A tökéletes kezelés a Dermart Kozmetikájában

Dermart Kozmetika

A tökéletes kezelés a Dermart Kozmetikájában

A Dermart Buda kozmetikája nem hétköznapi hely. Minőségi, orvosi tisztaságú hatóanyagok kerülnek a kényeztetésre vágyók bőrére, és nem hétköznapi a gép sem, amivel bejuttatjuk a hatóanyagokat a bőrbe. A SonoStar egy olyan különleges ultrahang, amelyben a biorezonancia és a bőrtípusnak megfelelő led világítás extra segítséget nyújt bármilyen bőrprobléma kezelésében. 

 

A nemzetközi szépségipar területén jelentős átrendeződést figyelhettünk meg az utóbbi néhány évben. Míg a 90 es években két távoli szigetről szemlélte egymás tevékenységét a plasztikai sebészet és a kozmetikai ipar, addig az ezredfordulótól megkezdődött partvonalak elmosódása.

Az esztétikai piacnak változásaira gyorsan reagáló orvosi műszergyárak mára olyan széles technikai arzenállal sorakoznak fel egymás mellé, amelyek a hagyományos műtéti megoldásokat jelentősen a háttérbe is szorították, és sok technikai eszköz a kozmetikában találta meg a helyét. A kozmetikusok ma már nemcsak bátran hasznosítják a fénytechnológia- (IPL, lézer) és az elektro-kozmetológia (mikrodermabrázió, elektroporáció, ultrahang, radiofrekvencia stb.) legújabb vívmányait, hanem az ún. "bio"- esztétiaki kezelésekkel bővítették tevékenységi körünket, a természetes, szintetikus hatóanyagok nélküli megoldásokat keresve. Mindezeknek köszönhetően a páciensek egyre nehezebben szakadnak el a kényeztető, de egyre hatékonyabb, modern és exkluzív esztétikai szolgáltatásokat nyújtó szalonok bűvkörétől.

Mi is egy ilyen szolgáltatást szerettünk volna nyújtani Kozmetikánkban, amikor a svájci Kleanthous SonoStar® biorezonanciás ultrahang készülékét választottuk a tű nélküli hatóanyagbevitelre, a kényeztető esztétikai kozmetikai kezelések alapjaként.

Miért nem egyszerű a hatóanyag bejuttatása a bőrbe? Egyszerű: bőrünk funkciójánál fogva mechanikus, kémiai, immunológiai és mikrobiológiai védőgátat képez szervezetünk és a külvilág között, így útját állja a kórokozók, agresszív kémiai szerek, és sajnos a bőr és a kötőszövet regenerálódásához szükséges gyógyszer hatású kozmetikumok felszívódásának.

A SonoStar® biorezonanciás ultrahang készülék az egyik legmodernebb és legösszetettebb a kozmetikai piacon. Az ultrahang impulzus/rezgésszáma, a hanghullámok formája és a frekvenciája eredményezi a rezgést, amely a különböző bőrproblémákra célirányosan hat. E mellett a biorezonancia terápiás hatása is érvényesül a rezgésterápia során: az emberi fül által ugyan nem érzékelt, de befogadott hangokkal, illetve az egyes bőrhibáknak megfelelően választott led-fényekkel nemcsak közérzetünket, hanem bőrminőségünket is megfelelő irányba tudjuk befolyásolni.

A ráncok kezelése mellett az akne, rozacea is javítható. A kötőszövet fiatalítása következtében alkalmas hegek illetve cellulit terápiájára, és természetes, vagy mesterséges ödémák kezelésére.

A kezelés során nemcsak a Kleanthous család anti-ageing termékei, hanem bármely az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott steril hatóanyag bejuttatható a bőrbe.

A kezelést javasoljuk akár önmagában, akár egyes esztétikai kezelések (Drakula terápia, tűs mezoterápia, GUNA kezelés) kiegészítőjeként, az esztétikai beavatkozások után kialakuló ödéma, vagy bevérzés gyors gyógyulására, illetve botulin toxinnal kezelt bőrfelületek karban tartására.

 

Sono Beauty Lifting kezelés

Tű nélküli, fájdalom mentes, kellemesen kényeztető bőrfiatalító program. A kúra hatékonysága a "cellsupporting molekulának" (c.s.m.) köszönhető. A c.s.m., azaz sejt-támogató molekulák képesek befolyásolni a bőr regenerálódási képességét, és lassítani a bőr öregedési folyamatát, amelyet az ultrahang biorezonanciát kiváltó hatásával lehet gyorsítani. A Sono Beauty Lifting kezelés két féle hatással van a bőrre: feltölti a ráncokat, eltünteti a szarkalábakat, feszesebbé teszi a megereszkedett bőrt, ill. arra készteti a sejteket, hogy az így megindult fiatalító folyamatokat, még 3-4 hónapig önműködően folytassák.

 

Kleanthous biorezonanciás ultrahang - extra feltöltés és feszesítés bőrtípusnak megfelelő hatóanyaggal 30perc 15.000 Ft

Kleanthous Premium Gold - műtét nélküli arcfiatalítás biorezonanciás ultrahanggal és kleanthous c.s.m. molekulákkal 60perc 25.000 Ft

Dermastir Luxury anti-ageing kezelés biorezonanciás ultrahanggal, hyaluronnal és kaviárral 60perc 25.000 Ft

Dermastir Luxury anti-ageing kezelés biorezonanciás ultrahanggal+ radiofrekvenciás bőrfeszesítéssel, hyaluronnal és kaviárral 70perc 30.000 Ft