Hozza vissza fiatalos vonásait a Happy Lift™ segítségével

Hozza vissza fiatalos vonásait a Happy Lift™ segítségével

A Happy Lift™ egy olyan beavatkozás, amely felszívódó szálak segtségével eredményesen és biztonságosan, természetes hatással tudja megemelni az arc megereszkedett részeit. A Happy Lift™ nem helyettesíti a plasztikai sebészek által végzett face lift technikát, helyette azonban egy gyors és biztonságos alternatívát nyújt a pácienseknek.

Hogy történik a beavatkozás?

A Promo Italia Happy Lift™ technikánál vékony, apró fogakkal ellátott, hajszálvékony felszívódó szálakat alkalmazunk, amelyeket a bőr alatti kötőszövetbe vezetünk. Itt a szálak fogai apró esernyőkként kinyílnak, és megtámasztják-megemelik a laza bőrt, így lehetőséget adva a szemöldök, az áll, a toka, illetve a középarc deformitás nélküli fiatalítására.

A megfelelő technikával és a pontosan kiszámított anatómiai helyre bevezetett szálak apró horgonyként tartják helyén a szöveteket akár 3 évig, annak ellenére, hogy teljesen lebomlanak 12-18 hónap alatt, hiszen a körülöttük kialakuló saját kollagén hálózat észrevétlenül átveszi a feladatukat.

Mivel a szálak - egyedülállóana a piacon - áttetszőek, ezért véletlenül sem fognak a bőr alatt átlátszódni.

 

Fáj a beavatkozás?

A beavatkozáshoz egy-egy ponton érzéstelenítő injekciót alkalmazunk a bőrben. Egyéb fájdalomcsillapítás vagy bódítás nem szükséges.

A beavatkozás után főként feszítő érzésről számolnak be, amelyet hűtés és szájon át bevett fájdalomcsillapító pár nap alatt megszüntet.

 

Mennyire biztonságos az eljárás?

A Promo Italia Happy Lift™ beavatkozást csak a Promo Italia trénere által vezetett képzésen részt vettek végezhetik. 

 

Hány kezelésre lesz szükséges?

A legtöbb esetben egy kezelés elégséges. Azonban az egyéni adottságoktól függően lehet szükség kiegészítő kezelésekre: ezekben az esetekben 3-4 hónappal később javasoljuk a beavatkozást.

 

Mire kell figyelni a beavatkozás után? Milyen szövődmények valószínűek?

A szúrcsatornák befertőződésének veszélye miatt a kezelés után steril ragasztó kerül az adott pontokra. Ezeknek az eltávolítása általában 3 nappal a kezelés után javasolt.

Arcmasszázs, szauna, szolárium, napozás, testedzés 2 héttel a beavatkozás után megengedett.

Az arc izmainak erős használata (nevetés, ásítás, tüsszentés) esetén javasolt a kezelt terület kézzel történő megtámasztása. Javasolt a hanyatt fekvés és alvás, illetve az étel apróra vágása pár napon keresztül.

A kezelés után mindenkinél előfordulhat bevérzés, duzzanat, illetve akár a bőr hullámosodása, ez azonban 2-3 nap alatt javul, 2 hét alatt pedig teljesen el múlik.

A szálak a bőr alatt legtöbbször tapinthatóak, de az szintén csak átmeneti probléma.

 

Milyen kezeléssel egészíthető ki a Promo Italia Happy Lift™ ?

A beavatkozás önmagában is elegendő, azonban természetesen kiegészíthető egyéb esztétikai kezeléssel (botulin, hyaluron, drakula kezelés, radiofrekvancia) a gyógyulási idő után.

 

A Promo Italia Happy Lift™ szálai meddig maradnak a szövetben?

A Promo Italia Happy Lift™  szálai felszívódó szálak, ezért 12-18 hónappal a beavatkozás után teljesen eltűnnek a szövetből. Ezért nem akadályozzák a későbbiekben semmilyen plasztikai sebészeti vagy egyéb eljárás elvégzését.

 

Mely területeket lehet kezelni a Promo Italia Happy Lift™ szálakkal?

  • A szemöldök megereszkedését
  • A laza állvonalat
  • A marionett ráncot
  • A középarc ellaposodását és a nevetőránc kimélyülését

 

Mikor látható az eredmény?

Az eredmény közvetlenül a beavatkozás után már látható, és a kezelést követő hónapokban egyre kifejezettebb lesz.

 

Mennyi ideig tart a beavatkozás?

A Promo Italia Happy Lift™ beavatkozás érzéstelenítéssel és utókezeléssel együtt legfeljebb 1 órát vesz igénybe.

 

Mit lehet tenni, ha nem tetszik az eredény?

Mivel a szálak felszívódnak, ezért a kezelés eredménye nem visszafordíthatatlan.

 

Kinek javasolt a Promo Italia Happy Lift™ ?

A beavatkozást akár nőknek, akár férfiaknak is ajánljuk 30-60 év között, akik hosszú távú eredményt szeretnének elérni, de nem szeretnének még sebészeti beavatkozást.

A kezelés nem alkalmas a vonások megváltoztatására, ezért torzító hatása sincs.

 

Kinek NEM javasolt a Promo Italia Happy Lift™ ?

Azoknak a pácieseknek, akiknek a testtömeg indexe 30 felett van, akiknek túl vékony bőre vagy túl vékony arca van. Azoknak, akik drámai változást szeretnének.