MezoPen a szakma újdonsága

MezoPen a szakma újdonsága

MezoPen a szakma újdonsága

dermaroller tüskéi egy hengeren helyezkednek el, és a görgetés hatására megfeszülő bőrbe szúródnak bele. Így mindíg egy tüskesor szúró hatását érezzük. A szúrási mélység sajnos nem mindig egyenletes, hiszen a kiugró anatómiai területekhez könnyebb hozzáférni, míg egy besüppedő heg kevesebb szúrást kap.

Sajnos ezáltal a hegkezelés - ami a terápia egyik legfontosabb célja - korlátozott eredményű lehet.

A MezoPen esetében a tüskék nem egy hengeren helyezkednek el, hanem kör alakban, egymás mellett. A Pen gombnyomásra engedi a bőrre a tüskéket, amelyek egyszerre nyomódnak a bőrbe, és a fakír-ágyak hatásával kevesebb fájdalmat okoznak, mintha csak egy tű szúrását éreznénk.

A gyors, készülék által irányított tüskeszúrások miatt, a kezelés a klasszikus dermaroller kezeléshez képest kevésbé fájdalmas, és a gyógyulási idő is lerövidül.

A MezoPen előnye, hogy a tüskék hossza, akár kezelés közben is változtathatóak. Így megoldható, hogy a vékonyabb bőrű területeken rövidebb tüskehosszal, a vastagabb bőrű területeken, ill. a hegek és striák területén hosszabb, akár 2 mm-es tüskehosszal dolgozzunk.

A pici, kör alakú fej lehetővé teszi, hogy a szemek környékét, és a felsőajkat is könnyedén - akár célzottan - kezelhessük.

A MezoPen használata előtt a bőrre felvitt mezoterápiás hatóanyagok a kezelésnek köszönhetően a bőr megfelelő rétegébe kerülnek, így ott rögtön ki tudják fejteni a hatásukat. A MezoPen alkalmas akne hegek, bárányhimlő hegek kezelésére, pigmentfoltok célzott kezelésére, ill. általános bőrfiatalításra.