Izzadásgátlás botox kezeléssel

Izzadásgátlás botox kezeléssel

Izzadásgátlás botox kezeléssel

Aki már izzadt át inget, akár öltönyt is egy-egy keményebb táragyaláson, vagy akár az esküvőjén- bár ez a kemény tárgyalás kategóriába is belefér- tudja, hogy milyen kellemetlen dolog folyamatosan kart maga mellé szorítva bujkálni a többiek előtt.

Nincs az a dezodor, vagy hintőpor, ami evvel fel tudná venni a harcot. Az izzadás miatt a hónalj bőre pedig felázik, viszket és akár be is gyulladhat.
A gyógyszertárban kapható alumíniumsó alapú keményebb eszközök viszont köztudottan nem egészségesek, sőt akár a verejtékmirigyek elroncsolásával is működhetnek.

Mit lehet tenni?

A jövő a radiofrekvenciával elzárt verejtékmirigy lesz, ezzel kapcsolatba nagyon sok új tanulmány lát manapság napvilágot, mindenesetre, ez még egy nem kiforrott technika.

A botox viszont az.

A botox kezelés évek óta engedélyezett és biztonsággal több millió emberen alkalmazott életminőség javító kezelés.
A hatása azon alapul, hogy a botox a verejtékmirigy összehúzódásáért felelős idegvégződéseknél megakadályozza az információátvitelt, így azok nem húzódnak össze, tehát csak párologtat az ember és nem ömlik ki az izzadság belőle.

Mindenhol máshol- ahol nem kezeljük- az izzadás megmarad, ill., kb. 9-10 hónap múlva itt is visszaáll az eredeti állapot.

Határtalan megkönnyebbülés kék és szürke inget akár nyáron is bátran felvenni, vagy a konditeremben elegánsan leedzeni, anélkül, hogy a Die Hard következő epizódját leforgatnánk.

A beavatkozás gyors. és fájdalommentes. A hónalj bőrét fertőtlenítjük, és érzéstelenítő krémmel bekenjük. Kb. 20 perc múlva már nem érezzük azokat az apró tűszúrásokat, amikkel a botox a helyére kerül. Ezután 2 napig minden edzés és szauna ki kell maradjon, hogy a hatás jó legyen.
Utána pedig csak a kezelés előnyét élvezzük.