Dermart Buda Klinika
1113 Budapest, Bocskai út 31., I. em. 2.

Bőrgyógyászat, kozmetológia

Bőrgyógyászat, kozmetológia

Klinikánk egyik legfőbb feladata, hogy a hozzánk forduló emberek számára segítséget nyújtsunk professzionális kezelésekkel, legyen szó akár bőrbetegségekről, haj - és körömproblémákról vagy bőrminőség javításáról, fenntartásáról. Szakembereink egyéni kezelésekkel és tanácsokkal várják Önöket. Nincs sorbanállás és kényelmetlen várótermi hangulat, nálunk kellemes körülmények között szépülhet és gyógyulhat.

Minden esetben vendégünk bőrtípusának megfelelő, személyre szabott megelőző és fenntartó kezelést alakítunk ki. Ambuláns kezeléseinket helyi érzéstelenítésben végezzük, melyet a beavatkozás módjához hasonlóan, a diagnózistól és a beteg állapotától függően a kezelő orvos határozza meg.
A kezelés előtt a kérjük, tájékoztassa kezelőorvosát esetleges gyógyszerallergiájáról!

Bőrgyógyászati, kozmetológiai kezelések és szolgáltatások

Konzultáció és kontroll

Szakmai egyeztetés beavatkozás előtt, melynek keretein belül felmérjük a jelenlegi problémákat, igényeket és összeállítjuk a kezelési tervet.

A konzultáció során a páciens részletes tájékoztatást kap a javasolt kezelésekről/beavatkozásokról, azok várható eredményeiről és lehetséges kockázatairól, valamint felteheti felmerülő kérdéseit is.

Áraink

Konzultáció és kontroll
Konzultáció30 000 Ft
Konzultáció Dr. Pónyai Katinkánál 2023. május 1-től40 000 Ft
Kontroll12 000 Ft

Receptírás Új!

Receptet kizárólag maximum 3 hónapon belül kezelt vagy jelenleg is kezelés alatt álló Pácienseink számára áll módunkban felírni, amennyiben a Páciens rendelési időben személyesen befárad érte klinikánkra.


(Rendelési idő: hétfőn 13-17h, kedd 9-18h, szerda 9-18h, csütörtök 9-15h között) 
 

Amennyiben Páciensünk 3 hónapnál hosszabb ideje nem járt nálunk, abban az esetben csak kontroll vizsgálat keretén belül áll módunkban receptet felírni.

 

Áraink

Receptírás
Recept felírás díja (2023. szept. 1-től) 5 000 Ft

Alexandrit lézeres kezelés: hiperpigmentációs problémák kezelése

A DEKA MOTUS AY Alexandrit lézer és Nd:YAG lézer fénynyalábot bocsát ki, mely – a kezelőorvos által választott paraméterek szerint – a szőrtüszőkben, az erekben és a bőr különböző rétegeiben nyelődik el, célzottan felmelegítve és roncsolva az eltávolítani kívánt struktúrát. Az alkalmazott nagyenergiájú fény a környezetet is felmelegíti. A bőr védelme, a páciens biztonsága és komfortja érdekében a lézereknél hideglevegős bőrhűtést, a lézeres MOVEO technikánál a bőrrel érintkező kezelőfejbe épített – kontakt bőrhűtést alkalmazunk.

A Moveo PL kezelőfeje kifejezetten a hipepigmentációs problémákra, pigmentfoltokra lett kifejlesztve. A 755 nm-es Alexandrit lézersugarak a bőr irha részében elhelyezkedő, ˇmakacsˇ pigmentfoltokra is megoldást jelenthetnek. A lézer rövid ideig tartó, azonban nagy energiájú impulzusokat bocsájt ki, amely a pigmentfoltok festékanyagában, a melaninban elnyelődik és szétrobbantja azt. A pigmentszemcsék a bőr felmelegedése nélkül robbannak fel, ezzel megakadályozva a hegképződést.  A lézeres pigmentfolt kezelés után a bőrfelület gyorsan regenerálódik, ezzel segítve a hámréteg újraképződését.

A kezelés elvégezhetőségét MINDEN ESETBEN a kezelőorvos állapíthatja meg. 

SAJÁT FELELŐSSÉGRE NEM KÉRHETŐ A KEZELÉS!

Kezelés előtti teendők
Napbarnított vagy szoláriumozott bőr esetén nem alkalmazható az Moveo pigmentfolt/májfolt kezelés! Meg kell várni, amíg a bőr visszanyeri természetes színét. Továbbá fontos tudni, hogy a látható felületeken végzett pigmentfolt/májfolt kezelés a nyári időszakban nem végezhető el az állandó napsugárzásnak kitett bőrfelület miatt. A kezelés előtt 4 hétig tilos a napozás, szoláriumozás, 2 héttel a kezelés előtt az önbarnító krémek alkalmazása.
A kezelés után

A beavatkozás után a kezelt területen lévő pigmentfoltok 1-7 napig sötétebbnek tűnhetnek, majd szép fokozatosan 14-21 nap alatt mikrohámlás kíséretében halványodnak. A kezeléstől a pigmentfoltok halványodása, a bőrszín egyenletesebbé válása várható. 100%-os javulás, a pigmentfoltok teljes és végleges eltűnése nem várható.

A kezelés csak ritka és enyhe, rövid ideig tartó szövődményekkel járhat. A pigmentfoltok eltávolítása után fehéres elszíneződés jelenik meg a kezelt területen, majd bőrpír, duzzanat, égő érzés alakulhat ki, mely pár óra alatt elmúlik. A kezelt bőrfelület 1-2 napig ödémás, 1-7 napig kissé pirosas lehet. A kezelés után néhány napig tartó pörkképződés, hámlás jelentkezik. A fokozott fényvédelem (SPF 50+) 8 hétig minimum szükséges. Ez idő alatt tilos a kezelt terület napoztatása, tilos a szoláriumozás. Ha szükséges 3-4 hét múlva ismételhető a lézeres beavatkozás, melynek szükségességéről minden esetben a kezelőorvos dönt.

Esetleges szövődményként felléphet hiperpigmentáció (a bőr sötétebbé válása) és hypopigmentáció (a bőr világosabbá válása), esetleg heg keletkezhet. A MOVEO kezelőfejjel végzett pigment kezelés során ezek előfordulása igen ritka. A napozás vagy a kezelés utáni bőrápolásra vonatkozó előírások be nem tartása növelheti a szövődmények kialakulásának esélyét. A lézeres kezelt területet óvatosan kell ápolni, a kezelés után legalább 8 hétig, látható szövődmények esetén azok elmúlásáig, fényvédelemben kell részesíteni.

Mikor nem végezhető lézeres kezelés?
 • túlérzékenység a fényre, infravöröshöz közeli fénytartományban
 • olyan gyógyszerek alkalmazása mellett, melyek fényérzékenységet okoznak
 • tájékoztassa a kezelést végző személyt ha az alábbi gyógyszereket szedi: tetraciklin, doxyciklin, furosemid (Furon), amiodaron (Cordarone), hidroklortiazid, isotretionin (Roacutan, Inerta, Medinac, Sotret Neo)
 • antikoaguláns és/vagy immunszupresszív gyógyszerek alkalmazása mellett
 • korábban előfordult már fény indukálta roham
 • terhesség, szoptatás
 • saját vagy családi anamnézisben előfordult bőrrák
 • a közvetlenül a kezelés előtti 3 hétben történt napfény-expozíció ill. önbarnító használata esetén.
 • nyílt sebek, sérülések helyén (kivéve akne), korábbi keloid képződés helyén, aktív herpesz területén
 • tetováláseltávolítás helyén
 • Bizonyos betegségek fennállása, mint cukorbetegség, keringési zavarok, bőrbetegségek, rákos megbetegedés, epilepszia, magas vérnyomás, szívelégtelenség esetén
 • közvetlenül meleg helyen (úgy, mint szauna, tengerpart) tartózkodás után
 • irreális elvárások, vagy az instrukciók be nem tartása esetén
 • bármilyen egyéb kondíció esetében, ha a kezelő szakember véleménye szerint veszélyezteti a vendég biztonságos kezelését

 

Bemutató képek

 

Áraink

Alexandrit lézeres kezelés: hiperpigmentációs problémák kezelése
DEKA Motus AY lézeres pigmentfolt kezelés, Moveo PL lézerfejjel 
Arc vagy nyak vagy dekoltázs 85 000 Ft / alkalom
Kézfejek 85 000 Ft / alkalom

 

Botulinum toxinos kezelések (arc, hónalj, fenék) Videóval

A „botox” megnevezést ma széles körben használjuk a Clostridium botulinum toxinnal történő beavatkozásra. Kevesen tudják azonban, hogy maga a „botox” szó az egyik cég márkaneve, és nem az anyag hivatalos megnevezése. Ma már több ilyen anagyot tartalmazó készítmény is – francia, amerikai, olasz – van a piacon.

 

BOTULIN TOXIN IZZADÁSGÁTLÁS-KEZELÉS
A hónalji izzadás legegyszerűbb ellenszere- és kb. 10 hónapig hatásos ellenszere- a botulin toxin kezelés, amellyel kikerülhetőek az alumínium származékok, az illatanyagokat, tartósítószereket tartalmazó kozmetikumok, amelyek sok esetben allergiás reakciót tudnak a bőrön kiváltani.          
A kezelés célja, hogy a beadott hatóanyag megakadályozza a hónaljban lévő izzadságmirigyek összehúzódását. Ezt az ún. acetilkolin nevű anyag gátlásával éri el, amelynek köszönhetően az izzadságmirigy "csak" párologtat, de nem ugrik össze, és nem önti el vízzel a hónaljunkat stressz, szorongás, hideg, vagy meleg hatására.
BOTULIN TOXINOS MIMIKAIRÁNC-KEZELÉS
Az első ráncok a mimikai izmok tartós, és ismételt összehúzódása miatt alakulnak ki. A bőr teherbíró képességéhet igazítva a dinamikus izommozgást, akár 4-6 hónapig tartó ráncmentességet érhetünk el.
ÁLLKAPOCS FORMÁZÁS BOTULINUM TOXINNAL

A kezelés célja a masseter izom – az állkapocs szegletet kiszélesítő – vékonyítása. A kezelés során ezen izom rostjait botulinum toxinnal injektáljuk, amely ezen izmot nem bénítja, hanem a vastagságát csökkenti. Az izom funkciója megmarad, a rágás, nevetés nem károsul. Az eredmény a kezelés után 1,5 hónappal később ítélhető meg teljesen, és évente maximum 2x végzendő el. Amennyiben a kezelést nem folytatják, az izom eredeti vastagsága lassan helyreáll.

Segítségével vékonyítható, nőiesíthető az arc, hyaluronsavas arcformázás nélkül kiemelhető a természetes járomív. Javulhat az éjszakai fogcsikorgatás, és fogszorítás.

Nem javasolt erős meglógással rendelkező Páciensek esetében, csak egyéb az arcot repozicionáló kezelésekkel.

BOTULIN TOXINOS FENÉK EMELÉS
A kezelés során botoxot és egy kötőszövet feszesítő biorevitalizációs komplexet használunk. Ennek hatására a nagy fenék izom tónusváltása következik be, az izom felemelkedik, ami kerekebbé teszi a feneket. Így azoknak javasoljuk, akik edzenek, ezáltal erősítik farizmaikat, de genetikailag vékonyabbak, laposabb fenékkel rendelkeznek. Esetükben igazán látványos eredmény érhető el. A kezelés hatása kb. 6-8 hónapig tart. A hatás azonnal látszódik a beavatkozás után, de 2 hétig még fokozatosan javul az eredmény.          

Fontos! A kezelés nem helyettesíti a megfelelő mennyiségű testmozgást és a kiegyensúlyozott táplálkozást!

 

Bemutató videó

 

Áraink

Botulinum toxinos kezelések (arc, hónalj, fenék)
Botulin toxin kezelés (1 régió)70 000 Ft
Botulin toxin kezelés (2 régió)110 000 Ft
Botulin toxin kezelés (3 régió)130 000 Ft
Botulin toxin kezelés (4 régió)160 000 Ft
Állkapocs formázás botulinum toxinnal85 000 Ft
Botulin toxin izzadásgátlás-kezelés (hónalj / talp / tenyér)160 000 Ft / alkalom
Fenékemelés botulin toxinnal200 000 Ft / alkalom

CO2 lézeres kezelések: Cool Peel kezelés Videóval

A lézeres bőrmegújító kezelések gyakran használt nem műtéti eljárások az öregedés, az elszíneződések és más bőrhibák hatékony csökkentésére. A hagyományos lézeres kezelések azonban fájdalmasak lehetnek és hosszú felépülési időt igényelhetnek. A CoolPeel™ lézeres eljárás hatékony fiatalítást kínál kényelmes, rövid felépülési idővel. A páciens már másnap visszatérhet a hétköznapi teendőihez.

MI A COOLPEEL™ ÉS MIBEN MÁS?
A CoolPeel™ egy fejlett módszer az ablatív lézeres bőrmegújításra. A rendszer segítségével pontosan és precízen meghatározott energiát ad le, amelyet nagyon rövid impulzusokkal juttat el a bőrbe, amely eltávolítja a bőr elhalt felső rétegét és stimulálja az új kollagén termelését. A CoolPeel™ nem invazív lézeres peelingnek tekinthető.
HOGYAN MŰKÖDIK A COOLPEEL™?
A CoolPeel™ egy olyan bőrmegújító kezelés, amelyet csak a SmartXide Tetra CO2 lézerrel lehet elvégezni. A rendszer finom beállításainak és működésének köszönhetően megakadályozza az elhúzódó gyógyulási időt, ami rövidebb gyógyulási periódust eredményez, mint más ablatív kezelések.
MIRE HASZNÁLHATÓ A COOLPEEL™?

A CoolPeel™ különböző bőrproblémák kezelésére használható, és különösen hasznos az öregedés jeleinek visszafordítására.

A kezelés felhasználható:

 • A finom vonalak és ráncok csökkentésére.
 • A tág pórusok csökkentésére.
 • A bőr textúrájának javítására
 • A napkárosodás és napfoltok kezelése.
 • Aknés hegek kezelése.
KI A JÓ JELÖLT A COOLPEEL™-HEZ?
A legtöbb páciens, aki a fent leírt problémákkal jelentkezik. A betegeknek a kezelés előtt egészségesnek kell lenniük, nem lehet aktív bőrgyulladásuk vagy fertőzésük. Fontos, hogy a kezelés előtt minden esetben vírus ellenes gyógyszert alkalmazunk a pácienseknél, az esetlegesen meglévő és lappangó herpesz infekció fellángolásának megelőzésére. Gyulladás utáni kóros pigmentálódásra hajlamos pácienseknél előzetesen, lokálisan krémeket alkalmazunk. Előfordulhat, hogy egyes esetekben más alternatív kezelést javasolt, így a lézeres kezelést minden esetben konzultáció előzi meg.
MI VÁRHAT A COOLPEEL™ ALATT?
A CoolPeel™ kezelés kb. 15-20 percet vesznek igénybe olyan területek kezelésére, mint az arc. További időre lesz szükség, ha további területeket, például nyakat, mellkast vagy kézfejeket is kezelünk. A kezelést megelőzően az érintett területen érzéstelenítő krémet alkalmazunk, ezért érdemes a kezelésre 30 perccel korábban megérkezni.   

