetén: hyaluronsav, fehérítő hatóanyagok: arbutin, aminoetilfoszfonsav, retinil palmitát, morus alba kivonat, oxyresveratol, licorice kivonat, malicsav, c vitamin, tejsav, flavonoidok, vitaminok, antioxidánsok,  salicil sav, polifenolok, nyomelemek, aminosavakat juttatunk a kötőszövetbe, külön fájdalom és tűszúrás nélkül.

A kezelést 4-6x ismételve érhetjük el a leghatásosabb végeredményt.

 

Problémás terület célzott Vivace® és mezoterápiás kezelése - szemkörnyék kezelés vagy pigmentfolt kezelés: 30.000 Ft/alkalom (tenyérnyi felület)

5 alkalmas bérlet: 150.000 Ft + ajándék kiegészítő otthoni terápiával (speciális fényvédő és halványító krém)

 

Teljes arc Vivace® kezelése: 70.000 Ft/alkalom + mezoterápiás anyag költsége 30.000 Ft/alkalom

3 alkalmas bérlet esetén: 210.000 Ft , amely tartalmazza 90.000 Ft értékben a kezelést követő mezoterápiás anyag ultrahnagos bevitelét. 

 

Teljes arc, nyak és dekoltázs Vivace® kezelése: 140.000Ft/alkalom + mezoterápiás anyag költsége 30.000 Ft/alkalom-tól

 

Hasfeszesítés, striakezelés: 5 tenyérnyi felületig 100.000 Ft/alkalom, amely tartalmazza 90.000 Ft összértékben a kezelést követő mezoterápiás anyag ultrahangos bevitelét. 


 

 

Tartós szőrtelenítést szeretne, fájdalom nélkül?

Depilar System

A Depilar System napjaink egyik legkorszerűbb, legújabb generációs, kettős enzimhatáson alapuló tartós szőrtelenítő eljárása.

Professionális hatásmechanizmusa:

  • az Epilar-ban levő tripszin és kimotripszin az éppen növekedési (anagén) fázisban lévő szőrtüszőkre fejti ki hatását, lebontja a szőrnövekedésért felelős sejteket és a szőrtüsző a továbbiakban nem növeszt szőrszálat,
  • a test különböző területein eltérő a szőrzet növekedése, ezért egyetlen kezelés tehát csak kevés tüszőre tud hatni - a tartós szőrtelenítéshez hosszabb időszakon át kell a kezeléseket ismételni.
  • a szőrszálak száma minden kezelés után kb. 20%-kal csökken,
  • a harmadik kezelés után már általában látványos az eredmény,
  • a végleges hatáshoz 6-12 kezelésre van szükség.

Kozmetikánkban kipróbálhatja most kedvező áron!

Szemhéjplasztika vágás nélkül!

Plexr® akció

A Plexr® a bőrgyógyászat és a plasztikai sebészet legújabb és egyik legfejlettebb eszköze.

Vágás nélküli szemhélyplasztika, Magyarországon először nálunk érhető el!

Bízza szépségét szakemberekre, és foglaljon időpontot Plexr® kezelésre most a (20) 329 5441-es telefonszámon, vagy a cikk alatti “Időpont foglalás” linkre kattintva online!