Miután 1996-ban egészségügyi végzettséget szereztem a középiskolában, elkezdtem a MOSZI 2 éves kozmetikus képzését.
Az iskola elvégzése után néhány évig a kozmetikus mesterem mellett dolgoztam, majd a család és az anyaság kapta a főszerepet az életemben.

A gyermekeim születése után szerettem volna visszakerülni a szépségipar világába, de fontosnak éreztem, hogy a több éves kihagyás után megtanuljam az újdonságokat is.
Ezért elvégeztem egy 2 éves bőrterapeuta képzést, ahol a legújabb módszereket, anyagokat, trendeket és technikákat sajátíthattam el.
Itt tanultam meg azt is, hogy hogyan tudok egy orvos mellett, az ő munkáját kiegészítve, vele együtt összedolgozva a páciensek bőrproblémáin segíteni.

Ezután saját kozmetikai szalonomban és mellette a Flash Clinic magánrendelőben is mint kozmetikus dolgoztam.
A Dermart Buda csapatához 2020-ban csatlakoztam, ahol mint kozmetikus és mint orvosi szakasszisztens is dolgozom.

Úgy gondolom, hogy az egészséges és ápolt bőr mindenki megjelenésében fontos tényező, sokat hozzátesz a magabiztos fellépés eléréséhez.
Emiatt örülök annak, hogy a Dermart Budában a kozmetikusi és egészségügyi tudásomat ötvözve tudok segíteni a hatékony bőrápolás területén.

A klasszikus kozmetikai szolgáltatások mellett különböző anti-aging illetve lézeres kezeléseket is végzek a klinikán.
2021-ben a Dermart Budára elsők között bevezetett Skinceuticals márka magyarországi vezető oktatója lettem, ami azt jelenti, hogy országszerte több kozmetikus képzését végzem a Skinceuticals protokollokat illetően.