1. Kérjük, hogy érkezzen 15-20 perccel a megbeszélt időpont előtt! – Így lesz elegendő idő a kezelés előtt a szükséges papírmunkára is. Az idő mindenkinek kincs, a késés nem fér bele a szoros előjegyzésbe.

   
 2. Az esztétikai kezelésekre smink nélkül, frissen megmosott arccal érdemes jönni. A smink lemosását ugyan megoldjuk, de minden egyes plusz dörzsölés apró mikrosebeket ejt a bőrön, amely a fertőződés esélyét növeli. A beavatkozás után közvetlenül csak steril smink tehető fel a szúrcsatornákon való befertőződés veszélye miatt. Lehetőség szerint másnapig ne sminkeljen.

   
 3. Az esztétikai beavatkozásnál fontos, hogy a bőr optimális állapotban legyen, leégett bőrön nem végezhető esztétikai kezelés.
   
 4. Enni, inni érdemes a beavatkozás előtt. Éhesen mindenki feszültebb, kezelés közben akár rosszul is lehet. Legalább pár falatot enni és inni is javasolt a beavatkozás előtt.

   
 5. A legtöbb kezelést krémes érzéstelenítéssel végezzük, aminek legalább fél óra hatóideje van, ezért érdemes legalább 1 órát rászánni a beavatkozásra.

   
 6. A férfiak a kezelés napján ne borotválkozzanak, az előző nap borotvált arc tökéletes.