Hatékony, mégis gyengéd hámlasztások a Dermart Kozmetikájában

Hatékony, mégis gyengéd hámlasztások a Dermart Kozmetikájában

Ha hámlasztásról hallunk, sokunknak Samantha jut eszünkbe a "Szex és New York" című sorozatból – és persze az, hogy mennyit nevettünk azon a részen.

Pedig hámlasztás és hámlasztás között is óriási különbségek vannak...

Ha szeretnénk hatékony bőrmegújítást, de nincs időnk vagy kedvünk a brutális orvosi verziókhoz, nem kell elkeserednünk, mert az Image termékcsalád designerpeelingjei közül bátran választhatunk – bőrterapeuta segítségével – bármely bőrproblémánkra.

Az Image hámlasztások egyediségét adja, hogy a protokoll kezelések mellett egyénre szabottan kiegészíthető a hatóanyagok listája pl. antioxidánsokkal, vagy fehérítőkkel, akár tiszta hialuronsavval. Az így hozzáadott anyagok szabadon szívódnak fel a frissen hámlasztott bőrről, és nagyobb koncentrációt érnek el célhelyükön, mint bármely krémben.  

 

Az Image peelingekben növényi enzimek, bőrregeneráló őssejtek, méregtelenítő illóolajok fokozzák a bőrtökéletesítést. A márka által szabadalmaztatott fejlett technológia segíti a hatóanyagok mélyebbre jutását: a Vectorize Technology a hatóanyagok célzott szállítását és fokozatos bejuttatását teszi lehetővé mélyebb bőrrétegekbe a hosszantartó és intenzív hatás érdekében. Ez a technológia a hatóanyagok mikroszkópikus kapszulákba zárását jelenti, amelyek így a bőrbe egyre mélyebben behatolva egymást követően épülnek be a sejtekbe.

 

A kozmetikai hámlasztások előnye, hogy gyors, látványos változást hoznak fájdalom, bevérzés, vagy látványos hámlás nélkül. Kúraszerű alkalmazásuk esetén az arcbőr tömöttebbé, egyenletesebbé válik, az otthoni kezelés során használt krémekből pedig a hatóanyagok gyorsabban és jobban szívódhatnak fel.

 

A kezeléstől függően a bőr megfelelő otthoni elő- és utókezelése fontos része a peeling kúrának. Az előkezelő termékek felkészítik a bőrt a kezelésre, ennek köszönhetően csökkennek a rizikófaktorok, a bőr egyenletesen kezelhető, a regenerációs idő pedig jelentősen lerövidül. A kezelés után a bőr tökéletes felépülését a szakértő által kiválasztott megfelelő termékek segítik, melyek a kezelés utáni regenerációt és a kellemetlen tünetek elkerülését biztosítják. 

 

A legideálisabb időszak a hámlasztásra az őszi, téli és tavaszi hónapok, de az Image fényvédőkkel akár a nyár is alkalmas lehet. A hámlasztás során ugyanis az UV sugárzástól kell a legjobban védeni a bőrünket, hiszen a bőr sérülékenyebb és érzékenyebb lesz, és a festéket termelő sejtek, a melanociták erősebb válaszreakcióval reagálnak, amitől megindulhat a fokozott pigment termelés. Ezért a hámlasztás mellett amindennapi rutinunkká kell váljon a nappali, széles spektrumú, UVA és UVB fényvédőt tartalmazó krémek használata a kezelt területen.

 

 

Image I peel Ormedic Lift – a természetes megoldás

 

Nem-kémiai felületmegújító kezelés, mely kíméletesen hámlaszt növényi enzimek segítségével, miközben fekete nadálytő növényi őssejtek regenerálják a bőrt, segítik fenntartani fiatalos megjelenését. A legérzékenyebb bőrök tisztítására, megújítására alkalmas.

 

ImageI peel Lightening Lift – az egyenletes tónusért

 

Megoldás a foltok ellen. Ez a kezelés tejsavat és kojiksavat kombinál a leginnovatívabb növényi fehérítőkkel, Echinacea őssejtekkel. A pigmentfoltok elleni kombinált terápia kiegészítéseként villanófény és mezoterápia mellett, de önmagában is hatékony kezelés.

 

Image I peel Wrinkle Lift – a sima textúráért

 

A két leghatékonyabb hámlasztó hatóanyag a glikolsav és retinol bőrfelület megújító elegye kúraszerűen alkalmazva tömöttebbé, feszesebbé teszi a bőrt, csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, miközben a nyáriorgona őssejtek csökkentik a gyulladást, és javítják a fénykárosodás jeleit. Erősen fénykárosodott, megvastagodott, fényét vesztett bőr esetében ajánljuk, szigorú fényvédelem mellett.

 

Image I peel Acne Lift – a makulátlan arcbőrért

 

Alfa- és béta-hidroxisavak erős keveréke, orgona őssejtekkel vegyítve csökkenti az elváltozásokat és megszünteti a pattanások, aknék utáni sötét elszíneződéseket. Aknés, seborrhoeás bőr tartós tünetmentesítésére ajánljuk.

 

Image I peel Signature Face Lift – az érzékeny bőr megújításáért

 

Az Image peeling vezető, eredményorientált kezelése gyümölcs enzimeket kombinál, hogy felgyorsítsa a sejtszintű megújulást. Tápláló C-vitaminnal és Centella őssejtekkel nyugtatja a kipirosodást, és erősíti a rozáceára hajlamos bőrt. Azonnali ragyogást biztosít.

 

Image hámlasztó kezelés 45perc 16.800.- utókezelő szettel 22.000 Ft

Image hámlasztó kezelés extra hidratáló arcolajjal 60perc 24.000 Ft