Tartós szőrtelenítés fájdalom nélkül – Depilar System

Tartós szőrtelenítés fájdalom nélkül – Depilar System

Tartós szőrtelenítés fájdalom nélkül – Depilar System

Már régóta gondolkozik végleges szőrtelenítésen, de fél a lézeres kezelésektől? Végre itt egy hatékony és megfizethető szőrtelenítési módszer minden szőrszínre és szőrtípusra.

Az enzim alapú szőrtelenítés előző generációinak kutatását és tapasztalatait felhasználva dán tudósok kombinálták a tripszin és kimotripszin proteineket, és megalkották a Depilar System-et. Ez a fejlesztett enzim-alapú formula olyan hatékonysági mutatókkal büszkélkedhet, melyek meghaladják a piacon lévő többi termékét, beleértve az enzim alapú szőrtelenítés előző generációit és a drága lézeres kezeléseket.

A Depilar System a szőrtelenítési folyamat után (pl. gyantázás) alkalmazandó hatékony kezelési módszer, mely a gyökerestül eltávolított szőrtüszőket tölti meg, s így a visszanövő szőrszálak mennyiségét kb. 20%-kal csökkenti, ráadásul a maradék szőr visszanövési ideje is megduplázódik. A folyamat nemcsak a szőrbenövés (szőrtüszőgyulladás) kockázatát, de a következő szőrtelenítési eljárás fájdalmait is csökkenti. A bőrt selymessé és rugalmassá teszi a kezelések között. A Depilar System-et hölgy és férfi vendégeinknek egyaránt ajánljuk. Bármely bőrtípusra és bőrszínre, szőrszínre, bármely testtájon eredményesen és biztonságosan alkalmazható.

Gyakran azok a vendégek, akik nincsenek hozzászokva a gyantázáshoz, átmeneti szőrmennyiség-növekedést tapasztalhatnak az első két-három kezelés során, ahogy a szervezet reagál a gyantázásra. A gyantázás több szőrtüszőt szinkronizál, hogy egyszerre lépjenek be a növekedési fázisba, ez vezethet a relatíve több szőrszál megjelenéséhez. Viszont ez csak időszakos, és a követő kezelések során lehetőséget biztosít a Depilar System hatékonyságának növeléséhez, és látványosabb eredményekhez vezet, mivel a következő kezelés több szőrtüszőre lesz hatással.

Ahhoz, hogy az adott területen az összes szőrt kezeljük, a Depilar System rendszeres és ismételt kezeléseire van szükség 16-24 hónapon keresztül. Minden sikeres kezelés után a fennmaradó szőrszálak növekedési ideje megnő, míg a szőrök vékonyabbak és puhábbak lesznek, s könnyebben eltávolíthatóak. A szőrnövekedés-csökkenés a 4. kezelés után már látványos.

A rendszer teljesen fájdalommentes, fontos, hogy a szőrtelenítés után közvetlenül kerüljön a bőr felső rétegébe. A Depilar System egyedülálló összetételének köszönhetően nem lép reakcióba a bőr más anyagaival és szöveti struktúráival, és nem kerül be a keringési rendszerbe sem.

Fontos, hogy a Depilar Systemmel végzett kezelés után 12 órán keresztül ne érje víz a kezelt területet! 24 óráig kerülendő a napozás, szolárium, szauna,  uszoda, fürdőzés és extrém izzadással járó tevékenység. Ugyancsak 24 órán keresztül nem tanácsos a kezelt területen krém, önbarnító, parfüm, smink és dezodor használata. Ettől függetlenül mellékhatások és kockázat nélkül alkalmazható lebarnulás után is, szolárium használata esetén is bármely évszakban.

Bízza szépségét szakemberekre, és foglaljon időpontot Depilar System kezelésre most (70 532 2572)-es telefonszámon, vagy a cikk alatti “Időpont foglalás” linkre kattintva online!