A kezelendő bőrprobléma súlyosságától függően általában több, gyakran három kezelést ajánlunk 4 hetes időközökkel.

 

Bemutató videó

 

Áraink

CO2 lézeres kezelések: Cool Peel kezelés
arc (1 alkalom) 155 000 Ft
teljes szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) (1 alkalom) 120 000 Ft
arc + teljes szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) (1 alkalom) 260 000 Ft
arc (3 alkalom) 400 000 Ft
teljes szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) (3 alkalom) 310 000 Ft
arc + teljes szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) (3 alkalom) 620 000 Ft
nyak + dekoltázs (1 alkalom) 170 000 Ft
nyak + dekoltázs (3 alkalom) 400 000 Ft

CO2 lézeres kezelések: komplett bőrmegújítás, hegkezelés

RÉSZLETEK
DEKA SmartXIDE Punto frakcionált CO2 lézer az új HiScan DOT szkennerének köszönhetően pontosan és precízen meghatározott energiát ad le, amelyet nagyon rövid impulzusokkal juttat el a bőrbe, a bőr mélyebb rétegeibe hatolva. Ezzel eltávolítja a bőr elhalt felső rétegét és ezeken a mikrosérüléseken keresztül a bőr összehúzódik, és a gyógyulási folyamat során beindul a kollagéntermelés. A bőrfelület kezelése során a lézer a bőr alatt található kötőszövetet, izmokat és egyéb struktúrákat egyáltalán nem érinti.

Áraink

CO2 lézeres kezelések: komplett bőrmegújítás, hegkezelés
teljes arc kezelés 300 000 Ft
teljes arc + szemkörnyék kezelés 420 000 Ft
nyak 240 000 Ft
dekoltázs 240 000 Ft
nyak + dekoltázs 330 000 Ft
teljes arc-nyak-dekoltázs + teljes szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) 700 000 Ft

CO2 lézeres kezelések: vágás nélküli szemhéjplasztika

DEKA SmartXIDE Punto frakciónált CO2 lézer az új HiScan DOT szkennerének köszönhetően pontosan és precízen meghatározott energiát ad le, amelyet nagyon rövid impulzusokkal juttat el a bőrbe, a bőr mélyebb rétegeibe hatolva. Ezzel eltávolítja a bőr elhalt felső rétegét és ezeken a mikrosérüléseken keresztül a bőr összehúzódik, és a gyógyulási folyamat során beindul a kollagéntermelés.  

A széndioxid lézer indikációjának egyik területe a szemhéj plasztika, ahol olyan kiemelkedő eredményeket ér el, amelyeket csak sebészi beavatkozás után várnánk. Ebben az esetben viszont se szike, se varratok nem szükségesek.  

A bőrfelület kezelése során a lézer a bőr alatt található kötőszövetet, izmokat és egyéb struktúrákat egyáltalán nem érinti.  

A vágás nélküli lézeres szemhéj plasztikának köszönhetően vérzés nem alakul, a gyógyulási idő pedig nagyon rövid, a kezelést követő napon már visszatérhet a páciens a hétköznapi teendőihez.

 

Áraink

CO2 lézeres kezelések: vágás nélküli szemhéjplasztika
teljes szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) kezelés - vágás nélküli szemhéj plasztika 240 000 Ft
teljes arc + szemkörnyék kezelés - vágás nélküli szemhéj plasztika 420 000 Ft
teljes arc-nyak-dekoltázs + teljes szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) 700 000 Ft

Dermatoonkológia Videóval

Klinikánkon bőrgyógyászati daganatok szűrésével is foglalkozunk, és az alábbi vizsgálatokat végezzük:

- Bőrgyógyászati rákszűrés 
- Szövettani vizsgálat

Bemutató videó

 

Áraink

Dermatoonkológia
Bőrgyógyászati rákszűrés 30 000 Ft
Szövettani vizsgálat 7 000 Ft

Fagyasztás

A fagyasztás folyékony nitrogénnel történik, melyet különböző bőrelváltozások kezelésére használunk. A folyékony nitrogén megfagyasztja a bőr felső rétegét, hólyagot és hámlást idéz elő. Ahogyan gyógyul a kezelt terület, pörk képződik, mely pár nappal később leesik és új bőr alakul ki alatta. A kezelés mindösszesen néhány percig tart. Esetleges mellékhatások: hólyagképződés, fájdalom, pigmentációs eltérések: túlzott(hiper) pigmentáció vagy pigment hiány (hipopigmentáció) a kezelt területen.

Fagyasztással kezelhető bőrelváltozások: verruca vulgaris (közönséges szemölcs), actinicus keratosis (napsugárzás okozta bőrelváltozás), hámszemölcsök/ öregségi szemölcsök.

 

Áraink

Fagyasztás
Fagyasztás35 000 Ft-tól 

Felszívódó szálas kontúrozás (FTC)

FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS TESTKONTÚROZÁS

A Thread Lifting vagy más néven FineThreadContour (FTC) kezelés során biokompatibilis, a szervezet által lebontható szálak kerülnek a bőrbe. A szálak összetevője poli-dioxanon illetve poli-glikolsav. Ezeket az összetevőket orvosi eljárásokban 30 éve használják felszívódó varratokhoz. A test bármely részén – nyak, dekoltázs, fenék, comb, belső comb stb. a bőrfeszesítésére alkalmazott kezelés, amely enyhe zsírbontó hatása miatt kiválóan alkalmas a cellulit elleni kezelésre is.

Hatása:
Az FTC eljárás során vékony szálakat szúrnak a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az testkontúrt, és stimulálja a bőr saját kollagéntermelését. Ebből kifolyólag az FTC fokozatosan fejti ki feszesítő és kollagén-termelő hatását. Az optimális szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagéntermelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat. Természetesen az egyéni hatások eltérőek. Egyéntől függően szükség lehet az ismétlésre, jellemzően 3 alkalommal, 4-6 hetes időközönként. A pontos ismétlésszámot előre nem lehet meghatározni, mert egyénenként eltérő lehet.
Nem alkalmazható:
 • akut, krónikus bőrbetegség esetén
 • fertőzés, gyulladás esetén
 • gyulladáscsökkentő, szteroid, véralvadásgátló vagy aszpirint szedése esetén (a kezelés megelőző egy héten belül)
 • terhesség, szoptatás idején
 • 18 év alatt
 • amennyiben kórtörténetében szerepel keloid képződés
 • diabétesz vagy véralvadási probléma esetén
Lehetséges mellékhatások:
A kezelés elvégzését követően várhatók az ezzel összefüggő reakciók, véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, fokozott érzékenység az injekció beadásának oldalán. Ezek jellemzően spontán megszűnnek 1-15 napon belül.    
Minden beavatkozás magában foglalja a fertőzés minimális lehetőségét, emiatt javasolt a kezelés utáni rövid antibiotikumos kezelés, amelyet vagy a kezelés után közvetlenül injekció, vagy szájon át szedhető kapszula formájában javasoljuk.

 

FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS ARC KONTÚROZÁS

A Thread Lifting vagy más néven FineThreadContour (FTC) kezelés során biokompatibilis, a szervezet által lebontható szálak kerülnek a bőrbe. A szálak összetevője poli-dioxanon illetve poli-glikolsav. Ezeket az összetevőket orvosi eljárásokban 30 éve használják felszívódó varratokhoz.

Hatása:
Az FTC eljárás során vékony szálakat szúrnak a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt, és stimulálja a test saját kollagén-termelését. Ebből kifolyólag az FTC fokozatosan fejti ki feszesítő és kollagén-termelő hatását. Az optimális szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagéntermelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat.    
Természetesen az egyéni hatások eltérőek. Egyéntől függően szükség lehet az ismétlésre. A pontos ismétlésszámot sajnos előre nem lehet meghatározni.
Nem alkalmazható:
 • akut, krónikus bőrbetegség esetén
 • fertőzés, gyulladás esetén
 • gyulladáscsökkentő, szteroid, véralvadásgátló szedése esetén, ha aszpirint szed azt a kezelést megelőző egy héten belül fel kell függesztenie
 • terhesség, szoptatás idején
 • 18 év alatt
 • amennyiben kórtörténetében szerepel keloid képződés (csak testen végzett FTC esetén fontos információ)
 • diabétesz vagy véralvadási probléma esetén
Lehetséges mellékhatások:
A beavatkozást követően várhatók az ezzel összefüggő reakciók, véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, fokozott érzékenység. Ezek a jellemzően, spontán megszűnnek 1-15 napon belül. Minden beavatkozás magában foglalja a fertőzés minimális lehetőségét, emiatt javasolt a kezelés után szájon át szedhető rövid antibiotikumos kezelés.
A bevatkozás utáni teendők:
 • Az első 24 órában hűtse a területen keletkező duzzanatot tiszta textíliába csomagolt jégzselével, illetve egyéb erre alkalmas tárggyal (ügyeljen, hogy a jég közvetlenül ne érintse a területet)!
 • Kerülje a napozást és egyéb UV fénnyel járó tevékenységeket, amíg fennáll az esetleges duzzanat, vörösség. Használjon fényvédőt!
 • Smink felvitele a kezelés utáni napon már lehetséges
 • Egyes esetekben a szúrási pontokat steril tapasszal zárjuk, ezek eltávolításáról orvosa tájékoztatja.

 

DERMA SPRING EYE KEZELÉS

Felszívódó szálas kollagén stimuláció a szem alatti karikák, beesettség, ráncok kezelésére.

Hogyan működik:

A kezelés során oldalanként 5 db szálat helyezünk be tompa végű kanüllel, így a bevérzés esélye minimális.

A szálak mechanikai támasztást adnak és a bent létük során folyamatosan stimulálják a környező szöveteket, így az alsó szemhéj és a középarc közötti átmenet kevésbé lesz látható, a táskák és a beesettség is javulnak.

Kinek / mikor javasoljuk:
 • az alsó szemhéj visszatérő duzzanata esetén
 • korábbi sebészeti beavatkozás esetén
 • akiknek a hyaluronsavas kezelés nem ajánlott
 • hormonális problémákra visszavezethető vízmegtartási hajlam esetén
 • botulin toxin kezelés kiegészítéseképpen
Hatása:

Az eredmény nem azonnal, hanem a kezelést követően körülbelül 1 hónappal kezd el látszódni.

Az eredmény fenntartását 9-12 havonta elvégzett kezelésekkel lehet elérni.

A megfelelő bőrápolás és a fényvédelem természetesen befolyásolja az eredményesség mértékét.

 

COGGING SCREW KONTÚROZÁS

A Thread Lifting speciális, továbbfejlesztett formája, amikor felszívódó, biokompatibilis, a szervezet által lebontható poli-L-lactic-acid szálakat helyezünk be célzottan az arc enyhén megereszkedett területeire.

Hogyan működik:
Ezzel a kezeléssel egyszerre bőrfeszesítést, ill. minimális emelést is meg tudunk oldani, megfelelő vektorban behelyezve a szálakat. Enyhe esetben 4-4, erősebb megereszkedés, vagy több terület kezelése során 8-8 darab kerül behelyezésre oldalanként. A kezelés előtt krémes érzéstelenítés elegendő. A kezeléssel a COG szál, ill. Aptos szál, vagy a  sebészeti arc emelés eredményeit nem érhetjük el.
Nem alkalmazható:
 • akut, krónikus bőrbetegség esetén
 • fertőzés, gyulladás esetén
 • gyulladáscsökkentő, szteroid, véralvadásgátló vagy aszpirin szedése esetén (a kezelés megelőző egy héten belül)
 • terhesség, szoptatás idején
 • 18 év alatt
 • amennyiben kórtörténetében szerepel keloid képződés
 • diabétesz vagy véralvadási probléma esetén
Lehetséges mellékhatások:
A kezelés elvégzését követően várhatók az ezzel összefüggő reakciók, véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, fokozott érzékenység az injekció beadásának oldalán. Ezek jellemzően spontán megszűnnek 1-15 napon belül. 
A beavatkozás utáni teendők:

Az első 24 órában hűtse a területen keletkező duzzanatot tiszta textíliába csomagolt jégzselével, illetve egyéb erre alkalmas tárggyal (ügyeljen, hogy a jég közvetlenül ne érintse a területet)!

Kerülje a napozást és egyéb UV fénnyel járó tevékenységeket, amíg fennáll az esetleges duzzanat, vörösség. Használjon fényvédőt!

Smink felvitele a kezelés utáni napon már lehetséges.

Minden beavatkozás magában foglalja a fertőzés minimális lehetőségét, emiatt szükséges a szúrási pontok átmeneti fedése, 24rán keresztül. Bizonyos esetekben javasolt a kezelés utáni rövid antibiotikumos kezelés.

Bemutató képek

 

Áraink

Felszívódó szálas kontúrozás (FTC)
Felszívódó szálas kontúrozás (arc, nyak, dekoltázs, comb, has, kar, fenék)240 000 Ft-tól *
Derma Spring Eye kezelés85 000 Ft / alkalom
Cogging Screw kontúrozás (kezelésenként mininum 8 szál szükséges)20.000 Ft / szál
* a beavatkozás során használt szálak mennyiségétől függően 

 

Fillmed BioNutriLift kezelés

A BioNutriLift egy természetes hatást eredményező rejuvenáló kezelés, egyszerre hat a bőr minőségére és szerkezetére, rövid-és hosszútávon egyaránt.

RÉSZLETEK

A kezelés alappillérét az NCTF® 135HA nevű polirevitalizációs készítmény adja, amely egy víz állagú, steril bőrrevitalizáló folyadék. Több, mint 50 összetevőből áll, gyakorlatilag minden benne van, amire az egészséges bőrnek szüksége van: hialuronsav, vitaminok, aminosavak, koenzimek, nukleinsavak, ásványi anyagok és antioxidánsok. Sejtszinten kezeli a bőrt, belülről tölti fel tápanyagokkal. Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatása egyedülálló. Az NCTF® 135HA kezelést követően a bőrminőség láthatóan javul, csökken a pórusok mérete, a finomabb ráncok kisimulnak és az arc látványosan megfiatalodik, tündöklővé válik.

Bár a készítmény önmagában is csodát tesz a bőrrel, a BioNutriLift kezelés során az NCTF®135HA polirevitalizációs folyadékot a stabilizált hialuronsav töltőanyagával együtt alkalmazzák. Egy keresztkötött hialuronsavat (20mg/ml) is tartalmazó töltőanyag. A keresztkötött hialuronsav volument és tömörséget ad a bőrnek, feltölti a ráncokat, megemeli a bőrt (lifting hatású) és egyenletes bőrfelszínt biztosít.

