A klasszikus ajaktöltési technikák nem mindenkinél hoznak megfelelő eredményt: egyenetlen felszín, többszöri töltés esetén sem változó ajak forma, ill. a töltőanyag elvándorlása a környezet felé egyaránt kellemetlen és esztétikailag nem megfelelő eredményt hoznak. 

Ezen folyamatok hátterében szerepelhet hibás beadási technika, az anatómiai és élettani határok tiszteletben nem tartása, vagy nem megfelelő anyagválasztás, de a páciens speciális anatómiai adottságai, erős szájkörüli mimikája is szerepet játszhat. Az anyag migrációját okozhatja a túl gyakori és túl nagy mennyiségekkel történő szájtöltés, amelyet sokszor a páciensek a nem megfelelő végeredmény miatt gondolnak szükségesnek.

A Dermart Klinikán Pácienseink az első konzultáció során felvilágosítást kapnak arról, hogy a klasszikus ajak töltés megfelelő lehet-e a számukra, avagy anatómiai adottságaik miatt szükségszerű lehet az ún. „strip lips” technika, amely ugyanúgy hialuronsav beadásával történik, azonban a kezelés végén egy speciális, 24 órán keresztül fennmaradó rögzítő kötés kerül fel a kezelt ajakra. A kötés lehetővé teszi az étkezést, beszédet és a száj higiéné ellátását. 24 óra múlva a kötés eltávolítható, a gyógyulási és kezelési folyamat a klasszikus szájtöltésekkel megegyezik.

A „strip lips” technika bármely szájtöltésnél alkalmazható, és gyorsítja a gyógyulási folyamatot, csökkenti a befertőződés esélyét és a bevérzés nagyságát, így minden kedves Páciensünknek ajánljuk.

Árak
Strip Lips - szájtöltés speciális stabilizációs technikával150 000 Ft