A „Drakula” terápia - szérum biostimulációs kezelés

A „Drakula” terápia

A „Drakula” terápia - szérum biostimulációs kezelés

A PRP jelenleg a világon elérhető egyik legmodernebb esztétikai eljárás, amelynek módszerét az esztétikai bőrgyógyászaton kívül számos szakterület (fogászat, ortopédia, szemészet) már közel 30 éve kiterjedten alkalmazza műtéti- vagy krónikus sebek gyógyulása érdekében.

Az eljárás lényege, hogy a páciens saját vérében alacsony koncentrációban megtalálható, élettani körülmények között a bőr és a kötőszövet regenerálódását szolgáló hatóanyagokat, mesterségesen feldúsítva és célzottan alkalmazva, a testidegen anyagok mellőzésével érjünk el kiemelkedő esztétikai eredményeket.

A méltatlan „Drakula terápia” gúnynevet a kezelés azért kapta, mert a páciens vérét speciálisan kifejlesztett, egyedi technológiával készült kémcsőbe vesszük le, és ebből speciális eljárással nyerjük ki azt a szérumot, amelyet rögtön vissza is fecskendezünk a kezelendő bőrfelületbe. Az elérni kívánt hatástól függően fiatalítható az arc, dekoltázs, nyak, vagy akár a kézfej bőre is!

A saját vérből készült, stimulációs koktél serkenti a bőrben és a bőraljában található őssejteket, beindítja az öregedés folyamata során egyre csak csökkenő rugalmas rostok újraképződését. A bőr hidratáltságának javításával nemcsak a mély statikus és dinamikus ráncok, hanem a felszíni, dehidráltságból adódó szarkalábak is telítődnek, a bőr simává, rugalmassá válik.

A kezelés hatására a bőrben új kollagén és új rugalmas rostok képződnek, az újonnan kialakuló erek pedig a bőr tápanyag ellátását javítják. Egyedülálló hatása a terápiának, hogy nemcsak megújítja a kollagén és elasztikus rostokat, hanem a fény által károsodott, hegesedett rostok lebomlásával helyet csinál az új kollagénnek is.

A látványos bőrfiatalító hatás fokozatosan, néhány hét alatt alakul ki, és éveken át, hosszan tart. A tartós hatás eléréséhez 3 kezelés javasolt 2 havonta végezve, évi 1-2 fenntartó kezeléssel kiegészítve. A kezelés jobb hatásfokú megfelelő bőrtáplálással, életmóddal, illetve természetesen az UV sugárzás kerülésével.