12 hónapig ragyogó bőr 1 kezeléssel? Skinbooster a megoldás!

12 hónapig ragyogó bőr 1 kezeléssel? Skinbooster a megoldás!

Ki ne szeretné, ha a reggel felkent hidratálója 9 hónapig ugyanolyan szépnek, egészségesnek és ragyogónak mutatná a bőrét. lehetséges ez? Sajnos krémmel még nem, de a Restylane cég különleges, stabilizált skinbooster hyaluronsavjaival  igen!

A Vital és Vital light teljesen új fejezetet nyit a mezoterápiában, hiszen tartósan fokozza a bőr hidratáltáságát, bársonyosságát, simaságát és rugalmasságát, míg a nem keresztkötött hyaluronsavak 1-2 nap alatt kiürülnek a bőrből. Az arcon, a kézen, a nyakon, és a dekoltázson is használható, és az első hyaluronsav a piacon, mely a bőr tulajdonságának a javítását tűzte ki célul.

A hyaluronsavnak 3 fő hatása van a bőrben:

1.  Hidratálás: a hyaluronsav magas vízmegkötő képessége javítja a bőr hidratáltságát.

2.  Sejtek aktiválása: a hyaluronsav stimulálja a fibroblasztokat és a sejtközötti mátrixot.

3. Intenzív kollagén termelés: A szúrási technika révén sérülést okozunk a bőrben. A regeneration révén bőrünkben kollagénképzés indul. Ez vezet részben a bőr minőségének a javulásához.

Hogyan történik a kezelés? 

A kezelés során - előzetes krémes érzéstelenítés után - a bőrbe ultra-vékony injekcióstű segítségével juttatjuk be a stabilizált hyaluronsavat, amely klinikai tanulmányok szerint így 9 hónapig állandó bőrhidratációt és bőrminőság javulást idéz elő. 

Kiknek ajánljuk? 

1. bőrminőség javító kezelésként, akik meg szeretnék őrizni bőrük egészségét

2. hegek kezelésére

3. fénykárosodott bőr regenerálására

4. száraz, fényevesztett bőr esetében

5. tartósítószerekre, illatanyagokra, vagy krém összetevőkre kialakult kontakt allergia esetében, a lokális kozmetikumok kiváltására

A Restylnae Vital használható az arcon, a Vital light a nyakon, dekoltázson és a kézfejen.

Átlagosan 1-3 kezelés szükséges a tartós eredmény fenntartásáért.