Kleanthous – a felső kategóriás esztétikai-kozmetikai kezelés

Kleanthous – a felső kategóriás esztétikai-kozmetikai kezelés

KLEANTHOUS egy vezető nemzetközi kozmetikai vállalat, amely ügyfeleinek innovációt, minőséget, magas színvonalú kiszolgálást és gazdasági eredményeket kínál a regenerációs kozmetika területén.

A vállalatot 1989-ben Dr. med. Panaijotis Kleanthous alapította Heidelbergben. Kutatóorvosként Dr. Kleanthous a kezdetektől fogva az öregedés következményeivel és alternatív gyógymódjaival foglalkozott. Terápiáihoz felfedezte és tökéletesítette a legkisebb fehérjemolekulát, amelyet cell supporting molekulának (c.s.m.) nevezett el. Elsőként a világon, az orvosi használatban kipróbált és bevált cell supporting molekulát Dr. Kleanthous kozmetikai hatóanyag formájában is létrehozta. A c.s.m. molekulát a bőrbe juttató injekciós kúra rendkívüli eredményei arra sarkallták őt, hogy megoldást találjon a kozmetikai szalonokban történő felhasználás lehetővé tételére is. Ehhez egy segédeszközre volt szüksége, hogy a cell supporting molekulát injekció nélkül tökéletesen a bőrbe tudja juttatni. A varázsszó az ultrahang volt, és az is maradt a mai napig. 1989-ben, a világon először Dr. Kleathous állította a kozmetika szolgálatába az ultrahangot, amivel új távlatokat nyitott a kozmetikai iparban.

Ez volt a kezdet. Az évek során azután Dr. Kleanthous és az ő heidelbergi regenerációs centruma rengeteg hatékony kozmetikai terméket fejlesztett ki. Munkája során ez vezérelte és sosem tévesztette szem elől: az ember örök fiatalság utáni vágya.

2011-ben KLEANTHOUS több mint 20 országban van jelen a világon, ahol a felső kategóriás kozmetikai szalonok és wellness központok egyik fontos partnere.

A Kleanthous kezelések alapelve

A bőr a lélek tükre. Tükrözi személyiségünket. Egész életünkben reprezentál minket. A bőrt széppé és egészségessé varázsolni – ez KLEANTHOUS kutatásainak és működésének elsőszámú célja. E cél érdekében ötvözik a modern technológiát – az ultrahangot, a biorezonanciát és a fényterápiát- a bőrregeneráció tudományos módszerével.

A modern tudomány egyre több betekintést enged sejtjeink működésébe. A DNS dekódolva van, ezért egyre többet érthetünk meg abból, hogy mi, miért történik. A Kleanthous szakemberei Kimutatták, hogy bizonyos molekulák befolyásolják sejtjeink életerejét és regenerációs képességét: ezek az úgynevezett cell supporting molekulák (c.s.m.).

A KLEANTHOUS Laboratórium felhasználta egy sejtbiológiai kutatás eredményét, miszerint a sejtjeinkben megtalálható cell supporting molekulák (c.s.m.), mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért. Szervezetünk öregedésével mennyiségük folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos.

KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.)  hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését – mellyel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg.

Klinikánk amblanciáján Vörös Szilvia bőrterapeuta személyre szabottan alkalmazza még a legérzékenyebb bőrűek számára is tökéletes kozmetikai anti-age kezeléseket, amelyek alapja nemcsak a C.s.m. molekula, és az orvosi tisztaságú hatóanyagok, hanem az egyedülálló, dr. Kleanthous által kifejlesztett biorezonanciás ultrahanggal működő eszköz, amely beállításától függően alkalmas rosacea, seborrhoea, atopiás vagy akár acnés, gyulladt bőr kezelésére is.

Kinek javasoljuk?

Aki magas minőségű orvosilag fejlesztett kozmetikai esztétikai kezelést kíván igénybe venni.

Akinek érzékeny, allergiára, irritációra hajlamos bőre van.

Akinek bőrgyógyászati kezelést igénylő bőrbetegsége van, amelynek kiújulását kívánja megakadályozni, és hosszú távú tünetmentességet szeretne elérni.

Aki bármilyen esztétikai beavatkozást kapott, ami után gyulladáscsökkentő kezelésre, és regenerációra szorul az arcbőre.

Minden esztétikai kezelés mellett kiegészítő hatóanyagbevitelként – főleg a saját regeneráción alapuló kezelések, pl. szálazás, HIFU, Vivace, Drakula terápia után.

 

Ár:

  • Kleanthous biorezonanciás ultrahang - extra feltöltés és feszesítés bőrtípusnak megfelelő hatóanyaggal 30 perc 15.000 Ft
  • Kleanthous Premium Gold - műtét nélküli arcfiatalítás biorezonanciás ultrahanggal és kleanthous c.s.m. molekulákkal 60 perc 25.000 Ft