dr. Pónyai Katinka PhD - a Restylane hyaluronsavas töltőcsalád hivatalos magyarországi trénere

dr. Pónyai Katinka PhD - a Restylane hyaluronsavas töltőcsalád hivatalos magyarországi trénere

A Restylane cég volt a világon az első aki hyaluronsavas töltőanyagot szabadalmaztatott, még az 1990-es éveben. Azóta számos klinikai tanulmány és vizsgálat történt nemcsak az eredeti, hanem az újonnan szabadalmaztatott termékekkel.

Magyarországon dr. Pónyai Katinka, a Dermart Buda szakmai vezetője lett a cég által választott injektor, aki nemzetközi szintű továbbképzés, majd vizsga után lett hivatalosan is elismert oktató.

A cég ars poeticája a biztonságos, és természetes eredményt hozó kezelés, amelyet úgy kívánnak elérni, hogy az oktatásukat standardizálják, és minden érdekldő számára ingyenesen lehetővé teszik. Ennek megfelelően havi rendszerességgel tartanak anyagismeretet, anatómiát, és töltési technikát oktató tanfolyamokat, dr. Pónyai Katinka vezetésével, a Dermart Buda klinikán.

A Galderma/Restylnae cég felkérése után a kiválasztott oktatóknak - minden országból 1 orvos - nemzetközi zsűri előtt kellett vizsgafeladatot elvégezni, amelyet videóra felvettek, és kielemeztek. A vizsga angolul folyt, és helyszínéül a fesői Prága szolgált. A szeptemberi hétvége az oktatás standardizációjról és az oktatók megfelelő felkészültségének az ellenőrzéséről szólt. Dr. Juan Sophena spanyol, és dr. Yiulia Dyachenko orosz bőrgyógyász, kozmetológusok a legújabb trendeket és a legbiztonságosabb hyaluronsav kezelés technikákat oktatták és kérték számon a jövendőbeli oktatóktól.

A Restylane közel 30 éves klinikai és kutatási tapasztalatával az egyik legmegbízhatóbb, és legjobb hyaluronsav, amely végre - újra -  elérhető Magyarországon is!