E két anyag együttes alkalmazása egy kivételesen látványos kezelést eredményez, amely minden fiatalságát megőrizni vagy visszanyerni vágyó hölgy és úr álma. Az NCTF ®135HA belülről hidratálja és tápanyagokkal tölti fel a bőrt. A stabilizált hialuronsav megfiatalítja a bőrt, kisimítja a ráncokat és megemeli az arc kontúrjait. Az eredmény azonnal szemmel látható lesz: feszesebb arc, élesebb arckontúrok, sima, ragyogó bőrfelszín, rugalmas és tömör bőr.

A BioNutriLift kezelés által elért eredmény nem csak azonnali látványt és pillanatnyi javulást eredményez, hanem hosszútávon javít az Ön bőrének minőségén.

Az NCTF ®135HA a bőrben szintén stimuláló hatással rendelkezik, új kollagén képződését váltja ki. Így tehát e két anyag együttes alkalmazásával nem csak a bőrünk jelene, hanem a jövője is biztosítva van.

Kinek ajánlott a kezelés?   
A BioNutriLift kezelés minden korosztály és minden bőrtípus számára ideális. Lehet megelőző kezelésként alkalmazni, vagy az arc korrigálására, visszafiatalítására. A BioNutriLift kezelés alkalmazási területei: bármely bőrfelület, ahol a kezelés elvégzése indokolt. Pl.: arc, szájkörnyék (BioNutriLips), nyak, dekoltázs, kézfejek, stb. Ideális az arc két oldalán megjelenő ráncok kisimítására.

Hogyan történik a kezelés?   
A kezelés kis mértékű fájdalommal jár, amely helyi érzéstelenítő krém alkalmazásával minimalizálható. A kezelés felépülési időt nem igényel!   
Az arc megtisztítását követően az orvos lidokainos érzéstelenítő krémet visz fel a kezelendő bőrfelületre. Az érzéstelenítő hatóidejének lejárta után eltávolításra kerül a bőrről és megkezdődik a kezelés. Apró tűszúrást követően tompa végű tűvel (kanüllel), legyező alakban befecskendezik a stabilizált hialuronsavat a bőr alá, majd megismétlik a műveletet az NCTF 135HA biorevitalizációs készítménnyel. A beavatkozást az arc mindkét oldalán elvégzik, oldalankét két-két bemeneti ponttal. A kezelés végén az orvos bőrnyugtató és/vagy fényvédő krémmel keni be a bőrét. A páciens ezután jegelheti az arcát, hogy csökkentse az esetleges pirosságot, majd azonnal visszatérhet a mindennapi életviteléhez. A kezelés eredménye azonnal látszik, de az elkövetkezendő napokban fokozatosan egyre látványosabb lesz.

Hány Bio Nutri Lift kezelés javasolt?   
Már egy BioNutriLift kezelés hatására is sokat javul a bőr megjelenése és minősége. Az optimális hatás elérése érdekében javasolt a beavatkozás megismétlése 3 hónappal az első után. A stabilizált hialuronsav anyagot csak az első két alkalommal szükséges használni, ezután már csak az NCTF 135HA-t alkalmazzuk. A teljes revitalizációs protokoll szerint a második kezeléstől számított 1 hónap múlva történjen a következő. További 3 kezelés szükséges összesen az NCTF 135HA-val, a kezelések között 2 hetes időközökkel.

A BioNutriLift kezelés kúraszerű alkalmazása javasolt. Az Ön számára legmegfelelőbb kezelési tervet az orvosa egyénre szabva, a bőre állapotát és az elérni kívánt eredményt számításba véve állapítja meg.

A BioNutriLift kezelés a legjobb dolog, ami az Ön bőrével történhet.

Szakmai egyeztetés beavatkozás előtt, melynek keretein belül felmérjük a jelenlegi problémákat, igényeket és összeállítjuk a kezelési tervet.

A konzultáció során a páciens részletes tájékoztatást kap a javasolt kezelésekről/beavatkozásokról, azok várható eredményeiről és lehetséges kockázatairól, valamint felteheti felmerülő kérdéseit is.

Áraink

Fillmed BioNutriLift kezelés
Fillmed BioNutriLift kezelés 200 000 Ft

Hámlasztások Videóval

A hámlasztások előnye, hogy gyors, látványos változást hoznak fájdalom, bevérzés nélkül. Kúraszerű alkalmazásuk esetén az arcbőr tömöttebbé, egyenletesebbé válik, az otthoni kezelés során használt krémekből pedig a hatóanyagok gyorsabban és jobban szívódhatnak fel.

LUNCH TIME PEELING - GLICOLSAVAS HÁMLASZTÁS

Bőrmegújításra, a túlzott faggyútermelés szabályozására (akné, seborrheas dermatitis), a nyaralások emlékeként megmaradt pigmentációs zavarokra, vagy csak megelőzésképpen/bőrmegújításra bármely bőrtípusra, bármely életkorban, akár a tavaszi, nyári időszakban is alkalmazható hámlasztás (fényvédelem mellett).

A kezelés során bőr előkészítését követően vékony rétegben felvisszük a kémiai anyagot, mely koncentrációja a kezelések során    
fokozatosan növelhető. A hámlasztás nem jár fájdalommal, enyhe égető, csípő érzés jelentkezhet, illetve enyhe vörösség, mely pár óra múlva el fog múlni. A hámlasztás csupán kb 15 percet vesz igénybe.

A kezelést követően nem javasolt smink használata a beavatkozás napján. Otthonában nem szabad a kezelést követően a bőrt dörzsölni,    
radírozni, hámlasztó szivacsot használni. Szigorúan kerülni kell a szoláriumot, fokozott fényvédelem javasolt a kúra alatt 50+ spf faktorszámú, széles UVA/UVB spektrumú fényvédővel. Egy kúra során 5-6 kezelés javasolt, hetente/kéthetente 1-1 alkalommal, fokozatosan emelt koncentrációval (20-70%)

EASY DROXY VERSICOLOR FELSZÍNES HÁMLASZTÁS

Az Easy Droxy Versicolor különböző AHA és BHA savak kombinációjából (glikolsav, tejsav, citromsav, kojiksav, szalicilsav) álló bőr-, és sejtmegújító peeling. Kíméletes megoldást nyújt a felületes ráncokkal, a bőröregedés korai jeleivel, a fénykárosodott bőrrel, enyhe pigmentfoltokkal és a pattanásokkal szemben is. Mindezt felépülési idő nélkül.

A kezelés során bőr előkészítését követően vékony rétegben felvisszük a kémiai anyagot, majd un. neutralizáló, semlegesítő géllel közömbösítjük azt. A hámlasztás nem jár fájdalommal, enyhe égető, csípő érzés jelentkezhet, illetve enyhe vörösség, mely pár óra múlva el fog múlni. A hámlasztás csupán kb 15 percet vesz igénybe. Azt követően a termékhez tartozó, a bőrtípusnak megfelelő krémmel és egy 50 SPF fényvédővel kenjük be a bőrt, melyeket otthon is használni kell.

A kezelést követően nem javasolt smink használata a beavatkozás napján.

Otthonában nem szabad a kezelést követően a bőrt dörzsölni, radírozni, hámlasztó szivacsot használni. Szigorúan kerülni kell a szoláriumot, fokozott fényvédelem javasolt a kúra alatt 50+ spf faktorszámú, széles UVA/UVB spektrumú fényvédővel. Illetve az otthonába kapott készítmények használata.

Egy kúra során 4-5 kezelés javasolt, hetente/kéthetente 1-1 alkalommal.

EASY DROXY AZELIAC SAVAS HÁMLASZTÁS

Az azelainsav hatékonyan alkalmazható, gyulladás utáni hyperpigmentáció, acne, fokozott bőrérzékenység, rosacea esetén is.    
Antikeratolitikus hatása révén szabályozza a bőr felső rétegében lezajló sejtosztódási és regenerációs folyamatot. Antibakteriális hatással is rendelkezik, mely a Propionibacterium acnes-al szemben hatékony. Gyulladáscsökkentő hatású, illetve a pattanások utáni foltok halványításában is a melanint termelő (bőrben lévő pigment) tyrosinase enzim blokkolásával. Glycolsavat (30%), tejsavat (13.8%), azelain savat (10%), citromsavat (2%) tartalmazó peeling.

Alkalmazható fénykárosodott bőrre, a bőröregedés korai jelei esetén, pigmentfoltok, rosacea, acne jelenlétekor.    
A kezelés során a bőrt alaposan megtisztítjuk, majd felvisszük a savat, végül egy semlegesítő géllel állítjuk meg a hámlasztási folyamatot. A kezelés kb 15 percig tart.

A kezelést követően nem javasolt smink használata a beavatkozás napján. Otthonában nem szabad a kezelést követően a bőrt dörzsölni,    
radírozni, hámlasztó szivacsot használni.    
Szigorúan kerülni kell a szoláriumot, fokozott fényvédelem javasolt a kúra alatt 50+ spf faktorszámú, széles UVA/UVB spektrumú fényvédővel.

Javasolt egy kúra során 4-5 kezelés javasolt, kéthetente 1-1 alkalommal.

BENEBELLUM® - LUMPEEL TCA HÁMLASZTÁS

Triklórecetsavat (TCA), glikolsavat és citromsavat tartalmaz, melyek középmély hámlasztást eredményeznek.

Az orvosi kezelés két lépésben zajlik, az arctisztítást követően orvosi hámlasztás történik, majd egy dermaroller segítségével direkten juttatjuk a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. Emellett természetesen fontos az otthoni bőrápolás, az előírtaknak megfelelően. Egy nappali krém (Fulgora 50) fényvédővel, ami a kék fény és a látható fény ellen is védi bőrünket, egy éjszakai krém (Lumina Vit A+E) és egy C-vitaminos szérum (Lumina Vit-C 18%). Mindhárom készítmény pigmentáció ellenes összetevőket is tartalmaz. A C és E vitamin antioxidánsok, így védik a bőrt a szabadgyökök okozta káros hatásoktól.

A felépülési idő 7-10 nap, ami alatt durva lemezes hámlás tapasztalható a kezelt területen.    
Amennyiben szükséges a kezelések (a kezelő orvos döntésének megfelelően) 3-4 hetente ismételhetőek.

Otthoni teendők:

 • 4-6 óráig a kezelés után ne érje víz a kezelt területet
 • A kezelőorvosa a hámlasztás végén részletesen ismerteti Önnel az otthoni előírt bőrápolási rutin lépéseit
 • A kezelés után 8 hétig TILOS a napozás, szoláriumozás, kerülje a túlzott hővel való érintkezést (pl. szauna)
 • A kezelés után 7 napig NE végezzen megerőltető, izzasztó testmozgást, mert az súlyosbíthatja a gyulladást, a bőr a nemkívánt mértékben begyulladhat, majd hegesedéssel gyógyulhat
 • A kezelés után 7-10 napig (a hámlás végéig) TILOS a smink használata
 • A kezelés után a hámló bőrt TILOS leszedni, letépni, levakarni, meg kell várni míg a hámló bőr magától leválik
 • A kezelés után 4 hétig NE használjon bőrradírt, ne szőrtelenítse (gyanta, epilátor, szőrtelenítő krémek) a kezelt területet, NE ütemezzen be arc- vagy kozmetikai kezelést, lézeres-, vagy IPL kezelést

A hámlasztás fellobbanthatja az ajkak herpes fertőzését, ha ezt észleli, azonnal értesítse kezelő orvosát, aki herpes vírus elleni gyógyszerrel fogja ellátni.    
Bármilyen kérdés, kétely estén értesítse a kezelőorvost, a rendelőt, ahol a kezelést végezték.    
A szigorú fényvédelem (SPF 50+, direkt napfény ill. szolárium kerülése) kötelező a kezelések mellett!

MÉLYHÁMLASZTÁS TRIKLÓRECETSAVVAL

A TCA, azaz a triklórecetsav a bőr mélyebb rétegéig hatoló kémiai hámlasztó, mellyel középmély hámlasztás érhető el. Hatására bekövetkezik a fehérjék koagulációja, azaz kicsapódása. Használata után a bőr felső hámrétege lényegében teljesen "halott". A klinikánkon használt EasyTCA komplex 15% TCA-t, antioxidánsokat, vitaminokat sőt még AHA savakat is tartalmaz. A papilláris dermiszig, azaz az irha felső részéig hatol. Ennek hatására a sérült, elöregedett hámsejtek helyét újonnan képződött egészséges hámsejtek veszik át. A reepitelizáció (a felhám újraképződése) következtében a kollagénszintézis is beindul. A kötőszövet stimulálása következtében beinduló fokozott elasztin és kollagénszintézis akár 6 hónapig is észlelhető.

Kinek ajánljuk?

 • fénykárosodott bőrre, a fénykárosodás okozta ráncokra
 • hiperpigmentációs problémákra, melasmára, lentigora, posztinflammatórikus hiperpigmentációra, szeplőkre
 • finom, mérsékelt erősségű periorális ráncokra
 • a bőr megújítására, a bőr öregedésének "megelőzésére"
 • enyhén súlyos aknés hegekre
 • tág pórusokra
 • solaris keratosisokra
 • aknés bőrre

 

A kezelés után kb. 1 hét a felépülési idő, mely alatt a kezelt terület bőrének lemezes hámlása észlelhető. Egy kúra során 4 kezelés javasolt, 10 naponta 1-1 alkalommal. A kúra alatt és utána legalább 6 hétig kerülendő a direkt napfény, szolárium. Az otthoni bőrápolás részeként egy ápoló krém (bőrtípusnak megfelelően választjuk) és egy fényvédő (Melablock HSP 50+) használata mindennap kötelező.

PIXEL PEEL HEGKEZELÉS
A bőrön sok minden tud maradandó nyomot hagyni. Akár akne, akár bárányhimlő okozta heg, az eltüntetése legtöbbször nehézkes és sokszor lehetetlen. A triklórecetsavas hámlasztás és a dermaroller kezelés külön-külön is kiváló eredményeket hozhat, de ezek hatása, ha kombináljuk őket, még kifejezettebb. A kezelést leghamarabb 2 hetes különbséggel lehet elvégezni, 4 alkalommal, de már egy kezelés is a lézeres kezeléssel vetekedő hatást hoz.

 

Bemutató videó

 

Áraink

Hámlasztások - arc
Lunch Time Peeling glicolsavas hámlasztás 25 000 Ft / alkalom
Easy Droxy Versicolor felszínes hámlasztás 35 000 Ft / alkalom
Easy Droxy Azeliac Peel felszínes hámlasztás 35 000 Ft / alkalom
BeneBellum - Lumpeel TCA (Az első kezelés alkalmával meg kell vásárolni az otthoni utókezeléshez tartozó krémeket, amelynek értéke: 49 500 Ft) 95 000 Ft / alkalom
Mélyhámlasztás triklórecetsavval (4 alkalom javasolt) 70 000 Ft / alkalom
Pixel peel hegkezelés (TCA + dermaroller) 95 000 Ft-tól
Hámlasztások - egyéb terület
Egyéb területAz árak a kezelt terület méretétől függően alakulnak.

