Tévhitek az IPL-technológiával kapcsolatban

Tévhitek az IPL-technológiával kapcsolatban

Tévhitek az IPL-technológiával kapcsolatban

Az IPL-technológia a szőrtelenítésen túl fokozza az anyagcsere-folyamatokat, a vér- és nyirokkeringést, ezzel serkentve az új kötőszövet képződését és a bőr fiatalítását. A tisztánlátás kedvéért egy cikkben gyűjtöttük össze az IPL-technológiával kapcsolatban leggyakrabban hallható tévhiteket!

1. tévhit:

“Az IPL-technológia az elmúlt évek nagy újdonsága!”

Az IPL, vagyis Intenze Pulsed Light villanófényt jelent, és az orvostudományban már több évtizedes múltra tekint vissza a használata. Természetesen a technológia fejlődése a mai napig tart, így egyre jobb és jobb eredményeket érnek el vele. A villanófény nagy energiasűrűségű, pulzált villanásokban leadott, nem összefüggő fényű besugárzást takar. Fizikai magyarázata, hogy a fény a világos felületekről visszaverődik, a sötét felületekben elnyelődik, és ott hővé alakul.

2. tévhit:

“Soha többet szőr, végleges szőrtelenítés!””

Ez sajnos a legnagyobb tévhit, hogy 1-2 kezelés után teljesen eltünteti a szőrt bármilyen testfelületen. NEM!!! A kezelés több alkalomból áll, és végleges helyett tartós szőrtelenítésre alkalmas.

3. tévhit:

“Az IPL-technológia kizárólag szőrtelenítésre használható!”

Az IPL-technológia segítségével a szőrtelenítés mellett számos bőrprobléma tünetmentesíthető. Bőrgyógyászati kiegészítő kezelésként javasoljuk rosacea, értágulatok, acne hegek és pigmentáció kezelésére, de kötőszövetfiatalító hatásának köszönhetően pórusösszehúzásra, napégési foltok és öregségi foltok halványítására, általános bőrállapot és tónus javításra is kiválóan alkalmas.

4. tévhit:

“Az IPL-technológia csak önmagában alkalmazható!”

Az IPL önmagában is jelentős és hatásos technológia, azonban a rádiófrekvenciával való ötvözése tovább fokozza a kezelés eredményességét és tartósságát. Az IPL és a rádiófrekvencia együttes ereje lehetővé teszi, hogy alacsonyabb energiadózisokkal és ezáltal kisebb fájdalommal és kevesebb potenciális szövődménnyel érjünk el tartós eredményeket.

5. tévhit

“Az IPL-technológia napozás mellett is alkalmazható!”

Tévedés! IPL-technológiás kezeléseket nem végzünk napbarnította vagy szoláriumozott bőrön! A kezelés előtt és után (!) legalább 1-1 hónapig nem napozhat a páciens! A szövődmények elkerülése érdekében lázas, vírusos megbetegedés, bőrtumor, fényérzékeny állapot vagy terhesség esetén sem végzünk kezelést.

Bízza szépségét szakemberekre, és foglaljon időpontot IPL-kezelésre most a (20) 329 5441-es telefonszámon, vagy a cikk alatti “Időpont foglalás” linkre kattintva online!

Plusz egy meggyőző érv a mielőbbi időpont egyeztetés mellett: az IPL-technológiás kezelésekre 2016. augusztus 31-ig a Dermart Buda 50%-os kedvezményt biztosít! Várjuk hívását a (20) 329 5441-es számon!

Kapcsolódó szolgáltatás: 
Kapcsolodó szakember: