A ForLLe'd cég több, mint 15 éve foglalkozik a bőr problémák tanulmányozásával és azok valóban hatékony megoldásaival. A ForLLe'd módszer központjában a Dr. Makoto Hatto szabadalmaztatott technológiáján alapuló ForLLe'd Innovative Delivery System (FINDS) áll, amely biztosítja a ForLLe'd termékék egyedülálló azon képességét, hogy a bőr számára létfontosságú összetevőket biztonságosan, non-invazív módon a bőr mélyebb rétegeibe juttassa, ezzel a bőr immunitását is fokozva.

A FINDS módszer lényege az ultraalacsony molekulatömegű hialuronsav és az ionizált ásványi anyagok kombinációja, amelyek megkönnyítik a bőr mélyebb rétegeibe való hatóanyagok, mint pl. a kis molekulatömegű platina, ceramidok, anti-oxidánsok bejuttatását.

A Japán SPA élményt nyújtó  ForLLe'd kezelés kifejezetten érzékeny bőrre lett kifejlesztve, mely erőteljes és tartós hidratáló hatása mellett aktív szövetregenerálást és lifting hatást is biztosít.

Nélkülözhetetlen nyomelemekkel táplálja a bőrt, védi a környezeti tényezők ( UV sugárzás, extrém hideg és meleg, szmog, stb.) káros hatásaitól, helyreállítja a bőr vízháztartását, miközben rugalmassá teszi azt.

A ForLLe'd kezelések és termékek biztonsággal alkalmazhatóak várandósság és szoptatás alatt.

További információ a ForLLe'd kezelésről »