Kollagén hívők és megtérni szándékozók...

Mi a Dermart Budában hiszünk abban, hogy szépség belülről (is) fakad, ezért folyamatosan figyeljük a piacot a legprofibb táplálék kiegészítőkre vadászva, amelyek leginkább támogatják beavatkozásaink hatékonyságát. Pár napja végre megérkezett legújabban felfedezett termékvonalunk első darabja az Active Collagen 5000 shot. Nekünk már bevált, de hogy ti is kipróbálhassátok és elmondjátok a véleményeteket róla minden vendégünk, akik a Powershape, Vivace, Photorejuvenáció vagy Infraslim bicikli szolgáltatást vesz igénybe, karácsonyi ajándékként kap egy napi adag collagen italt decemberben.

Néhány információ a Mikeda Active Collagen Drinkről

Egy innovatív anti-aging ital, melynek fő összetevője a francia kollagén, a gyönyörű bőrért. Hatékonyan javítja a bőr minőségét és sturktúráját, hidratálja a bőrt, csökkenti a látható ráncokat. A bőrminőség javító ital biológiailag aktív, bizonyítottan hatékony Peptan kollagént tartalmaz, valamint Beauty Shield komplexet hyaluronsavval, B3 vitaminnal, cinkkel és más vitaminokkal, optimális mennyiségben. Az egyedülálló szinergikus formula hatékonyan emeli a bőr kollagén tartalmát, így aktívan hozzájárul a ráncok eliminálásához, a bőr elaszticitásának javításához, valamint a körmök és a haj egészségéhez.

Hogy működik?

A Mikeda Active Collagen ital egy kiegészítő eleme a napi bőrápolási rutinnak, mely belülről táplálja a bőrt, így segít a külső hatásoktól károsodott bőrnek visszanyerni természetes ragyogását.
A hidrolizált Peptan kollagén gazdag olyan peptidekben, melyek stimulálják a kötőszövetképző fibroblasztok működését. Visszaadja a bőr teltségét, a megnövekedett kollagénszintézisnek köszönhetően. Az egyedülálló kollagén peptidek növelik a hyaluronsav szintézist is, ami látványosan javítja a bőr hidratáltságát.
A B2, B3 vitamin és a cink hozzájárul a bőr normál működéséhez. A C vitamin nélkülözhetetlen a normál kollagén szintézishez és a bőr élettani folyamataihoz, valamint a B2 és E vitaminnal együtt antioxidánsként is funckionálnak, így védve a bőrt az oxidatív stressz ellen. A körmök és a haj szépségéről a cink gondoskodik.

Hogy használja a Mikeda Active Collagen 5000 italt?

Javasolt napi adagja 1 ampulla. Rázza fel fogyasztás előtt. Magában is fogyasztható, de vízhez és gyümölcsléhez is hozzáadható. A legjobb eredmény érdekében egy 4 hetes kúrát javaslunk. Kávé fogyasztása kerülendő az alkalmazása előtt és után egy órával, mert a koffein csökkentheti a hatóanyagok felszívodását.

A termék cukormentes.

Hatékonyságát klinikai vizsgálatok támasztják alá: https://www.mikedaskin.com/science/#clinical-studies