 

HArmonyCA™ töltés Új!

HArmonyCA™ - az új hibrid töltőanyag az Allergantól

A HArmonyCa a világ első hibrid töltőanyaga, amely hialuronsav és kalcium-hidroxiapatit kombinációjából áll. A két töltőanyag együttes hatásának köszönhetően azonnal feszesíti a bőrt, javítja a ráncok megjelenését és hosszútávon fokozza a bőr kollagéntermelését, újra strukturálja a kötőszöveti állományt.

 

Milyen hatása van a kezelésnek?
 • feszesíti a bőrt
 • alkalmas áll, állkapocs kontúrozásra
 • javítja a mimikai ráncok megjelenését az alsó arcfélen
 • az eljárás hatása közvetlenül utána látható
Hogyan zajlik a kezelés?
A biostimulátorként működő keresztkötött hialuronsav azonnali emelő hatást gyakorol a szövetekre, kisimítja a ráncokat, feszesíti a megereszkedett bőrt. A kalcium-hidroxiapatit hosszútávon fokozza a bőr kollagéntermelését, ezáltal fenntartva a feszességet, a lifting hatást, az eredményt. Lidokaint is tartalmaz, így a kezelés minimális kellemetlenséggel jár.
Kinek ajánljuk?
 • leginkább 40 éves kor felett
 • megereszkedett bőr esetén
 • statikus és dinamikus ráncokra
 • a kezelendő területen már legalább 3-6 hónapja nem történt injekciós volumenpótló kezelés
Melyek a kezelhető területek?
 • az arc oldalsó részei, a fülek előtti területek
 • áll, állív

Nem kezelhető vele a szemkörnyék, a szájkörnyék és a homlok.

Mennyi ideig tart a kezelés?
A kezelés átlagosan 20 percet vesz igénybe.
Mennyi ideig tart a kezelés hatása?
A kezelés hatása 12-24 hónapig tart.
Mellékhatások
Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a HArmonyCA alacsony kockázati profillal rendelkezik. Mint minden tűs kezelésnél itt is lehet számítani 24-48 óráig tartó pirosságra, duzzanatra, a kezelt terület érzékenységére. Ezek az utóhatások csökkenthetőek, ha jégzselét alkalmazunk a kezelés napján a területre. Bevérzés is előfordulhat, mely kb. 7-10 nap alatt gyógyul.

Bemutató képek

 

Áraink

HArmonyCA™ töltés
HArmonyCA™ kezelés 180 000 Ft / ampulla

Hyaluronidáz kezelés (hyaluronsav bontás)

A hyaluronidáz egy enzim, amely természetesen is jelen van a szervezetben és részt vesz számos reakcióban. Képes a keresztkötött hyaluronsav lebontására, így segítséget nyújthat a hyaluronsavas töltések korrekciójánál, a szövődmények kezelésénél. Beadás előtt – nem sürgősségi esetben – bőrpróbát végzünk, hogy a páciens nem allergiás e a hyaluronidázra. Kontraindikációt jelenthet, ha a páciens allergiás a méhcsípésre (a méh mérge is tartalmaz hyaluronidázt), vagy ismert a hiperszenzitivitás, allergia a hyaluronidázra. Javasoljuk, amennyiben elégedetlen a hyaluronsavas töltés eredményével, vagy szövődményt észlel legelőször a töltést végző orvost keresse fel.

 

Áraink

Hyaluronidáz kezelés (hyaluronsav bontás)
Hyaluronidáz kezelés (hyaluronsav bontás) 100 000 Ft / alkalom

Hyaluronsavas archarmonizációs csomagjaink Népszerű Videóval

Harmonizációs csomagjainkat azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik hajlandóak rábízni magukat a szakemberre, hajlandóak a döntést teljes mértékben átadni neki annak érdekében, hogy a kezelés valóban szakmai szempontok alapján legyen elvégezve.

Amennyiben bármelyik csomagunk felkelti érdeklődését és jelentkezni szeretne archarmonizációs napunkra kérjük, hogy hívja recepciónkat a +36-1-886-1101-es telefonszámon.

 

Minden csomag tartalmazza az első konzultációt, amelynek során

 1. Felmérjük a Páciens igényeit.
 2. Kielemezzük a bőr aktuális állapotát a Visia bőrképrögzítő és analizáló rendszerrel. A 3 irányból elkészített kép pontos információt ad a bőr felszíni egyenetlenségeiről, az UV károsodás mértékéről, a faggyútermelés problémáiról, az értágulatok mennyiségéről, a mélyben levő pigmentációs problémákról és a felszíni ráncokról. Segítségével a felszíni és a felszín alatti bőrproblémák is diagnosztizálhatóak, prognosztizálhatóak a jövőbeli problémák is, illetve személyre szabottan ajánlhatóak nem csak bőrápolási termékeink, hanem kozmetikai vagy bőrminőség javító esztétikai kezeléseink, amelyet szükség szerint bőrgyógyászati kezeléssel is ki tudunk egészíteni. A Visia felvétel igény szerint kinyomtatva is a Páciens rendelkezésére áll, ill. segítségével követhető az egyes kezelések eredménye.
 3. Az arc formájának és arányainak kielemzése a genetikailag meglévő és az életkor előrehaladtával egyre prominensebb asszimetriákra illetve aránytalanságok orvoslásának megfelelő eszközeit vetíti fel.
 4. Az állapotfelmérés része az arc zsírpárnáinak hiánya, illetve átrendeződése miatt kialakult volumen hiány diagnosztizálása.
 5. Az öregedési folyamatok miatti megereszkedés okainak tisztázása és kezelései lehetőségeinek ismertetése.
 6. A csomag nem tartalmazza a kezelés során javasolt krémeket, gyógyszereket, illetve a gyógyulást követő kontrollt, amelynél a Páciens további esztétikai életútját tervezzük meg.

 

Mit tartalmaznak a csomagok és mik az előnyei:
 • Hyaluronsavas volumen pótlás és arcformázás minimum 5 illetve minimum 10 ampulla segítségével
 • a minimális ampulla felhasználás mellett biztosított jelentős kedvezmény legtöbbször tovább emelkedik, ugyanis az archarmonizációs kezelés során a kezelő orvos nincs ampulla számhoz kötve, így akar plusz 2-3 ampulla árát is megspórolja Önnek, mintha egy-egy ampullánként venné ezt a beavatkozást
 • Az eredmény azonnal látható, de a kezelést követő 3 hónapban komplettálódik
 • Az eredmény fenntartására már nem lesz szükség ekkora volumen pótlásra - a kezelést követő években évi 1-2 ampulla nagy valószínűség szerint elegendő lesz megfelelő bőrápolás, testsúly tartás és egyéb kiegészítő stimulációs kezelések mellett
 • A kezelés következtében nem változtatjuk meg arca karakterét, eredeti vonásait feltűnően, az eredmény természetes és a környezet számára megfoghatatlan lesz.
 • Az archarmonizáció része lehet az ajak töltése, de nem feltétlenül szükséges része. Erről minden esetben a Páciens dönt, hogy kéri-e.
 • A hyaluronsavas pótlás helyeiről es az alkalmazott mennyiségekről minden esetben a kezelő orvos dönt. Elképzelhető, hogy az arc bizonyos pontjai nem kezelhetőek a szakma szabályai alapján.
 • Kontraindikaciót jelenthet korábbi műtéti beavatkozás, tartós illetve örök anyag ill. bármely korábbi kezelés és ennek szövődményes gyógyulása - ezek dokumentációja nélkül a kezelés nem elvégezhető.
 • A kontraindikaciók listája alább olvasható - és nem teljeskörű. A kezelés elvégezhetőségéről szakmai szempontok alapján a kezelő orvos dönt.
 • Amennyiben az archarmonizáció kontraindikációja a konzultáció során derül ki, konzultációs díjat számolunk fel a mindenkori árlista alapján.
A kezelés nem végezhető el az alábbi esetekben:

Abszolút kontraindikáció

 • terhesség, szoptatás
 • autoimmun betegség, sarcoidosis
 • testképzavar
 • akut, vagy krónikus bőrbetegség a kezelt területen
 • akut, vagy krónikus infekció a kezelt területen
 • allergia

 

Relatív kontraindikáció

 • 18 éves kor alatt
 • műtéti hegek, sérülések
 • semi-permanens, permanens anyag a kezelt területen
 • irreális elvárások
 • plasztikai sebészeti beavatkozást igénylő esetek 
 • vérhígító gyógyszerek használata, véralvadási zavar
 • immunszupresszió
 • keloid hajlam
 • folyamatban lévő fogászati kezelés
 • egyidőben elvégzett egyes esztétikai kezelések
 • a bőr hegesedését befolyásoló gyógyszerek, vagy állapotok

Csomagjaink:

Profil harmonizáció

Az arc profiljának harmonizációja hyaluronsavval, amely magában foglalja az orr pozíciójának rendezését, és az áll kihangsúlyozását, a száj formázásával együtt.

Kinek ajánljuk: aki szeretné megváltoztatni az orra formáját, de nem szeretne orrműtétet. Aki a szájtöltését szeretné az arca arányaihoz igazíttatni, elkerülve a „kacsaszáj” hatást.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri száltöltése volt. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát.

Masculinizáció

Hyaluronsavas arcformázás, amely a férfias arcvonások kiemelését szolgálja, így téve karakteresebbé az arcot.

Kinek ajánljuk: férfi vendégeinknek, akik járomívük, vagy állkapcsuk formájával nem elégedettek.

Kiknek nem ajánljuk: női pácienseinknek. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 10 ampullát

Beautifikáció

Hyaluronsavas arcformázás, amely az arc nőies vonásait emeli ki, így téve harmonikusabbá, finomabbá az arcot.

Kinek ajánljuk: női vendégeinknek, akik járomívük, szájuk és/vagy állkapcsuk formájával nem elégedettek. Akiknek eredetileg férfiasabb vonásaik vannak, amelyet lágyítani szeretnének. Azoknak a női pácienseinknek, akik a felszínes zsírpárnáik elvesztésével karakteresednek a kor előrehaladtával. 

Kiknek nem ajánljuk: férfi pácienseinknek. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akik több alkalommal kaptak nagy mennyiségben szakmailag nem indokolt szempontok alapján elhelyezett töltőanyagot. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 10 ampullát

Szájkörnyék formázás

A száj töltése szakmai szempontból sohasem végezhető önállóan, hiszen az öregedés során a csontok, fogak alátámasztása változik, a lágyrészek megereszkednek, vagy felszívódnak, így a száj pozíciója is megváltozik, nem csupán a volumene esik össze.

A szájkörnyék hyaluronsavas formázása során a száj, a nevetőránc, a Marionette ránc és az állcsúcs hyaluronsavas töltése történik.

Kinek ajánljuk: aki szeretné megváltoztatni a szája formáját, és szájtöltését szeretné az arca arányaihoz igazíttatni, elkerülve a természetellenes hatást.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri szájtöltése volt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát

Tekintet frissítés

A kor előrehaladtával a szemöldök megereszkedik, a felső szemhéj bőre megnyúlik, az alsó szemhéj alatt bemélyedés alakul ki, és a szemkörnyék bőre is elvékonyodik, pigmentálódik.

A kezelés során a halánték, a homlok, a középarc és a szemzug hyaluronsavas töltése történik.

Kinek ajánljuk: aki nem szeretne műtéti beavatkozást, de szeretne fiatalosabb tekintetet. Akinek volt már felső szemhéj plasztikája, de nem változtatott sokat az összhatáson.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri műtéte volt a homlok és a szemkörnyék területén. Fiatal páciensek esetében, ahol a szem környékének bőre pigmentált, és ettől tűnik karikásnak a szem. Faceliften átesett páciensek esetében. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát

Bemutató képek

 

Bemutató videó

 

Áraink

Hyaluronsavas archarmonizációs csomagjaink
Profil harmonizáció 650 000 Ft
Masculinizáció 900 000 Ft
Beautifikáció 780 000 Ft
Szájkörnyék formázás 540 000 Ft
Tekintet frissítés 540 000 Ft

Hyaluronsavas ráncfeltöltés, hyaluronsavas arcformázás

A bőr rugalmassága az idő előre haladtával csökken, veszít feszességéből, hidratáltságából, ami előbb finom, majd egyre mélyebb ráncok kialakulásához vezet. A hialuronsavas ráncfeltöltés és volumenpótlás műtét nélkül, minimális felépülési idővel kínál erre megoldást.

A hialuronsav az emberi szervezetben természetesen megtalálható nagy molekulájú szénhidrát. Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik vízmegkötő képessége, amely molekulasúlyának nagyjából ezerszerese. Vizes közegben gél állagot alakít ki, ezzel részt vesz élettani folyamatokban, az immunrendszer aktivitásában, valamint szükséges a sejtek normális működéséhez. Emellett felelős a bőr rugalmasságáért, hidratáltságáért, feszességéért és ellenálló képességéért. A hialruonsav fontos antioxidáns szerepet is betölt, képes a fibroblastok aktiválására, ezzel serkentve a kollagén és elasztin szintézisét. Regenerációs képességének köszönhetően a sérülések, sebek gyógyulásában is részt vesz. Sejtvédő tulajdonsága miatt pedig véd a külső károsító hatásokkal szemben. A hialuronsav teljes mértékben organikus, így szintetikus anyagok nélkül végezhető a bőr rejuvenálása.

Milyen esetekben javasolt a hialuronsavas ráncfeltöltés?
Az arc öregedése során nemcsak a bőr különböző rétegei változnak, hanem a bőr alatti szövetekben az irhában, a zsírszövetben, az izmokban, végül a koponya csontjaiban is változás következik be. Az arc zsírpárnái fogynak, és a gravitációnak megfelelően lejjebb ereszkednek. Az esztétikai kezelések célja ennek a folyamatnak a megelőzése vagy javítása. Próbáljuk visszaállítani az eredeti arcformát, a természetes arányok megtartásával, az öregedés során elvesztett zsírpárnák, felszívódott csontok pótlásával. Az arc egészét figyelembe véve végezzük el a volumenpótlást, a ráncfeltöltést.
Így történik a kezelés
Először lidokainos krémmel érzéstelenítjük a kezelendő területet. Az esztétikai orvos részletesen tájékozódik a korábbi arcfiatalító beavatkozásairól, majd az állapot felmérése után javaslatot tesz az egyéni, személyre szabott kezelésre. Az eljárás gyors és minimális fájdalommal jár. A hialuronsavas töltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatjuk a bőrbe. Utána átmeneti pirosodás, bevérzés, duzzanat előfordulhat.
Az alábbi területeken alkalmazható
Ajkak, áll és állvonal, halánték, középarc, szemöldök környéke, Marionette ráncok, nasolabiális redő, szem alatti karikák, a járomív és állvonal definiálása, kiemelése.
Mikor nem javasolt a beavatkozás?

