Az arany és a kaviár új evolúciója

Az arany és a kaviár új evolúciója

Az arany és a kaviár új evolúciója

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumokat a francia-olasz AltaCare gyógyszer- és dermokozmetikum-gyártó cég fejlesztette ki. A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, míg a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található.

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa-szerte már jól ismert Dermastir márka a botulin-, lézer-, vámpírterápiás- és ultrahang-kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté.

Az arany és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr-kisimító hatásuk miatt különlegesek; olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.

A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.

Az AltaCare Laboratoires vállalat a “szérumok háza” (House of Serums) néven vált közismertté a kozmetikai iparban, mivel professzionális felhasználásra gyártott, koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullái kivételesen hatékonyak a kezelések során.

Magyarországon elsőként nálunk elérhetőek a Dermastir luxuskozmetikumok professzionális kabinkezelései, melyek az otthoni kezelések kiegészítéseként fokozott koncentrációjú hatóanyag bejuttatást jelentenek a bőrbe.

Ajánlott kezelés kozmetológiai beavatkozások után a bőr gyulladáscsökkentésére és gyógyítására, illetve önmagukban a bőr kötőszövetének regenerálására és speciális bőrproblémák kezelésének kiegészítéseképpen.