Szemhéjplasztika vágás nélkül!

Szemhéjplasztika vágás nélkül!

Magyarországon először nálunk érhető el ez a professzionális új technika, amely teljesen átformálja a plasztikai beavatkozásokról alkotott képet.

A Plexr® egészen rendkívüli eredményeket ér el különféle bőrt érintő problémák esetén, és jelenleg ez a módszer az egyetlen, amely nem sebészi szemhéj kezelő eljárás. Az eredmények már az első kezelés után is láthatóak, de ezt bizonyos területek esetében szükséges lehet megismételni. Az elért eredmény azonnali és végleges, nincs hónapokig tartó utókezelés, mivel nem történik sebészeti beavatkozás.

Hogyan működik a Plexr®?

A Plexr® kezelés kicsi, sűrűn elhelyezkedő pontokat hoz létre a bőr felületén, amelyek azonnal arra ösztönzik a környező szövetet, hogy húzódjon össze, és ezzel egy teltebb, újraformált, feszesebb és így fiatalosabb megjelenést ad a bőrnek.

A Plexr® működésének alapelve a negyedik halmazállapot, a plazma felhasználása. Az eljárás alapját a levegőben található gázok ionizálása adja, amely így egy kis elektromos “ívet”, kisülést hoz létre. Ezzel a beavatkozásra kijelölt terület nagyon pontosan kezelhető, és a környező szövetek roncsolása vagy szükségtelen hőterhelés nélkül érhető el kiemelkedő eredmény. A plazma használata sokkal kevésbé invazív, mint a lézer vagy egyéb diatermikus kezelés.

Nézze meg videónkat: https://youtu.be/Fb0kjt9MJ90

Ki alkalmas a kezelésre?

A Plexr® széles körben használható, sokfajta bőrfelületet érintő probléma kezelésére alkalmas. Minden bőrtípuson alkalmazható, és nagyon biztonságos módszer. Azonban ahogy minden eljárást megelőzően, ebben az esetben is alapos konzultációra van szükség, hogy kiderüljön, biztosan a Plexr® adja-e az elvárásainak legmegfelelőbb eredményt.

Mennyire fájdalmas a kezelés?

A kezelés, mivel nem történik sebészi bevatakozás, nem okoz fájdalmat. Természetesen érzéstelenítő krémmel történő előkezelés mellett történik a terápia, hogy bármilyen esetleges kellemetlen érzést is megelőzzünk.

Milyen hosszú egy kezelés?

Egy kezelés átlagos időtartama 30 perc körül van, de ez minden esetben függ a kijelölt céloktól és a kezelt területtől is.

Van lábadozási idő?

A Plexr® egyik nagy előnye a műtéti beavatkozással szemben, hogy - mivel nem érinti a bőr alsó rétegeit - így nem hagy heget, és nem okoz vérzést, illetve bevérzést. A Plexr® kezelés minimális lábadozási idővel jár, de pár napig tartó enyhe duzzanat jelentkezik a kezelt területen, amely főleg a szemkörnyéki kezelésekre jellemző. Közvetlenül a kezelés után piros és melegebb lehet a bőrfelület.

Szintén jellemző a bőrfelület enyhe kérgesedése, amely 7-10 nap alatt szintén eltűnik, és ezen időszak alatt erre alkalmas, fényvédő tartalmú alapozóval el is rejthető, így visszatérhet a megszokott közösségi életébe. A csütörtöki vagy pénteki napokon elvégzett kezelés után hétfőn már megfelelő alapozót használva nyugodtan visszatérhet a munkába.

Nagyon fontos a kezelt terület tisztán és szárazon tartása. Naponta két alkalommal óvatos szappanos tisztítás, illetve alkoholmentes fertőtlenítő használata javasolt.

Amennyiben a kezelés helyén a bőre vörösödni kezd, lágyabb tapintásúvá válik, esetleg genny képződik, azonnal vegye fel a kapcsolatot orvosával, mert ezek fertőzés jelei lehetnek!

Milyen eredményekre számíthat?

A Plexr® kiemelkedő eredményeket ér el, amelyeket csak sebészi beavatkozás után várnánk – ebben az esetben viszont se szike, se varratok nem szükségesek. A bőrfelület a plazma segítségével olyan módon kerül szublimálásra, amely az alatta található kötőszövetet, izmokat és egyéb struktúrákat egyáltalán nem érinti.

A módszerrel kiemelkedő eredményeket érhetünk el a következő területeken:
•    Sebészi beavatkozás nélküli szemhéj fiatalítás
•    Hipertrófiás hegek – akne hegek
•    Ráncok, szarkalábak
•    Bőrsérülések, elváltozások

Bízza szépségét szakemberekre, és foglaljon időpontot Plexr® kezelésre most a (20) 329 5441-es telefonszámon, vagy a cikk alatti “Időpont foglalás” linkre kattintva online!