Thermális arckezelés a Dermart Buda Kozmetikájában

Thermális arckezelés a Dermart Buda Kozmetikájában

Klinikánk kozmetikájában az elsősorban testkontúr javításra használt Powershape egyedülállóan rendelkezik arckezelő fejjel is, amelybőr a kibocsátott radiofrekvencia a bőrfelszín károsítása nélkül penetrál mélyen a bőrbe. A radiofrekvencia az egyik legkellemesebb és leghatékonyabb kezelési módja a bőr kollagén és elasztikus rostok regenerációjának, amely  már több, mint 30 éves múltra tekint vissza az orvostudományban. Az elektromos impulzusok bejuttatásának hatására a kozmetikai kezelés során hő keletkezik a bőraljában, amelyet a vendég kellemes melegként észlel. Ez az 55-60C körüli hőmérséklet nem károsítja a kötőszöveti sejteket, de kimozdítja őket nyugalmi, ellustult állapotukból, és új sejtek képződésére serkenti. A radiofrekvencia azonnal rostösszehúzódást okoz, amely egy azonnali, de annál kellemesebb eredményt nyújt a vendégnek, illetve hosszú távon beindítja a bőr és a kötőszövet megfiatalodását, hiszen a kezelés hatására fokozódnak az anyagcsere folyamatok, valamint a vér és nyirokkeringés is.

Kúraszerű alkalmazása során a rost szerkezet intenzív stimulálása révén jóval tartósabb eredményeket érünk el, így kiváló hatásfokkal alkalmazható face lifting-re, ránccsökkentésre és arcfeszesítésre, akár a nehezen hozzáférhető, kényes területeken, pl. a szem- vagy szájkörnyéken is.

Az arckezelőfej nemcsak multipoláris radiofrekvenciát bocsájt ki, hanem finom pulzáló vákuumnyomást gyakorol a bőrre, illetve a kolalgéntermelést fokozandó vörös LED fényt is használ, így nagyszerűen alkalmazható az arcbőr feszesítésére és a nyirokkeringés javítására.

 

Multipoláris radiofrekvencia –hő általi sejt-anyagcsere fokozás, bőrfeszesítés

  • intenzíven felmelegíti a bőrszövetet
  • a hő-közvetítés fokozza az oxigén eloszlását több oxigén szállítódik a kapillárisokból zsírsejtekbe
  • stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket
  • javítja a mikrokeringést

Vákuum – nyirokmasszázs

  • a nyirokmasszázs elősegíti a salakanyagok kivezetését
  • kitágítja a vérereket elősegítvén a sejtek az oxigénnel való ellátottságát
  • csökkenti az ödémát

Soft lézer – bőrfeszesítés elősegítése

  • a soft lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), ezáltal bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása van.

 

Kezelés árak:

Thermage radiofrekvenciás bőrfeszesítés - feszességért felelős kollagén és elasztikus rostok termelésének fokozása növényi hyaluronnal

arc,nyak, dekoltázs 45perc 20.000 Ft

szemkörnyék 15perc 10.000 Ft

toka 20perc 10.000 Ft

kézfej 20perc 10.000 Ft