Magánemberek mellett cégek, intézmények, művészek és sportolók – köztük a Dermart Buda Klinika tulajdonosa, bőrgyógyász főorvosa Dr Pónyai Katinka is.
A küldetés célja, hogy 500 állami gondozásban lévő gyermek 500 kívánsága teljesüljön idén karácsonykor. A gyerekek levelet írnak a kívánságaikkal, az Angyalok pedig teljesítik azokat.
A Dermart Buda az Angyal járat főtámogatója lett, azaz mi abban segítünk, hogy az ajándékok eljussanak a gyerekekhez az ország minden pontjára.

A sajtótájékoztatón Dr. Pónyai Katinka elmondta, hogy orvos esztétikai szakemberként nagyon fontos számára a szemlélet formálás, hogy a gyerekek ne csak a külsőségeket értékeljék a világban, hanem tényleges értékrendet, az életben való boldoguláshoz hasznos ismereteket kapjanak. Missziójának tartja a szemlélet formálást és az iránymutatást és a jövőben ezen a téren is aktív segítséget kíván nyújtani a Tegyél jót! programban részt vevő gyermekek számára.

A sajtótájékoztató végén Regős Judit, a Szülők Háza Elnöke bejelentette, hogy az idei évben sikerült minden álmukat meghaladó módon összegyűjteni a tervezett 500 Tegyél Jót Angyalt (önkéntest), akik a jövő hét folyamán kapják meg a gyerekek leveleit, hogy azokat még az adventi időszak előtt teljesíteni tudják, amelyeket ezután az Alapítvány munkatársai és önkéntesei mind az 500 Tegyél Jót Programban részt vevő gyerek számára személyesen adnak át.


További részletek: https://tegyeljot.hu/angyalprogram/