Aktív fertőző bőrbetegség (pl. herpesz) esetén, terhesség és szoptatás alatt, bizonyos gyógyszerek szedése (pl. véralvadásgátlók) mellett, alvadási zavarok, autoimmun betegségek esetén.

Klinikánkon kizárólag magas minőségű, hyaluronsavas feltöltőanyagokat alkalmazzuk: Restylane, Hyamira.

 

Bemutató képek

 

Áraink

Hyaluronsavas ráncfeltöltés, hyaluronsavas arcformázás
Hyaluronsavas volumenpótlás, kiemelés (járomcsont, áll, állvonal) 130 000 Ft / ampulla
Hyaluronsavas hegkezelés 130 000 Ft / ampulla
230 000 Ft / 2 ampulla
340 000 Ft / 3 ampulla

Hyaluronsavas szájtöltés

Az ajak hyaluronsavas töltése nem elsősorban a karakter megváltoztatását célozza, hanem a korral összeeső szövetek újra hidratálását, teltebbé tételét. Természetesen a megfelelő anyagválasztással elképzelhető az ajak formájának finom módosítása is, azonban teljes karakterváltás, vagy az arc meglévő és korral egyre jobban látszódó aszimmetriáinak korrigálására ez a beavatkozás nem javasolt.

RÉSZLETEK

A száj feltöltését csak és kizárólag hyaluronsavval szabad elvégezni, más – örök - anyag erre nem engedélyezett és szakmailag sem elfogadott, ugyanúgy, ahogy örök anyaggal feltöltött száj további hyaluronsavas formázása sem.

Az ajak töltése ritkán önálló feladat egy rejuvenatios folyamatban, inkább kiegészítése egy kezelési sorozatnak. Fontos, hogy a környezet (csontok, fogak, bőr állapota, szerkezete) befolyásolja az összképet, amelyről a kezelés előtti konzultáció során szintén felvilágosítást fog kapni.

Fogszabályozás alatt álló fogsor esetén a szájtöltést érdemes a fogszabályzó eltávolítása után elvégezni. Fogászati kezelés a beavatkozás előtt és után 2 hétig ne legyen.

Amennyiben a szájtöltés szakmailag nem indokolt, kezelőorvosa visszautasíthatja azt.

Mikor látható a végleges eredményt és milyen gyakran lehet tölteni?

A beavatkozás után 2-3 hét alatt gyógyulnak meg a kezeléshez köthetően kialakult mellékhatások, így a bevérzés és a duzzanat, valamint az anyag idegentest érzése. További 2-3 hónap, míg a szövetek közé történő integráció megtörténik, és a töltés elnyeri végső formáját.

Töltést ennél sűrűbben csak szakmailag indokolt esetben ajánlott végezni az ajak területén, a további szövődmények megelőzése végett. Saját felelősségre nem kérhető a beavatkozás.

Az első töltés utáni eredmény mindenképpen természetes, nem szakértő szemmel észrevehetetlen lesz. Az ajak területére kifejlesztett hyaluronsavak képesek a száj körüli izom folyamatos mozgásához alkalmazkodni és teljesen integrálódni, azaz kitapinthatatlanná válni megfelelő gyógyulási idő után.

Az anyag megválasztása sokban függ a páciens igényeitől és a befogadó szövet állapotától. Az anyag választás a szakorvos feladata és felelőssége, erről a pácienst a kezelés előtt tájékoztatja.

A kezelés előtt fénykép készül, amely a száj eredeti állapotát rögzíti. A beavatkozás után azonnal duzzanat észlelhető, amely az azt követő 4 órában fokozódni fog. Újabb kezelés/korrekció igénye esetén minden esetben megvárjuk a teljes gyógyulást, azaz 3 hetet és csak és kizárólag akkor végzünk el korrekciót.

A töltés eredménye 12-18 hónapig tart, és fokozatosan veszíti el az ajak a volument. Az ajak hidratáltsága, teltsége akkor is jobb marad a kiindulási helyzethez képest, ha többet beavatkozás nem fog történni. Újabb rátöltés esetén az eredmény egyre tartósabb lesz, akár több évig is megmarad.

Teendők korábbi töltés esetén
Amennyiben korábban volt már szájtöltés korábban, más orvosnál, kérjük, hogy dokumentációját hozza el. Ennek hiányában a töltés nem elvégezhető. A korábbi töltések letagadása, az orvos megtévesztése nem célszerű.

Bemutató képek

 

Áraink

Hyaluronsavas szájtöltés
Hyaluronsavas szájtöltés 130 000 Ft / ampulla

 

Jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás kauteres eltávolítása

A kezelés során az eltávolítani kívánt bőrnövedéket elektromos áram által létrehozott hőhatással kezeljük. A kezelés lényegét a hőhatás okozta roncsolás (égetés) alkotja. Fontos, hogy csakis a bőrgyógyász által meghatározott képletek távolíthatóak el így. Pl. időskori szemölcsök/hámszemölcsök, fibrómák, közönséges szemölcsök. Az anyajegyek eltávolítása TILOS ilyen módszerrel, az minden esetben sebészileg történik.

Az kezelést injekciós lidokainos érzéstelenítéssel végezzük. Lidokainérzékeny pácienseink számára is tudunk érzéstelenítést biztosítani. A beavatkozás során seb keletkezik, amely a mérettől függően gyógyul: a kisebb sebek nagyjából 7-10 nap alatt, míg a nagyobbak esetében a teljes regeneráció akár 2–3 hetet is igénybe vehet. A tökéletes kozmetikai eredmény elérése miatt az orvos által javasolt utókezelés szükséges. A kezelés után az elváltozás nagyságától-mélységétől függő apró heg maradhat vissza.   
A napsütéses, meleg időszakokban, a nyári hónapokban, a beavatkozást nem végezzük el, mivel ilyenkor a sebgyógyulás a fokozott verejtékezés miatt lassabb, nagyobb eséllyel fertőződik felül a kezelt terület, illetve fokozottabb a hajlam az erőteljes napsugárzás okozta elszíneződésre, pigmentálódásra.

Szívritmus-szabályzóval rendelkező pácienseken csak kardiológiai szakvélemény birtokában tudjuk elvégezni a kezelést.

Áraink

Jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás kauteres eltávolítása
Jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás kauteres eltávolítása 35 000 - 45 000 Ft

Mezoterápiás kezelések: EJAL 40 biorevitalizációs kezelés

A bőr külső megjelenése az öregedés elsődleges mutatója, amelynek egyik fő jellemzője az kötőszöveti elemek pl. a kollagén rostok töredezettsége, mely a felelős a bőr szerkezeti integritásának elvesztéséért és a kötőszövetképző sejtek, a fibroblasztok funkcióinak gyengüléséért. A hialuronsavval végzett kezelések serkentik az új kollagén termelődését és jelentős javulást eredményeznek az öregedő bőr megjelenésében és egészségében. Az EJAL 40 helyreállítja a bőr hialuronsav szintjét, ellensúlyozva az öregedési folyamatból adódó természetes csökkenését.

RÉSZLETEK

Az innovatív EJAL 40 biorevitalizációs hialruonsavas kezelés különböző molekulasúlyú hialuronsav alkalmazását (összesen 40 mg hialuronsavat tartalmaz egy ampulla) jelenti a 3 a lépésből álló kezelési protokoll során, rugalmasabb bőrt és hosszantartó eredményt biztosítva.  
EJAL 40 a legújabb generációs, közepes molekulatömegű hialuronsav, mely a kötőszövet újjáépítését segíti. A kezelés hatására a kötőszöveti újrastruktúrálodik, fokozódik a kötőszöveti sejtek, a fibroblasztok aktivitása, melynek hatására a bőr hidratáltabbá válik, nő a kollagén, elasztin és hialruonsav tartalma. Ennek köszönhetően megújul a dehidratált, napkárosodott bőr.

Egy ampulla 2 ml hatóanyagot tartalmaz, mely egy terület (pl. arc, vagy nyak vagy dekoltázs) kezelésére használható.

Előnye, hogy mindösszesen 4-4 tűszúrást igényel, az előre meghatározott biorevitalizációs pontokon. A felépülési idő, így gyakorlatilag minimális, csökken a bevérzések lehetősége is.

Az EJAL 40 előnyei:

 • Helyreállítja és megerősíti a sérült és dehidratált bőrt
 • A 4-4 szúrási pont segítségével minimalizálja mellékhatásokat
 • Visszaállítja a bőr tömöttségét és a feszességet, lifting hatást eredményez
 • Fokozza a hialuronsav szintézist, a természetes csökkenése után
 • Javítja az arckontúrt
Hogyan zajlik a kezelés?
A hatóanyagot a fent leírt 4-4 ponton injektáljuk, majd az anyag eloszlik a bőr nyirokkeringése révén. Nem szükséges masszírozni.
Kinek ajánljuk?
Az EJAL 40 alkalmas a megereszkedett bőr tónusának fokozására, finom ráncok kezelésére, valamint jó választás intradermális töltőanyagok használata előtt, bőrminőségjavítási céllal.
Hány alkalom szükséges?

3 kezelés javasolt, az első kettő havi egy-egy alkalommal majd két hónap elteltével a harmadik

A kezeléssorozat évente 2 x javasolt.

A kezelés után
A kezelés napján sminkelés, sportolás már nem javasolt. Másnap már viszont a kezelt terület sminkelhető, sportolás is megengedett. 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: EJAL 40 biorevitalizációs kezelés
EJAL 40 biorevitalizációs kezelés 95 000 Ft / alkalom

Mezoterápiás kezelések: Karisma kezelés

A kollagén a bőr száraz tömegének 75%-át teszi ki, és a bőrünkben leggyakoribb kollagéntípus az I-es típusú kollagén. A kollagén a bőr tónusának és rugalmasságának fenntartásáért felelős.

40 éves kor felett azonban a kollagén bőrünkben évente 1%-kal csökken, emiatt a ráncok mélyülnek, az arc fakóbb lesz és fáradtnak fog tűnni. Azért, hogy ezt megelőzzük illetve kezeljük, a fibroblaszt sejteket új I-es típusú kollagén termelésére kell késztetnünk.

Hogyan működik a Karisma?
A Karisma egy olyan innovatív készítmény, mely nemcsak nagy molekulasúlyú hialuronsavat, de R-polipeptid α1 láncot is tartalmaz.  A hidroxilált α1 láncot selyemhernyók termelik (ennek köszönhetően az allergiás reakciók kockázata igen alacsony), és növeli az I-es típusú kollagén termelését a fibroblasztokban.  Ezért a kollagénrostok minőségi és mennyiségi növekedése miatt a szövetek visszahúzódását eredményezi, ami emelő hatást, jobb bőrtónust és textúrát eredményez. 
  
A Karisma-ban lévő hialuronsav segíti a hidratálást és a fibroblasztok proliferációjának és metabolizmusának kedvező környezet fenntartását, és nem utolsó sorban antioxidáns hatású is.
Mik az előnyei?
A Karisma-nak a többi elérhető mezoterápiás készítménnyel szemben az a különlegessége, hogy kollagén láncokat is tartalmaz, mely könnyíti a hiányzó kollagén visszatermelődését.
Hogyan és hova alkalmazható a kezelés?
A Karisma kezelés célzottan a problémás bőrterületre vagy az egész arcra/nyakra alkalmazható, az orvos döntése alapján.  
Az anyag bejuttatása a bőrbe tűvel vagy kanüllel történik, a kezelendő területen egyenletesen eloszlatva azt a felhám alatt.
 Milyen problémák esetén alkalmazható?
 • fotó- és kronoagingben szenvedő arc és nyak célzott kezelésére
 • aknés hegek kezelésére
 • a bőr sorvadásos kórképeinek kezelésére
Hány alkalom szükséges?
Az indukciós kúra 2 alkalomból áll, amelyet havi egyszer kell beadni.  
Az ezt követő 4. hónapban egyszeri fenntartó kezelést lehet alkalmazni.
A kezelés után
A kezelés mellékhatása az egyéb tűs mezoterápiás kezelésekkel megegyező.  
Néhány óráig tartó pirosság, enyhe duzzanat előfordulhat a beadás helyén, valamint bevérzés is lehet, amely kb. 7-10 nap alatt gyógyul.

Bemutató képek

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: Karisma kezelés
Karisma kezelés 180 000 Ft / alkalom

Mezoterápiás kezelések: NCTF® 135 HA (Filorga)

Filorga Laboratories már több mint 40 éve van jelen az orvosi kozmetikumok piacán.

A sejtek rejuvenációjának megoldását a mezoterápiában látták meg, ezért kifejlesztették injektálható termékeiket, melyek hyaluronsavat tartalmaznak.

Megalkották az NCTF® 135 HA-t, egy revitalizáló bőrfiatalító terméket, amely a bőrminőség 6 legfontosabb területén remekel:

 • hidratálás
 • ráncok kezelése
 • feszesség
 • ragyogás
 • bőrfelszín egyenletesség és a
 • pórusok finomítása.

 Revitalizáció az NCTF-el; a cég forradalmi vívmánya a Natural Cellular Trearment Factor, a sejtszinten ható rejuvenációs „koktél”.

Egyedülálló termék, amely 50+ hatóanyagot tartalmaz, ásványi anyagokat, vitaminokat, koenzimeket, antioxidáns összetevőket, aminosavakat.

Mik az előnyei?

Az NCTF bőrtökéletesítő hatása több fronton is megnyilvánul:

 • összehúzza a pórusokat
 • hidratál
 • anti-aging hatású
 • feszesít
 • visszaadja a bőr egészséges ragyogását
 • egyenletessé teszi a bőrfelszínt

Az NCTF steril folyadék, a felhasználása a bőr alá injektálástól a mezoterápiáig nagyon sokrétű.

Hány alkalom szükséges?
A kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, egyénileg meghatározva a kezelések számát és gyakoriságát.
Hol alkalmazható?
Alkalmazható szemkörnyékre, az arc-, a nyak-, és a dekoltázs bőrére egyaránt.
A kezelés után

Szövődményként átmeneti bőrpír, néhány napig tartó enyhe oedema, bevérzés jelentkezhet.

A kezelés másnapján már lehet sminkelni, sportolni.

Áraink

Mezoterápiás kezelések: NCTF® 135 HA (Filorga) kezelés
NCTF® 135 HA (Filorga) kezelés 70 000 Ft / kezelés / ampulla

Mezoterápiás kezelések: Nucleofill bőrmegújító anti-ageing kezelés Videóval

A Nucleofill úgynevezett polinukleotidokat tartalmaz, melyek egy háromlépcsős mechanizmus révén stimulálják és megújítják a bőrt.

