Néhány információ a Mikeda Active Collagen Drinkről

Egy innovatív anti-aging ital, melynek fő összetevője a francia kollagén, a gyönyörű bőrért. Hatékonyan javítja a bőr minőségét és sturktúráját, hidratálja a bőrt, csökkenti a látható ráncokat. A bőrminőség javító ital biológiailag aktív, bizonyítottan hatékony Peptan kollagént tartalmaz, valamint Beauty Shield komplexet hyaluronsavval, B3 vitaminnal, cinkkel és más vitaminokkal, optimális mennyiségben. Az egyedülálló szinergikus formula hatékonyan emeli a bőr kollagén tartalmát, így aktívan hozzájárul a ráncok eliminálásához, a bőr elaszticitásának javításához, valamint a körmök és a haj egészségéhez.

Hogy működik?

A Mikeda Active Collagen ital egy kiegészítő eleme a napi bőrápolási rutinnak, mely belülről táplálja a bőrt, így segít a külső hatásoktól károsodott bőrnek visszanyerni természetes ragyogását.
A hidrolizált Peptan kollagén gazdag olyan peptidekben, melyek stimulálják a kötőszövetképző fibroblasztok működését. Visszaadja a bőr teltségét, a megnövekedett kollagénszintézisnek köszönhetően. Az egyedülálló kollagén peptidek növelik a hyaluronsav szintézist is, ami látványosan javítja a bőr hidratáltságát.
A B2, B3 vitamin és a cink hozzájárul a bőr normál működéséhez. A C vitamin nélkülözhetetlen a normál kollagén szintézishez és a bőr élettani folyamataihoz, valamint a B2 és E vitaminnal együtt antioxidánsként is funckionálnak, így védve a bőrt az oxidatív stressz ellen. A körmök és a haj szépségéről a cink gondoskodik.

Hogy használja a Mikeda Active Collagen 5000 italt?

Javasolt napi adagja 1 ampulla. Rázza fel fogyasztás előtt. Magában is fogyasztható, de vízhez és gyümölcsléhez is hozzáadható. A legjobb eredmény érdekében egy 4 hetes kúrát javaslunk. Kávé fogyasztása kerülendő az alkalmazása előtt és után egy órával, mert a koffein csökkentheti a hatóanyagok felszívodását.

A termék cukormentes.

Hatékonyságát klinikai vizsgálatok támasztják alá: https://www.mikedaskin.com/science/#clinical-studies