Youtube csatornánkat megújítottuk és 2022. június 9-e óta minden héten csütörtökön este 19 órakor újabb és újabb videókkal jelentkezünk.

A csatornát edukációs szándékkal hoztuk létre, célunk az, hogy közelebb hozzuk Pácienseinkhez a kezeléseinket, szolgáltatásainkat, és megismertessük velük kollégáinkat is.

Videóink segítségével betekintést nyerhetnek klinikánk életébe és közvetlen közelről nézhetik végig a különböző kezeléseket, illetve azok végeredményét.

 

A nyár folyamán egy olyan sorozatot láthatnak nézőink, ahol egy előre kiválasztott női illetve férfi páciens több mint fél éves útját követtük végig a Dermart Buda Klinikán.

Dóri és Zsolt 2021. őszén jött el klinikánkra először, hogy egy olyan esztétikai kezelés sorozaton vegyenek részt, amelyet Pónyai doktornő szakmailag indokoltnak tart és javasol nekik, azaz teljesen rábízták magukat a doktornő szakértelmére és tapasztalataira.

A nézők a sorozatot követve láthatják, hogy hogyan változott a két páciens bőrképe, hozzáállása az esztétikához, illetve hogy ők maguk hogyan élték meg a kezeléseket, milyen visszajelzéseket kaptak környezetüktől.

A sorozat végén pedig előtte-utána képeket is mutatunk majd, illetve Dr. Pónyai Katinka fogja kiértékelni a kezelések előtt, illetve után készült bőrdiagnosztikai eredményeket, azaz részletesen elemzi majd a változásokat.

 

Iratkozzanak fel Youtube csatornánkra, hogy ne maradjanak le az új tartalmakról!

Dermart Buda Youtube csatornája