A szépség és egészség elhivatottja - Bemutatjuk Vörös Szilvi kozmetikust

Kozmetika

A szépség és egészség elhivatottja - Bemutatjuk Vörös Szilvi kozmetikust

 

A 2007 óta működő Dermart Buda Klinika sokoldalú szolgáltatásai közül szeretnénk bemutatni kozmetikánkat, amely Vörös Szilvia kozmetikus és bőrterapeuta vezetésével alakult.

Szilvi 1998 óta dolgozik kozmetikusként, majd 2000-ben elvégezte a „Cellulit terapeuta 1.2.” képzést. 2012-ben szerezte „Wellness menedzser” képesítését, amelynek köszönhetően több kozmetikus szalon kiépítése során kérték és kérik segítségét az alapkoncepció és a kezelési protokollok kialakításában. 2010 óta erősíti a Dermart Buda Klinika csapatát, szoros együttműködésben dolgozik velünk önálló kozmetikusként.

Szilvi széles körű szolgáltatásai között megtalálhatók a hagyományos kezelések mellett – gyantázás, smink, szemöldökfestés és -igazítás, szempillafestés – olyan speciális kezelések is, amelyeket a  bőrgyógyászattal szoros együttműködésben alakítunk ki pácienseink számára.

E-light kezelések széles körű használatával segítséget tudunk nyújtani a tartós szőrtelenítés mellett aknés bőr, fotorejuvenációs, roascea és pigmentfoltos bőr kezeléséhez. Emellett ezen technika teljes palettája is megtalálható, a kvalitációs ultrahang kezeléstől a rádiófrekvenciás bőrfeszesítésig.

http://dermartbuda.hu/hu/sajtoszoba/tevhitek-az-ipl-technologiaval-kapcsolatban

Szilvi specialitásai közé tartozik az aknés és rosaceás bőr kezelése, a fénykárosodott bőr regenerációja, illetve a testkontúr formázás és a cellulit kezelés. Különböző terápiák segítségével számos bőr problémát is eredményesen kezel. Image, mavex black pearl és forever kezelésekkel olyan egyéni problémákat tud gyógyírt találni, melyekre más kozmetikák nem tudnak megfelelő megoldást kínálni.

http://dermartbuda.hu/hu/sajtoszoba/forever-es-black-pearl

A Dermart Buda Klinikán különleges luxuskozmetikumok is elérhetőek, melyeket Szilvi kezelésével együtt ismerhetnek meg vendégeink. Érdemes külön kiemelni a Dermastir anti-age kezelést és krémeket, illetve a nyarat megkönnyítő tartós szőrtelenítést, a Depilar System-et.

http://dermartbuda.hu/hu/sajtoszoba/az-arany-es-kaviar-uj-evolucioja

Szilvi szépség és egészség iránti elhivatottsága mellett a normál kezelések kiegészítéseként természetes és holisztikus terápiákkal is áll a vendégek rendelkezésekre. Számára nincsen lehetetlen, mindenkinek tud segíteni. Nemcsak az emberek sorsát viseli a szívén, állatmentőként is próbál megnyugtató megoldást találni az elhagyott, kidobott állatok számára.