A kezünk a legfontosabb

A kezünk a legfontosabb

A kezünk a legfontosabb

A bőr elvékonyodik, az erek kiemelkednek, láthatóvá válnak, a bőr alatti kötőszövet eltűnik, és pigmentfoltok, és bőrmegvatagodások jelentkeznek, amely utóbbiak sajnos a bőrtumorok kiindulási állapotai.

A régi időkben nemhiába védték csipke kesztyűvel a kézfejet, ill. ezzel együtt rejtették is a kiváncsi tekintetek elől, hiszen köztudott – főleg a szépészeti beavatkozások megjelenése óta- hogy egy nő korát nem az arca, hanem a keze árulja el.

Számos rossz példa van erre a mai napig, amikor az arcukat tökéletesre és kortalanra töltött/botoxozott/műtött emberek nyaktól lefelé furcsán, disszonáns módon öregebbek még akár saját maguknál is. A kézfej fiatalítására a nyugati országokban nagyon nagy hangsúlyt fektetnek, legalább akkorát mint az arc, vagy a dekoltázs kezelésére.

Mit tehetünk?

A bőr megújítása általában az első lépés, ezt legegyszerűbben és fájdalom mentesen orvosi hámlasztással érhetjük el. A triklórecetsav 15%-os higításban 2 hónap alatt szépen, lassan, finoman, szövődmények nélkül megújítja a bőrt, eltünteti a pigmentfoltokat és a bőrtumort megelőző megvastagodásokat.

De mi a helyzet a ráncos, beesett bőrrel, és a kanyargózó erekkel?

A hyaluronsavas volumenpótlás egyik legbarátságosabb és legbiztonságosabb változata a kézfej töltése. A hyaluronsav a bőr és az izmok közé bekerülve elterül, és egyrészt kiemeli a bőrt, így az ereket, másrészt erős vízmegkötő képességénél fogva a bőrt is hidratálja.

A beavatkozás nem fájdalmas, a bevérzés és a bedagadás esélye minimális, az eredmény pedig azonnal látható.
Minden gyűrű és karkötő máshogy mutat egy szép, fiatal kézfejen. Ne felejtkezzünk el róla - a kritikusunk sem fog.