IPL szőrtelenítés - otthon vagy kozmetikában?

IPL

IPL szőrtelenítés - otthon vagy kozmetikában?

A nők számára elengedhetetlen manapság a szép, bársonyos bőr, nemcsak nyáron, amikor sokkal több látható belőle, hanem télen is. Ma már elvárás, hogy egy nő figyeljen önmagára a hétköznapok során.

Sokan találkozhattak a ma oly divatos otthoni IPL technikákat reklámozó hirdetésekkel, melyekben azt állítják, hogy otthon is elérhető ugyanaz a hatás, mint a kozmetikákban használt gépekkel. Sajnos ez nem teljesen felel meg az igazságnak. Szakmai tudás nélkül –  például hogy mikor használjuk a kézi gépeket, milyen kozmetikai szerekkel együtt, milyen szőrtelenítési technika után – sajnos semmilyen eredményt nem érhetünk el, csak megsérül a bőr, égési sebeket szerezhetünk, melyek kezelése még drasztikusabb beavatkozásokhoz vezethet. Hosszan tartó gyógyulás után is szerezhetünk maradandó nyomokat. Szerencsés esetben ezeknek a gépeknek semmilyen hatását nem érezzük, ugyanolyan gyorsan növekednek a szőrtüszők, a reklámban látott bársonyosság elmarad, és csak a csalódottság marad.

Több negatív tapasztalatot eredményeznek a kuponokkal megvásárolható olcsóbb kozmetikák kezelései is. Rengetegféle gép kapható ma a piacon, és ebbe sajnos beletartoznak a Kínából, az eBay-ről és hasonló oldalakról megrendelhető, rossz minőségű berendezések is. Sok esetben a kozmetikában dolgozó szakemberek sem ismerik az adott gépek hatásait, rengeteg bőrsérülést okoznak, és hiányzik a bőrgyógyászati ismeret is, melynek köszönhetőn az eltérő bőrtípusnak megfelelően kezelnék a vendégeket. Ez az oka, hogy az IPL technika kapcsán nagyon sokan fejtették ki negatív véleményüket.

Ezért is fektetünk a Dermart Budánál nagy hangsúlyt arra, hogy a kozmetikus és a bőrgyógyász – egy egyéni felmérést követően – együtt alakítsák ki ezeket a kezeléseket. Csak professzionális gépekkel dolgozunk, amelyek a szőrtelenítés mellett más belső folyamatokat is elindítanak a szervezetben. Ezek a gépek orvosi használatra vannak kalibrálva, más-más frekvencián más hatást érhetünk el a bőrfelszín alatt és felett. Ez a technológia nemcsak a szőrtelenítésről szól, hiszen a fénykárosodott bőr, a rosaceában látható tágult erek, bőrbetegségek kezelésére is alkalmas, nem beszélve a pigmentfoltok kezeléséről vagy a tetoválás eltávolításról. Hozzá nem értő szakember közreműködésével vagy egy rossz minőségű gép használatával szőrtelenítési kezelés közben olyan durva impulzusok érhetik az embert, mint egy tetoválás eltávolítás során, mely a bőr felszínt teljesen kiégetheti és maradandó sérüléseket okozhatnak.

Az IPL technika szakember kezében és megfelelő, professzionális gépekkel rengeteg probléma megoldása lehet, kérjük keresse bizalommal szakembereinket, akik egyénre szabottan alakítják ki az Ön számára kezeléseinket.

A 21. század egyik legjobb és legegyszerűbb megoldása az IPL szőrtelenítés, elhagyhatjuk Bridget Jones által használt technikát, hogy a táskánkban rejtve egy borotvát hordjunk, és az étterem mosdójába kezdjünk neki a napi rutinnak... Mert tudjuk: a nagy Ő bármikor felbukkanhat.