2019.05.25-én egy egészen különleges kezdeményezésnek lehettünk résztvevői. Plasztikai Szaktanácsadás vezetője, Hajma Mónika nagy fába vágta a fejszéjét: az esztétikai orvosok és a plasztikai sebészek legjavát egy egész napos előadás sorozatra kérte fel, méghozzá a páciensek felvilágosítása céljából, a PlasztikaEsztétika Infonap&Expo

keretein belül Dr. Pónyai Katinka a hyaluronsavas kezelésekről, Dr. Fercsik-Tóth Beáta a szem műtét nélküli fiatalításáról, Dr. Hegedűs Beáta pedig a nemi tájék rejuvenaciojáról beszélt. Egyedülálló módon a színpadon bemutatásra került egy-egy kezelés is, ami - nem meglepő módon- a legtöbb érdeklődőt vonzotta. 
Az előadók között - a teljesség igénye nélkül - olyan szaktekintélyek voltak jelen, mint mint dr. Traub Alfréd, dr. László Zsolt, dr. Tizedes György, dr. Harmos Ferenc, dr. Seffer István, vagy dr. Rezek Ödön.
Ez a rendezvény fantasztikus lehetőség a páciensek valódi felvilágosítására és a közvetlen orvos-beteg kommunikáció megkezdésére. A rendezvényen tombolasorsolásra is sok került, ahol értékes orvosi kezelések, esztétikai beavatkozások találtak gazdára.
A Dermart Buda standján a Csapat egész nap rendelkezésre állt, hogy az érdeklődőknek információval szolgáljon. Jövőre újra találkozunk itt!