 1. A bőr egy kötőszöveti sejtjéhez, a fibroblasztokhoz kapcsolódik, melynek hatására ezek a sejtek kollagént, hialuronsavat és elasztint kezdenek termelni, ezáltal javítva a bőr struktúráját, fokozva a rugalmasságát, feszességét. Ezt a folyamatot „GYM effektusnak” nevezik a gyártók. A hatás hasonló, mint amikor edzőterembe megyünk, edzünk és az izmaink feszesebbek, erősebbek lesznek. A Nucleofill hatására hasonló folyamat játszódik le a bőrben.
 2. Antioxidáns tulajdonsága révén semlegesíti a rendkívül káros szabad gyököket. Gátolja a gyulladásos jelátviteli anyagok szintézisét, így gyulladáscsökkentő hatású.
 3. Vizet köt meg, ezáltal hidratálja a bőrt, javítja a minőségét és feszesít. Biorevitalizáló és sejtmegújító, fenntartja a sejtek belső egyensúlyát és mint mediátor kedvező irányba módosítja a működésüket.
Nucleofill kezelés arc/nyak/dekoltázs területre

Hogy zajlik a kezelés?    
A Nucleofill értékes hatóanyagainak bejuttatása a bőrbe tűvel történik. A szakember orvos döntése szerint lehet 5 pontos technikával, kanüllel vagy több szúrással a kezelendő területen egyenletesen eloszlatva a felhám alatt.

Kiknek ajánljuk?    
Oxidatív stressztől, napfénytől károsodott, fakó, dehidratált, fáradt bőrűeknek. De hatásosan javítja a hegek, striák állapotát is.

Hány alkalom szükséges?    
Az indukciós kúra 4-5 kezelésből áll, kéthetente 1-1 alkalommal. Fenntartó kezelésnek kéthavonta 1-1 alkalom javasolt. Lehetséges a kombinálása más mezoterápiás hatóanyagú készítményekkel pl. Skinbooster- rel, vagy RRS mezoterápiás koktélokkal, az esztétikai orvos javaslatának megfelelően.

A Nucleofill tiszta hatóanyagokat tartalmaz, allergizáló hatása lényegében nincs. Összetevői természetes forrásból származnak. A kezelés mellékhatása az egyéb tűs mezoterápiás kezelésekkel megegyező. Néhány óráig tartó pirosság, enyhe duzzanat lehet a beadás helyén, valamint bevérzés, mely kb. 7-10 nap alatt gyógyul.

Nucleofill Hair kezelés

A Nucleofill Hair kezelés jelentős előnye, hogy csökkenti a hajhagymák DHT érzékenységét, amely a hajhullás oka lehet.

Hogy zajlik a kezelés?

A kezelés során a hajat óvatosan szétválasztva, mezoterápiás tűvel juttatjuk az anyagot a kívánt területre. Kérjük, hogy a kezelésre frissen mosott hajjal érkezzenek.

Kinek ajánljuk?    
Elsősorban hölgyeknek ajánljuk, minden olyan esetben, amikor a hajhagymák elvékonyodása, gyengülése, hullása tapasztalható, mint például:

 • kezdődő hajhullás esetén
 • Covid utáni hajvesztés esetén
 • öröklött kopaszodás esetén
 • hajbeültetés elő-, illetve utókezeléseként
 • szülés utáni vagy a menopauza időszakában kialakuló hajritkulás esetén
 • szemöldök ritkulása esetén
 • férfiaknak szakáll dúsítása céljából

Hány alkalom szükséges?    
Kéthetente 4 alkalom javasolt.

Nucleofill Eyes kezelés

Biorestrukturáló kezelés, kifejezetten a szem körüli bőr megjelenésének javítására kifejlesztve.

Hogy zajlik a kezelés?    
Szemek környékét, szarkalábakat és a szemhéjak területét kezeljük, mezoterápiás tűvel juttatjuk be az anyagot az érintett területekre.

Mikor ajánljuk?

 • sötét karikák esetén
 • szem körüli ráncok ellen
 • a bőr alatti kötőszövet stimulálására
 • felszínes ráncok javítása töltőanyag használata nélkül
 • lézeres kezelések elő-illetve utókezeléseként

Hány alkalom szükséges?    
4 alkalom ajánlott, 1 és 2. alkalom között 2 hét szünet, 2-3. alkalom között 3 hét szünet, 3-4. alkalom között is 3 hét szünet

Bemutató képek

 

Bemutató videó

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: Nucleofill bőrmegújító anti-ageing kezelés
Nucleofill kezelés 90 000 Ft / alkalom / ampulla
Nucleofill csomagok 
• 1. csomag: 4 alkalom [4 ampulla] Nucleofill (2 heti ismétléssel) 330 000 Ft
Nucleofill Eyes kezelés 50 000 Ft / alkalom
Nucleofill Hair kezelés 100 000 Ft / alkalom

Mezoterápiás kezelések: Profhilo – Bio remodeling

Az innovatív Profhilo kezelés a bőr remodellingjét, újraépítését végzi el, nagymértékű javulást eredményezve a szövetek szerkezetében.

A Profhilo nem egy töltőanyag, vagy biorevitalizációs készítmény, hanem az anti-aging kezelések új kategóriája a bőr minőségének javításában. A Profhilo nagy mennyiségű kis- és nagy molekulatömegű injektálható hialuronsav keveréket tartalmaz, amelyet kémiai adalékanyagok nélkül hővel stabilizálnak. A komplex egyedi tulajdonságokkal rendelkezik.  
A Profhilo hatását számos klinikai kutatás vizsgálta, amelyek igazolják az extracelluláris mátrix átalakulását, a kollagénképződés jelentős fokozódását. A bőr textúrája, rugalmassága, hidratációja javul, a bőr feszesebbé válik, lifting hatás alakul ki. 
A Profhilo önmagában is használható, vagy kiváló kiegészítése a hialuronsavas töltőanyagokkal történő kombinációnak, a legjobb eredmény elérése érdekében. 
Kezelhető vele az arc, nyak, dekoltázs, a kézfej. A kezelés utáni eredmény szinte azonnal látható, természetes, de látványos megújulás, javulás mutatkozik a kezelt területen. A Profhilo stimulálja a bőr kollagén és elasztin képződését, javítja a bőr tónusát, textúráját, hidratáltságát és ragyogását. 
Növeli az arc teltségét, feszesítő és lifting hatással. 
A terméket 5 meghatározott, anatómiai ponton injektáljuk a bőr mély rétegébe. Az anatómiailag meghatározott 5 esztétikai pont lehetővé teszi az egyenletes eloszlást, a kívánt eredmény érdekében nincs szükség több tűszúrásra. A felépülési idő minimális, rövid ideig tartó pirosság, duzzanat, bevérzés előfordulhat.

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: Profhilo – Bio remodeling
Profhilo bioremodelling 120 000 Ft / ampulla

 

Mezoterápiás kezelések: Restylane Skinboosters terápia

Restylane skinbooster vital és vital light

A mikroinjekciós eljárás során hialuronsavat juttatunk a bőrbe, mely egyenletesebbé és simábbá teszi a bőrt. A technika az arcon , a nyakon, a dekoltázson és a kézfejken is egyaránt alkalmazható, ugyanakkor az aknék okozta sebek kezelésére, illetve a hegek „finomítására” is alkalmazható. A hialuronsav a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag, az injektálással bevitt anyag pedig magától kiürül a szervezetből.

A Skinbooster kezelést nemtől, korosztálytól függetlenül mindenkinek ajánljuk, aki üdébb, frissebb bőrre vágyik. Segíti az öregedés jeleit enyhíteni, javítja a bőr barrier funkcióját, helyreállítja a hidratáltságot, növeli a bőr feszességét, simábbá teszi a ráncokat. A Vital light fiatal, vagy érzékeny bőrre, vagy vékony bőrre alkalmazható hialuronsav.

Klinikánkon javasoljuk egy három alkalmas kúra elvégzését, melynek terápiáit havonta lehet ismételni. Fenntartó kezelést 4-6 hónappal a kúra után lehet elvégezni.

A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelendő területen. A kezelés maga nagyjából 15 percet vesz igénybe, a kezelés után enyhe bőrpír, pontszerű bevérzés, kisebb bevérzések (hematóma) keletkezhetnek, melyek néhány napon belül elmúlnak.

Bemutató képek

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: Restylane Skinboosters terápia
Restylane Skinboosters mezoterápia 90 000 Ft / ampulla

 

Mezoterápiás kezelések: RRS revitalizációs koktélokkal

Az orvosi, mikrotűs mezoterápia során a hatóanyagot célzottan, a kezelni kívánt bőrrétegbe tudjuk juttatni. A hatóanyagok tudatos kiválasztásával depo hatás érhető el, amely hosszantartó eredményeket és tartós gyógyszerjelenlétet jelent a bőrben, sőt akár a mélyebb rétegekbe történő diffúzió segítségével ezek kezelése is megoldottá válik. A kezdő, négyalkalmas kúra után a fennmaradó kezeléseket 4-8 hetente ajánlott elvégezni.

RRS Whitening: Az RRS® HA Whitening, amelyet kifejezetten napfénykárosodott, pigmentfoltos bőrre javaslunk. Hialuronsav tartalmának köszönhetően javítja a bőrtónust, fehérítő hatóanyagainak - mint pl. Morus Alba levél kivonat, édesgyökér kivonat, C -vitamin - , köszönhetően pedig segít a pigmentfoltok leküzdésében. Bevezető kúraként hetente 1-1 alkalom javasolt 4-5x, majd kb. kéthavonta fenntartó kezelések.  

RRS Eyes: Az RRS® HA Eyes-t kifejezetten a szem körüli bőr megjelenésének javítására fejlesztettek ki, felszívódó hialuronsavat, valamint vitaminokat, antioxidánsokat, szerves szilíciumot és kötőszöveti sejt stimuláló faktort tartalmaz. Javítja a szemkörnyék bőrének mikrokeringését, a szem alatti sötét karikák megjelenését, a szemkörnyéki finom ráncokat. Beindítja a kollagén és rugalmas rostok képződését, erősíti a szemkörnyék bőrét.  
Kéthetente 4-5 alkalom javasolt, majd kéthavonta fenntartó kezelések.  

RRS Strimatrix: Az RRS® HA Strimatrix hialuronsavat, szerves szilíciumot, kötőszöveti sejt stimuláló faktort, vitaminokat, antioxidánsokat tartalmaz. Segíti a bőr mátrixának regenerálódását, javítja az atrófiás mélyedéseket, a striákat. Célja, hogy kitöltse a striák bőrrepedései által okozott mélyedéseket. Hetente 1 kezelés javasolt 4-6 alkalommal, majd kéthavonta fenntartó kezelések.  

RRS Tensorlift: hialuronsavat. szerves szilíciumot, antioxidánsokat, koenzimeket és vitaminokat tartalmaz. Hidratálja és feszesíti a bőr, anti-aging hatású. Heti 1-1 alkalom javasolt 4-5x, majd fenntartó kezelések kéthavonta.  

RRS Cellulit: hialuronsavat, L-karnitint, koffeint, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz. Megfelelő életmód, sport mellett segít a cellulit, vagy narancsbőr csökkentésétben. Heti 1 alkalom javasolt, 4-8x, majd fenntartó kezelések kéthavonta.

XL Hair: Az XL Hair® segítséget kínál különböző hajhullások kezelésére. Az XL Hair® hialuronsavat, kötőszöveti sejt stimuláló faktort, aminosavakat,  
zsírsavakat tartalmaz. Fokozza a sejtek osztódását, stimulálja a hajnövekedést. A haj vastagságának növelésével javítja a bőr tápláltságát és védi a bőrt belső és külső stressz és károsító tényezők ellen. Heti 1-1 alkalom javasolt 4-6x, majd kéthavonta fenntartó kezelések.

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: RRS revitalizációs koktélokkal
RRS kezelések 30 000 Ft / ampullától

Mezoterápiás kezelések: VOLITE kezelés

Juvederm Volite

Juvederm szabadalmaztatott Vycross technológiájával keresztkötött mezoterápiás hyaluronsav.

Serkenti a fibroblasztokat (a kollagénképződésért felelős sejteket), megnöveli az elasztin, a kollagén és a hyaluronsav termelődését. 

Mik az előnyei?
 • A hyaluronsav nagyon jó vízkötő kapacitással rendelkezik, hidratálja a bőrt, javítja a bőrminőséget, kisimítja a finomráncokat, javítja a bőr védekezőképességét. 
 • Végezhető az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejken egyaránt.
 • Ugyanakkor az aknék okozta hegek kezelésére, illetve a hegek „finomítására” is alkalmazható.
Meddig tart a hatása?

Egy VOLITE kezelés eredménye akár 6-9 hónapig is kitarthat.

A kezelés hatása a szervezet saját természetes kollagénjének stimulálásával a beadást követően fokozatosan alakul ki. A klinikai vizsgálatok során a betegek 91%-a volt elégedettebb a bőrével, 96%-uk bőre simább volt a kezelés után, és 6 hónap elteltével is a páciensek bőrminőségbeli javulást tapasztaltak a kezdeti állapothoz képest.

Hogyan zajlik a kezelés?
A kezelés során hialuronsavat juttatunk a bőrbe, injekciós tű segítségével számos apró szúrással a bőr mélyebb rétegébe, mely egyenletesebbé és simábbá, feszesebbé teszi azt.
Hány alkalom szükséges?
1 alkalmas kúra elvégzését javasoljuk, mely 9 havonta ismételhető.
A kezelés előtt és után

A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelendő területen. A kezelés maga nagyjából 15 percet vesz igénybe, mely során számos apró szúrással juttatjuk a hyaluronsavat a bőrbe. A kezelés után enyhe bőrpír, pontszerű bevérzés, kisebb bevérzések (hematóma) keletkezhetnek, melyek néhány napon belül elmúlnak. A kezelés után 4-6 óráig nem szabad a kezelt területet tapogatni, fogdosni. Aznap kerülendő a sminkelés, sportolás.

A kezelés után már estétől javasolt az arc masszírozása, az esetlegesen jelen lévő kis csomók szétmasszírozása, melyeknek a kezelés utáni 5. napra már nem szabad jelen lenniük (addigra szét kell masszírozni őket). Javasolt a kezelt terület alapos hidratálása, fokozott vízfogyasztás. Szaunázás 1 hétig a kezelés után nem javasolt.

Áraink

Mezoterápiás kezelések: VOLITE kezelés
Juvederm VOLITE kezelés 120 000 Ft / alkalom / ampulla

NdYag lézeres kezelések: körömgomba kezelése

A DEKA Motus AY lézeres készülékkel fájdalommentesen, teljes komforttal végezhető a körömgomba kiegészítő, adjuváns kezelése.

