Kedves Pácienseink!

Néhány FONTOS infomáció a kezelés előtt:

Az esztétikai kezelések érdekesen működnek: egy egészséges bőrön “sebet” ejtünk: tű, lézer, hámlasztás... majd ezzel gyógyulásra késztetjük.
1. Ha valaki beteg (akár pl. nátha mellett is): nem fog jól gyógyulni a beavatkozás eredménye.
2. Ha bőrfertőzés van jelen a kezelt területen: a fertőzés tovább terjed és súlyosabbá válik. Herpesz, ótvar..

Mit a teendő ha Önnek herpesze szokott lenni?
1. Szóljon nekünk amikor bejelentkezik. Felírunk egy gyógyszert (antivirális szert), amit a kezelés előtti és utáni két napon szükséges szedni. Ez egy prevenció, hogy a beavatkozás után a sérült bőrön ne lángoljon fel a herpeszinfekció. Kérjük ne próbálja eltitkolni, mert súlyos szövődmények alakulhatnak ki.
2. Ha váratlanul mégiscsak valamiféle bőrelváltozása, bőrfertőzése lesz, szóljon nekünk és - mivel bőrgyógyaszatra jön - ellátást kap, de NEM esztétikai beavatkozást.
3. Ha már megvan a baj (bőrfertőzés, egyéb betegség pl. nátha, torokgyulladás stb.) és meg kell várni a gyógyulást: telefonáljon időben (24 órával az időpont előtt) és mondja le az időpontot. A várólistások erre várnak. Ekkor Ön is várólistára kerül és amint lehet behívjuk.

Amit NE tegyen:
1. Nem jön el és nem veszi fel a telefont. (Sajnos ez januártól azt jelenti, nem fogadjuk többet.)
2. Eljön és erőszakosan követeli az esztétikai beavatkozást. (Nem fogjuk megcsinalni.)
3. Az utolsó pillanatban mondja le a kezelést. (Ez januártól 20.000 Ft készenléti díjat fog jelenteni.)

Mindenkivel történhet “baleset”. Segítünk mindenben ahogy tudunk, de a mi időnk is véges, és a várólistásoknak is helyet kell adnunk.

Köszönjük a megértésüket.