Kamaszkorom óta az volt a vágyam, hogy egyszer kozmetikus legyen belőlem.
Mivel a szüleimnek fontos volt, hogy diplomás legyen a lányuk, ezért először ennek a kérésnek próbáltam eleget tenni, és 2005-ben elvégeztem a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemet, így közgazdász lettem.

A kozmetikus tanulmányaimat csak ezt követően, 2006-ban kezdtem el a MOSZI kozmetikusképző iskolában, és 3 évig tevékenykedtem a kozmetikus mesterem mellett.
Ezután pedig már egyénileg kezdtem el kozmetikusként dolgozni.

A Dermart Buda csapatát 2019 óta erősítem.
A klasszikus kozmetikai szolgáltatások mellett különböző anti-aging kezeléseket, illetve lézeres szőrtelenítést és többféle testkezelést is végzek a klinikán.
A munkámra sokkal inkább mint hobbira tekintek, mivel nagyon szeretek az emberekkel foglalkozni, segíteni és tanácsot adni nekik ha bőrük állapotáról, annak szépségéről és fiatalságának megőrzéséről van szó.
A szakmán belüli fejlődés nagyon fontos számomra, amihez a lehető legjobb helyen vagyok a Dermart Budánál, ahol mind a szakmai mind pedig a technikai háttér adott ehhez.


Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 2021-ben a Dermart Budára elsők között bevezetett Skinceuticals márka magyarországi vezető oktatója lettem, ami azt jelenti, hogy országszerte több kozmetikus képzését végzem a Skinceuticals protokollokat illetően.