RÉSZLETEK

A körömgomba nagyon gyakori, számtalan embert érintő probléma. Kezelése és teljes eliminálása nehéz feladat. Általában lokális készítmények alkalmazása javasolt, kiegészítve szisztémás, az-az gyógyszeres terápiával. Azonban a szisztémás gyógyszereket kevesen tolerálják jól, sokszor májfunkciós eltéréseket okoznak. Egyes esetekben pedig a páciens kísérőbetegségei miatt egyáltalán nem alkalmazhatóak. A DEKA Motus AY lézeres készülék Nd:YAG lézersugaraival ezekben az esetekben nyújt megoldást. A lokálisan alkalmazott szerek mellett kiegészítő kezelésként alkalmazzuk a körömgomba elpusztítására. A lézersugarak a körömlemezbe hatolnak, a keletkező hő hatására pedig beágyazódott körömgomba elpusztul.

A körmök természetes módon általában 6-9 hónap alatt cserélődnek, de lábkörmök esetében ez akár 12 hónap is lehet. A kezelések az első fázisban hetente egyszer javasoltak, 4 héten át, majd a köröm teljes cserélődéséig havonta szükségesek fenntartó kezelések. Az egészséges új köröm kb. 3 hónap múlva lesz látható.

Milyen esetekben nem alkalmazható a lézeres kezelés?

 • olyan gombaellenes készítmények, körömlakkok használata mellett, melyek megváltoztatják a köröm pigmentációját
 • körömlakk vagy műköröm esetében
 • köröm alatt lévő bevérzés, pigmentáció (pl. anyajegy) esetén
 • bakteriális körömfertőzés esetében, ami a köröm pigmentálódásához vezetett
 • más, körmöket is érintő betegségek esetén, mint psoriasis, lichen planus, atópiás dermatitis
 • túlérzékenység a fényre, infravöröshöz közeli fénytartományban
 • olyan gyógyszerek alkalmazása mellett, melyek fényérzékenységet okoznak
 • antikoaguláns és/vagy immunszupresszív gyógyszerek alkalmazása mellett
 • korábban előfordult már fény indukálta roham
 • terhesség, szoptatás
 • saját vagy családi anamnézisben előfordult bőrrák
 • nyílt sebek, sérülések helyén, korábbi keloid képződés helyén, aktív herpesz területén
 • Bizonyos betegségek fennállása, mint cukorbetegség, keringési zavarok, bőrbetegségek, rákos megbetegedés, epilepszia, magas vérnyomás, szívelégtelenség esetén.
 • irreális elvárások, vagy az instrukciók be nem tartása esetén
 • bármilyen egyéb kondíció esetében, ha a kezelő szakember véleménye szerint veszélyezteti a vendég biztonságos kezelését

A kezelés biztonságos, mellékhatások, szövődmények megjelenése nem jellemző. A beavatkozás gyors és fájdalommentes, a köröm felmelegítése miatt lehetséges minimális melegségérzet a kezelt területen.

 

Áraink

NdYag lézeres kezelések: körömgomba kezelése
DEKA Motus AY lézeres körömgomba kezelés 30 000 Ft / alkalom

 

 

NdYag lézeres kezelések: photorejuvenáció Videóval

A DEKA Motus AY Nd:YAG lézersugaraival végzett photorejuvenáció során a bőr irha rétege 45 fokra melegszik fel. Így hősokk proteinek szabadulnak fel, valamint TGF béta növekedési faktor.

A kezelt szövetben regeneráció indul be, melynek során nő a kollagén és elasztin képződés, fokozódik a bőr vízmegkötő kapacitása. Az eredmény rugalmasabb, feszesebb, hidratáltabb bőr, a látható ráncok mennyisége csökken. A kívánt eredmény eléréséhez egy 4 alkalmas kúra ajánlott. 3-4 hetente lehet egy kezelést végezni.

Rögtön utána érezhetően feszesebb a bőr, de ez egy gyors azonnali hatás. A végleges hatás az utolsó kezelés után 6 hónappal látható.

Fenntartó kezelések ajánlottak.

Kezelhető területek: arc, nyak, dekoltázs és a kézfejek.

A kezelés után néhány óráig piros lehet a kezelt bőrfelület. 

A kezeléssorozat időtartama alatt, valamint a kezelések előtt és után 8 hétig tilos a napozás, szoláriumozás. SPF 50+ fényvédelem minden esetben ajánlott. Amennyiben bőrpirosság jelentkezik, a kezelt területet iPLase, vagy Cicaplast krémekkel lehet kenni, az SPF 50 fényvédő krém mellett.

Bemutató képek

 

Bemutató videó

 

Áraink

NdYag lézeres kezelések: photorejuvenáció
Arc-nyak-dekoltázs 130 000 Ft / alkalom
Teljes arc 85 000 Ft / alkalom
Arc-nyak 95 000 Ft / alkalom
Nyak-dekoltázs 95 000 Ft / alkalom
Arc-dekoltázs 120 000 Ft / alkalom
Kézfej (fiatalítás, pigmentfoltok) 85 000 Ft / alkalom
  
Bérletek 
Arc-nyak bérlet 285 000 Ft / 4 alkalom
Nyak-dekoltázs bérlet 285 000 Ft / 4 alkalom
Arc-nyak-dekoltázs bérlet 430 000 Ft / 4 alkalom
Arc-dekoltázs bérlet395 000 Ft / 4 alkalom
Teljes arc bérlet265 000 Ft / 4 alkalom
Kézfej (fiatalítás, pigmentfoltok) bérlet270 000 Ft / 4 alkalom

 

NdYag lézeres kezelések: szőrtelenítés

A DEKA Motus AY lézeres készülékkel az új és egyedülálló MOVEO technológiájának köszönhetően fájdalommentesen, teljes komforttal és biztonsággal végezhetünk tartós szőrtelenítést bármely testrészen, maximális hatással.

RÉSZLETEK

A MOVEO technológia lényege a bőr felületén folyamatosan mozgatott, a kezelt felszínt hűtő kezelőfej, mely igen nagy sebességgel a szokásosnál kisebb energiaimpulzusokat ad le. A szőrtüszőt a gyorsan ismételt lézer impulzusok igen hatékonyan, de biztonságosabban tudják felmelegíteni. Az Alexandrite 755 nm lézer és a Nd:YAG 1064nm lézer kedvező tulajdonságainak kombinációja révén a készülék előnye, hogy az 1, 2, 3, 4, 5 és 6-os bőrtípus is biztonsággal kezelhető vele, így a lebarnult bőr, vékony szőke szőr sem akadály többé. Emellett a Motus AY képes a bőrfelszíni jóindulatú pigmentált elváltozások, érderedetű elváltozások ( seprűvénák, felületes értágulatok) és a körömgomba hatékony kezelésére is.

Hogyan működik?

A lézersugarak keresztülhatolva a bőrön a pigment tartalmú szőrtüszőkben nyelődnek el. A folyamat során keletkező hő hatására a szőrtüszők roncsolódnak, ezzel gátolva a kezelt terület további szőrnövekedést.

Hány kezelés szükséges?

Ez a kezelt területtől és egyéni tulajdonságoktól függően változó. A szokásos kezeléssorozat 10-12 kezelésből áll, de természetesen több kezelésre is szükség lehet. A kezeléssorozat végeztével évente 1-2 fenntartó kezelés ajánlott a tartós eredményhez.

Fájdalmas-e a kezelés?

A Moveo technológiának köszönhetően a kezelés teljesen komfortos, a legtöbb kezelt páciens nem érez semmit, vagy csak enyhe melegérzetet tapasztal.

Mikor nem végezhető lézeres kezelés?

 • túlérzékenység a fényre, infravöröshöz közeli fénytartományban
 • olyan gyógyszerek alkalmazása mellett, melyek fényérzékenyéget okoznak
 • antikoaguláns és/vagy immunszupresszív gyógyszerek alkalmazása mellett
 • korábban előfordult már fény indukálta roham
 • terhesség
 • saját vagy családi anamnézisben előfordult bőrrák
 • a közvetlenül a kezelés előtti 3 hétben történt napfényexpozíció

Fontos, hogy a megfelelő eredmény érdekében a kezelés előtti napon a kezelendő terület borotválása javasolt.

Kezelések gyakorisága:

A lézeres szőrtelenítés akkor a leghatékonyabb, ha a kezelések között nincs borotválva a kezelt terület.

Lehetőség szerint két lézeres kezelés között maximum 2 borotválás történjen, amiből a második a lézeres kezelés előtti este legyen.

Kezdetben a kezelések sűrűsége szükség esetén:

 • arcszőrzet, hónalj, bikini területen akár 2 hetente
 • lábnál 3-4 hetente történhet.

Később, ahogy ritkul és lassabban nő a szőrzet, növelni kell a két kezelés közötti időt 4-6 hétre.

Kezelés előtt:

- előtte este szükséges a kezelendő terület leborotválása

- az egész kúra során TILOS epilátor, gyanta, csipesz és hasonló kezelések alkalmazása a kezelt területre

- fontos a bőr hidratálása

- a kezelés előtt 4-6 héttel TILOS a napozás, a szolárium és a kezelt területet 50 SPF fényvédővel kell védeni

- önbarnító krémek, barnító fújás legalább a kezelés előtt két héttel már TILOS

- a kezelés sikerességéhez területtől, bőr és szőrtípustól függően esttájanként 10-12 vagy akár több alkalom is szükséges lehet, de ez egyénenként változhat

Kérünk titeket kiemelten figyeljetek az kezelések közti időközök betartására a fent leírtak szerint, hiszen elengedhetetlen a kívánt eredmény eléréséhez. Ha nem ezeknek megfelelően történnek a kezelések, sajnos nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

Kezelés után:

A lézeres kezelés által keltett gyulladás után elképzelhető gyulladás utáni hiperpigmentáció, ezért legalább 8 hétig a kúra után is fontos a fokozott fényvédelem. Direkt napozás, szoláriumozás tilos ebben az időszakban.

Áraink

NdYag lézeres kezelések: szőrtelenítés (1 kezelés)
Arc 
» Homlok 24 000 Ft
» Szemöldök között 20 000 Ft
» Bajusz (felső ajak)30 000 Ft
» Áll (szakáll) 30 000 Ft
» Orca (mindkét oldal) 30 000 Ft
» Pajesz (mindkét oldal) 30 000 Ft
» Fülcimpa 13 000 Ft
» Teljes arc 85 000 Ft
Karok 
» Alkarok 48 000 Ft
» Felkarok 42 000 Ft
» Kézfejek és ujjak 30 000 Ft
» Teljes karok (alkarok, felkarok) 85 000 Ft
» Teljes karok (alkarok, felkarok, kézfejek és ujjak ) 110 000 Ft
Hajlatok 
» Hónaljak 42 000 Ft
» Bikini vonal 42 000 Ft
» Teljes bikini 72 000 Ft
Nyak 
» Nyak 42 000 Ft
Lábak 
» Lábszárak 85 000 Ft
» Combok95 000 Ft
» Lábfejek, ujjak 32 000 Ft
» Teljes lábak (combok, lábszárak)145 000 Ft
» Teljes lábak (combok, lábszárak, lábfejek és ujjak) 180 000 Ft
Törzs 
» Mellkas 85 000 Ft
» Has 60 000 Ft
» Teljes front (mellkas, has) 120 000 Ft
» Vállak 42 000 Ft
» Hát 85 000 Ft
» Hát-vállak120 000 Ft
» Mellbimbó körül 30 000 Ft
» Mellek közötti csík 30 000 Ft
» Hascsík (köldök alatt) 33 000 Ft

 

NdYag lézeres kezelések: vírusos szemölcs kezelés

A közönséges szemölcsök sokszor nehezen kezelhető bőrelváltozások. Kialakulásuk hátterében vírusok állnak, leggyakrabban a HPV, azaz a humán papilloma vírus egy típusa. A HPV 1-es típusa sokszor a talp, lábujjakon hozza létre az elváltozásokat. Már kisgyermekkorban megjelenhetnek. Az infekció direkt bőr kontaktus útján jön létre. A felázott, sérült bőr könnyű behatolási kapu a vírusok számára. A szemölcsök spontán eltűnése a gyermekek 2/3-nál 2 éven belül megtörténik. De a felnőtteknél ez kevésbé jellemző. Sokszor fájdalmasak, kellemetlenek, esztétikai problémát okoznak.

Terápiás szempontból rendelkezésre állnak a patikában kapható különböző savakat (ecetsav, szalicilsav) tartalmazó készítmények, melyekkel sokszor elhúzódó a kezelésük.

Klinikánkon a DEKA Motus AY lézer Nd:YAG sugaraival kezeljük a szemölcsöket. A lézersugár felmelegíti és elpusztítja a kórokozókat. Általában 1-3 kezelés szükséges. A kezelés után a szemölcs fokozatosan elhal és leválik néhány hét alatt. A beavatkozás néhány percet vesz igénybe és minimális kellemetlenséggel jár.

Milyen gyakran javasolt a kezelés?
A kezelés 3 hetente megismételhető, melynek szükségességéről a kezelőorvos dönt. Általában 1-3 kezelés szükséges.
A kezelés előtt:
A kezelés előtti este javasolt a kezelendő terület áztatása, felpuhítása, majd a szemölcs elvékonyítása orvosi szikepenge vagy habkő segítségével. A lézersugarak így könnyebben hatolnak a szemölcs gyökeréhez.
A kezelés után:
A kezelés után néhány napig a kezelt terület körül pirosság, duzzanat alakulhat ki, mely néhány nap alatt magától elmúlik. A lábfejen, talpon lévő szemölcsök esetében a kezelés után néhány napig nem javasolt sportolás. A korábban használt szemölcsirtó készítmény további alkalmazásának szükségességéről a kezelőorvossal kell egyeztetni.
Milyen esetekben nem alkalmazható a lézeres kezelés?
 • olyan gombaellenes készítmények, körömlakkok használata mellett, melyek megváltoztatják a köröm pigmentációját
 • körömlakk vagy műköröm esetében
 • köröm alatt lévő bevérzés, pigmentáció (pl. anyajegy) esetén
 • bakteriális körömfertőzés esetében, ami a köröm pigmentálódásához vezetett
 • más, körmöket is érintő betegségek esetén, mint psoriasis, lichen planus, atópiás dermatitis
 • túlérzékenység a fényre, infravöröshöz közeli fénytartományban
 • olyan gyógyszerek alkalmazása mellett, melyek fényérzékenységet okoznak
 • antikoaguláns és/vagy immunszupresszív gyógyszerek alkalmazása mellett
 • korábban előfordult már fény indukálta roham
 • terhesség, szoptatás
 • saját vagy családi anamnézisben előfordult bőrrák
 • nyílt sebek, sérülések helyén, korábbi keloid képződés helyén, aktív herpesz területén
 • Bizonyos betegségek fennállása, mint cukorbetegség, keringési zavarok, bőrbetegségek, rákos megbetegedés, epilepszia, magas vérnyomás, szívelégtelenség esetén
 • irreális elvárások, vagy az instrukciók be nem tartása esetén
 • bármilyen egyéb kondíció esetében, ha a kezelő szakember véleménye szerint veszélyezteti a vendég biztonságos kezelését

 

Áraink

NdYag lézeres kezelések: vírusos szemölcs kezelés
DEKA Motus AY vírusos szemölcs kezelés 36 000 Ft / alkalom

 

NdYag lézeres kezelések: visszér, hajszálér, rozacea, hemangióma kezelése

A DEKA Motus AY lézeres készülékkel fájdalommentesen, teljes komforttal kezelhetők az apró visszerek, seprűvénák, hajszálerek és rosaceas bőrelváltozások.

