Tanity, a természetes és egészséges barnaság, ismét elérhető a Dermart Buda Klinika szolgáltatásai közt.

Mi is ez?
Egy szakember által végzett igen gyors (kb. 10 perces) természetes barnító eljárás.

Miért egészséges?
Egyrészt, mert a barnítás előtt, alatt és után használt és ajánlott kozmetikumaink mind: parabénmentesek (azaz nem tartalmaznak baktérium-, gomba-, vírusölő tartósítószereket), csomagolásaik ftalátmentesek (azaz nem oldódnak ki a termékbe - a PVC csomagolásból származó ftalátok) gluténmentesek, és állatokon nem tesztelt termékek.
Másrészt, mert UV-mentes, azaz nem károsítja a bőrödet, és mert egy speciális cukor származék (a DHA-Dihydroxyactone) lép kémiai reakcióba a bőröd felső hámrétegében található aminosavakkal és így alakul ki a természetes nyári barnaságot idéző gyönyörű barna bőr. Hasonló folyamat játszódik le, amikor egy almát kettévágunk és kint hagyjuk a levegőn: egy idő után teljesen bebarnul a vágott felülete.
A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos, mert a bőrt nem érik káros UVA vagy UVB sugarak.
Az oldat bőrfelületre juttatását követően a barna szín azonnal látható, míg a DHA általi barnaság 24 óra alatt teljesen kialakul. Az eredmény pedig egy gyönyörű és természetes barna bőr. Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7-10 napig tart a bőr hidratáltságától és az előkezelésétől függően. A bőr csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd el fokozatosan fakulni.

Kinek ajánljuk?

Akiknek fontos az egészséges és biztonságos barnulás.

Akiknek érzékeny a bőrük, szeplősek, vagy valamilyen bőrbetegségük van.

Akik életük valamilyen emlékezetes nagy eseményre, alkalmára készülnek. (esküvő, szalagavató bál, ballagás, bálok stb.)

Akiknek hivatásuk miatt szeretnének bronzbarna bőrt (versenytáncosok, testépítők és aerobic versenyzők stb.)

 

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges, melyhez keresd a recepciónkon Zsuzsit a +36 20 329 5441 telefonszámon.

A barnulás előtti és utáni teendők megtalálhatók itt: https://dermartbuda.hu/kerdesek/