Bioszállal a feszes bőrért - mindenhol

Bioszállal a feszes bőrért - mindenhol

Ahogy öregszünk, a kötőszövetünk is velünk öregszik. Puhább, lazább lesz, a cellulit pedig még a legvékonyabbakon is láthatóvá válik.

Rendszeres testedzés és megfelelő táplálkozás mellett is megjelenik a gravitáció hatása: a térd feletti ráncok, a megereszkedett belső comb, a bricsesz területén, vagy akár a felkaron.

A hirtelen hízások-fogyások, illetve a terhesség után a has megereszkedett bőre is nehezen nyeri vissza eredeti minőségét.

A testkezelésre használt radiofrekvencia és a kavitációs ultrahang sokat tud segíteni ezeken a problémákon, de sokan nem szeretnek heti szinten 1-1.5 órát magukra fordítani, ill. gyors, agresszívabb és nagyon látványos kezelést szeretnének.

Az ő számukra ideális megoldás a Thread Lifting, vagyis FTC, azaz Fine Thread Contour Therapy, amely a legjobb és legújabb bőrfiatalító eljárás. Az FTC segítségével a megereszkedett, laza bőrszövetek feszesíthetőek, megemelhetők, és nem csak az arcon, hanem szinte bárhol a testen.

A bioszálas kontúrterápia során a lifting hatás műtéti beavatkozás, vágás nélkül történik,

ötvözve a hagyományos nyugati thread eljárást és a keleti akupunktúrás szálbeültető beavatkozások elemeit. A bőr fiatalítása mellett megemeli a szöveteket is.

Az FTC terápia során vékony és rövid biológiailag felszívódó antimikrobiális szálakat juttatunk egy vékony tűvel a kezelni kívánt bőrfelület bőr alatti rétegébe. A szálak anyaga PDO (polidioxanon), egy biztonságos és már az 1980-as évek óta ismert sebészeti varratanyag. A bioszálak a kezelést követően 6 hónap alatt szívódnak fel, ez alatt az idő alatt regenerációs folyamatokat, sebgyógyulást indítanak el a mélyebb bőrrétegekben, viszont a fel-nem-szívódó szálakkal ellentétben nem okoznak krónikus gyulladást, hegesedést és granulóma képzódést.

A több hónapon át tartó kollagén stimuláció, mellett javul a helyi mikrovérkeringés, ennek köszönhetően fiatalabb és egészségesebb kötőszövetet kapunk, a bőr tömörebb tapintatú, rugalmasabb lesz.

 

Hogyan történik a Thread Lifting, finom szálas testkontúrozás?

A beavatkozást orvosi konzultáció előzi meg. A kezelendő bőrfelületet érzéstelenítő krémmel előkészítjük, fertőtlenítjük. A megemelendő, feszesítendő területre számos sima és csavart szálat helyezünk be, nagyon vékony tűk segítségével, melyekre a szálak rögzítve vannak. A tűk kihúzását követően a bioszálak a bőr mélyebb rétegeiben maradnak, fenntartva ezzel egy hónapokig tartó szöveti regenerációt, szöveti megújulást. A csavart vagy screw szálak megsokszorozzák a sebgyógyulás hatását, továbbá a spirál alaknak köszönhetően egy erőteljesebb fizikai támasztást is biztosítanak. A sima és csavart szálakat kombináltan alkalmazzuk. Az erősen megereszkedett területekre, ill. a fenék megemelésére ún. cog- fogazott szálakat használunk, amelyek a bőrbe belekapaszkodva azt a gravitáció ellen megtartják, és így rögzítik.

 

Mely testfelület kezelhető a Thread Lifting kezeléssel?

 1. nyak
 2. toka
 3. dekoltázs
 4. has
 5. karok
 6. lapocka
 7. fenék
 8. bricsesz
 9. combok
 10. térd
 11. vádli

 

 

Kinek javasolt az FTC?

A 35-50 éves korosztálynak javasolt az FTC terápia, akiknél megfelelő életmód és étkezés mellett a bőr lazább, megereszkedett, ill. szeretnék általános bőrképüket is javítani.

A kezelés önmagában, ill. egyéb testkezelő technikákkal együtt is alkalmas a testkontúrok javítására.

Fogyókúra helyett, fogyasztásra NEM alkalmas.

 

Milyen hosszú a kezelés hatása?

A kezelés hatása az első hónap után látható, maximumát a 6. hónapra éri el, az eredmény 9-12 hónapig tartós.

Az FTC hatás a befűzött szálak számával arányosan fokozható, az ismételt kezelések segítik az eredmény meghosszabbítását.

Az eljárás nagyon biztonságos. Átmeneti duzzadtság és véraláfutás alakulhat ki, ill. a páciens a kezelés után húzó hatást érezhet, esetenként a szálakat is érezheti átmeneti ideig.