RÉSZLETEK

A készülék Nd:YAG lézersugaraival kíméletesen kezelhetők az esztétikai problémát okozó apró felületes érelváltozások. A lézersugarak a vörösvértestekben lévő festékanyagban, a hemoglobinban nyelődnek el, melynek során hő keletkezik, ami az ér elzáródásához vezet. Ezáltal megszűnik a keringés a kezelt érszakaszon, majd szervezetünk természetes módon elszállítja a roncsolódott, felesleges sejteket, anyagcseretermékeket a területről.

A kezelések 2-3 havonta megismételhető, ha szükséges. Általában 2-4 kezelés elegendő a kívánt eredmény eléréséhez, de ez egyéni sajátosságoktól függően változhat.

Visszerek kezelése előtt javasolt előzetes érsebészeti állapofelmérés.

A kezelt terület kipirulhat, duzzanat, oedema, bevérzés jelentkezhet, melyek általában néhány nap, hét alatt (kb. két hét alatt) beavatkozás nélkül szanálódnak. A kezelés után lehetséges még purpurák, kontakt dermatitis, hyperpigmentáció, hypopigmentáció megjelenése. Egyes esetekben szükséges lehet lokális kortikoszteroid krémek alkalmazása.

A kezelések előtt/után 8 hétig szigorúan tilos napozni, szoláriumba menni, 1-2 hétig szaunázni. A kezelés előtt legalább már 14 nappal önbarnító használata tilos. A kezelt területet iPlease, vagy Cicaplast krémekkel kell kenni.

 

Bemutató képek

 

Áraink

NdYag lézeres kezelések: visszér, hajszálér, rozacea, hemangióma kezelése
DEKA Motus AY lézeres visszér, hajszálér, rozacea kezelés (függ a kezelendő terület nagyságától)78 000 Ft-tól *
* / terület / alkalom
DEKA Motus AY lézeres hemangióma kezelés (1 db)40 000 Ft
DEKA Motus AY lézeres hemangióma kezelés (2-5 db)60 000 Ft
DEKA Motus AY lézeres hemangióma kezelés (5 db felett)78 000 Ft

Radiesse kezelés

A kollagén a fő fehérje-alkotórésze a bőrnek, feszessé, teltté, simává teszi azt. Az öregedéssel a természetes kollagéntermelés lelassul, így a bőr elvékonyodik és elveszíti a teltségét, rugalmasságát. Ennek a következménye a ráncok, az arcforma elváltozása, a kontúrok eltűnése. ami biztosítja a bőr rugalmasságát és a teltségét.

RÉSZLETEK

Az azonnali feltöltő hatás mellett a Radiesse magas minőségű hatóanyagai serkentik a természetes kollagéntermelődését is. Ennek köszönhetően a bőr visszanyeri a fiatalos feszességét, és rugalmasságát - visszatér a természetes, eredeti szépségünk.

Függően az Ön arca igényeitől a Radisse-szel kisebb problémákat is meg lehet oldani, de komplex arckezelés is végezhető hosszútávú eredményekkel.

A Radiesse egy befecskendezendő töltőanyag, amely azonnal feltölti az arc volumenét, megszünteti az öregedés zavaró tüneteit. Befecskendezés után nemcsak teltebbé teszi az arcot, hanem idővel a test természetes kollagénújratermelődését is serkenti, amely 1 éven túl is eredményt biztosít a páciensek nagy részének.

Engedélyek:  
A Radiesse 2003 óta engedélyezett európai piacokon és 2006 óta elérhető az amerikai piacon. Mindkét regisztráció (CE, FDA) a helyi piacokon a termék biztonságosságára vonatkozó standard.

Hatása:  
Az egyéni eredmények függenek a kortól, bőr állapotától, életmódtól, anyagcserétől és természetesen a kezelt területtől. A legtöbb páciens esetében 1 éven túl is látható az eredmény.

Lehetséges mellékhatások:  
Enyhe kellemetlenséget érezhet az injekciózás miatt. Duzzanat, fájdalom, csípő-, égő érzés, vérzés, elszíneződés, érzékenység előfordulhat, de ezek normál esetben néhány nap alatt elmúlnak. Kérjük, hogy a fentiekkel kapcsolatban konzultáljon orvosával!

Nem alkalmazható:  
• szemöldők közé, orr, száj környékére  
• Lidocain- vagy egyéb allergia esetén  
• állandó töltőanyag (pl. szilikon) mellé  
• véralvadási zavar esetén  
• anaphilaxia esetén  
• bőrgyulladás esetén  
• aktív herpesz esetén

Összefoglalva:  
A Radiesse egyike a legbehatóbban tanulmányozott töltőanyagoknak, eddig több mint 4000 beteg klinikai adatait vizsgálták meg. A tanulmányok bizonyították hosszan tartó hatékonyságát, kiváló biztonsági profilját és tolerálhatóságot.

Biztonságosan és hatékonyan alkalmazható arc és kéz esetében is.

Áraink

Radiesse kezelések
Radiesse kollagénstimuláló terápia 155 000 Ft / ampulla

 

Thermage® kezelés Népszerű Videóval

Egyedülálló, non-invazív orvosesztétikai eljárás a feszes és sima bőrért.

MI AZ A THERMAGE® FLX?

A Thermage® FLX egy olyan egyedülálló, non-invazív biztonságos orvosesztétikai eljárás, amely regenerációs idő és kellemetlenség nélkül, klinikailag bizonyítottan feszesíti a bőrt és a kötőszövetet, valamint segít annak természetes megújításában. Évente egyszeri használatával megőrizhetőek az arc vonásai, megelőzhető a megereszkedés anélkül, hogy a páciens karakterét megváltoztatnánk.

A Thermage® FLX a világon első, már több mint 18 éve szabadalmaztatott rádiófrekvenciás (RF) technológia, amely a bőr legmélyebb rétegeinek hatékony felmelegítésével azonnali feszesítő hatása mellett hosszútávú kollagén termelést stimulál.

A hatása emiatt egyrészt azonnali, másrészt elhúzódó és állandóan javuló a kezelést követő 12 hónapban. Az eredmény pedig évekig látható.

A kezelés kiegészíti az egyéb esztétikai beavatkozások a, illetve hosszútávon, rendszeresen alkalmazva kiváló alternatívája a hosszú felépüléssel és hegekkel járó plasztikai sebészeti beavatkozásoknak.

 

Milyen eredmények várhatóak a kezelést követően?

A Thermage® FLX kezeléssel bőre feszes és sima lesz. Az eredmény évekig látható egyetlen kezelés után!

A Thermage® FLX kezelés előnye nem csak a műtét illetve injekciók nélküli kezelés, hanem az is, hogy kényelmes, gyors és fájdalommentes. A legtöbb páciens azonnal látja és érzi az eredményeket a kezelés után. A kezelés utáni javulás akár 12 hónapig is tart, illetve látható, mindaddig, amíg szervezete regenerálja a kollagént. Szervezetünk a kezelés hatására új kollagént termel, ami vastagabbá teszi a kollagén mátrixot, aminek feszesítő hatása van.

Az eredmények akár 5 évig is megmaradhatnak életmódtól (étrend, edzés stb.), életkortól és bőrállapottól függően.

Hatásai?
 • Feszesíti a laza, megereszkedett bőrt.
 • Felemeli a szemöldököt és kinyitja a szemkörnyéket.
 • Definiálja az állív területét.
 • Visszapozicionálja a lecsúszó középarcot.
 • Hatékony a narancsbőr ellen.
 • Javítja a bőr tónusát.
Milyen területeken alkalmazható?
 • Teljes arc (szemhéj, felső arc, középarc, alsó arc)
 • Nyak
 • Dekoltázs
 • Karok
 • Has
 • Combok
 • Fenék
 • Csípő
 • Kézfej
Fájdalmas-e a kezelés?
Egyes területek érzékenyebbek lehetnek és előfordulhat némi kellemetlenség, de a kezelés nem jár intenzív fájdalommal és így érzéstelenítésre sincs szükség.
Mi várható a kezelés után?

A végleges eredmény 25%-a javulásként azonnal látható, majd a kezelést követő hónapokban fokozatosan alakul ki a teljes hatás.

Érzékenyebb bőrű pácienseknél átmeneti bőrpír vagy enyhe duzzanat jelentkezhet a kezelés után, de ez általában 24 órán belül elmúlik.

A kezelés után azonnal lehet sminkelni és vissza lehet térni a normál életmódhoz.

 

ÉRDEKLŐDÉS ÉS BEJELENTKEZÉS:

Mikó Hilda – esztétikai konzulens: 06 30 324 6590

 

Bővebben a kezelésről » More information »

Bemutató videó

 

Áraink

Thermage® FLX kezelés
1 régió kezelése az arcon (homlok+szemkörnyék / középarc+állvonal / nyak+dekoltázs / szemhéj+szemkörnyék) 630 000 Ft / alkalom / régió
Teljes arc kezelése 1 260 000 Ft / alkalom
Test kezelése (a kezelt terület méretétől függően) 630 000 Ft-tól

Vivace mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés

A Vivace mikrotűk különlegessége, hogy apró elektródaként működve rádiófrekvenciát bocsátanak a kezelendő szövetbe, akár egész hosszuknak megfelelően, akár csak a végükből. A rádiófrekvencia kötőszövetre gyakrolt pozitív hatása régóta ismert, és a gyakorlatban használt technológia.

RÉSZLETEK

Hatása:

Az 50-60°C-ra pár milisecundume erejéig felhevített kötőszövet azonnal reagál a kezelésre: hirtelen megfeszül, összehúzódik. Ezáltal a bőr a kezelést követően pár napig kifejezetten feszes lesz.   

A rádiófrekvencia valódi hatása azonban jóval később, 3-4 hét múlva kezd kibontakozni: az új kollagén és elasztikus rostok termelődésével a bőr tömöttebb, finomabb, rugalmasabb lesz, a pórusok mérete csökken, a ráncok halványodnak, az arcvonások frissebbek lesznek.

A mikrotűs radiofrekvencia kezelés másik nagyon nagy előnye, hogy a tüskék által okozott sérülések átmenetileg megnyitják a bőr ún. barrier funkcióját. A barrier funkció az a védelmi funkció, amely nélkül a bőrünk nyitott kapu lenne a külső szennyeződések számára, illetve nem tudna mindket megmenteni a felesleges víz - és hőveszteségtől.

A kezelés után pár percig olyan mezoterápiás hatóanyagokat (hyaluronsav, drakula terápia, biostimulációs vitaminok és esszenciális aminosavak) tudunk fájdalom nélkül átjuttatni a bőrön, amelyeket egyébként csak külön-külön szúrásokkal, injekcióval lehet az irhába, tehát hatásuk kifejtésének helyére juttatni.

A mezoterápia kellemetlenségei így egy csapásra eltűnnek – bevérzés, fájdalom, egyenetlen dóziseloszlás, duzzanat, vörösség – és a kezelés kifejezetten kellemes, mondhatni elegáns lesz.

A mezoterápiás koktéloknak számos előnye közül kiemelendő a hyaluronsav antioxidáns és vízmegkötő hatása, amely nem engedi a Vivace kezelés után következetesen kialakuló bőrön keresztüli vízvesztést, illetve a platelet rich plasma (Drakula kezelés) amely természetes "antibiotikum" hatása miatt a felülfertőződés esélyét is csökkenti.

Kifejezetten ajánlott:

A Vivace mikrotűs rádiófrekvencia mindenkinek ajánlott, aki szereti a természetességet, saját öngyógyító mechanizmusait akarja kihasználni a bőr megújulásához, illetve azoknak is, akik botulin kezelést kapnak, hiszen a leállított mimikai izmok miatt a bőr nyirokkeringése, és oxigenizációja nem elegendő, így külön támogatást igényel.

Akinek nincs ideje lábadozni, aki nem viseli jól a szúrást, aki tartós és természetes bőrfiatalítást szeretne, azoknak kiváló kezelés a Vivace frakcionált rádiófrekvencia. Férfiak számára is kiváló kezelés, hiszen nem feminizálja az arcot, nem szól bele sem a mimikájukba, sem az arcformájukat nem változtatja meg.

Lehetséges mellékhatások:

A gyors regeneráció miatt a szövődmények kialakulása is elenyésző. A kezelés után 24 óráig szaunázni, edzeni nem szabad, és – bár a kezelés nem fényérzékeny – 2 hétig az UV sugárzás is kerülendő.

VIVACE TESTKEZELÉS, BŐRFESZESÍTÉS, STRIA KEZELÉS
A radiofrekvenciával kombinált mikrotűs kezelés alkalmas a bőr megfeszesítésére és hegek kezelésére, nemcsak az arcon, hanem a testen is. Nem zsírbontó és nem is alakformáló kezelés, de ha a has/kar/belső comb formavesztése a bőr megereszkedése miatt alakult ki akár nagymértékű fogyás, akár csak az évek előre haladta miatt, akkor a Vivace kezelés kúra a bőr megfeszesítésével magán a formán is sokat tud segíteni. Plasztikai sebészeti beavatkozás (hasplasztika, karplasztika) előtt és után is kiválóan alkalmas a bőr minőségének javítására, rendszeres alkalmazásával remek fennmaradó eredményt érhetünk el vele. Minimális felépülési idővel járó, fájdalmatlan beavatkozás.

 

Áraink

VIVACE mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés
Teljes arc kezelése 115 000 Ft / alkalom
Teljes nyak kezelése100 000 Ft / alkalom
Teljes dekoltázs kezelése 135 000 Ft / alkalom
+ Ampulla költsége aktuális listaár alapján
Teljes arc bérlet (+ajándék rejuvenációs ampulla UH-os bevitele) 340 000 Ft / 3 alkalom
Teljes arc + nyak kezelése 165 000 Ft / alkalom
Teljes arc + nyak bérlet (+ajándék rejuvenációs ampulla UH-os bevitele) 500 000 Ft / 3 alkalom
Teljes nyak + dekoltázs kezelése 190 000 Ft / alkalom
Teljes arc + nyak + dekoltázs kezelése 240 000 Ft / alkalom
Teljes arc + nyak + dekoltázs bérlet (+ajándék rejuvenációs ampulla UH-os bevitele) 720 000 Ft / 3 alkalom
Testkezelés, striakezelés (a kezelt terület méretétől függően, a kezdő ár cca 4 tenyérnyi területre vonatkozik)135 000 Ft-tól / alkalom
Dermart Buda