Harmonizációs csomagjainkat azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik hajlandóak rábízni magukat a szakemberre, hajlandóak a döntést teljes mértékben átadni neki annak érdekében, hogy a kezelés valóban szakmai szempontok alapján legyen elvégezve.

Amennyiben bármelyik csomagunk felkelti érdeklődését és jelentkezni szeretne archarmonizációs napunkra kérjük, hogy hívja recepciónkat a +36-1-886-1101-es telefonszámon.

 

Minden csomag tartalmazza az első konzultációt, amelynek során

 1. Felmérjük a Páciens igényeit.
 2. Kielemezzük a bőr aktuális állapotát a Visia bőrképrögzítő és analizáló rendszerrel. A 3 irányból elkészített kép pontos információt ad a bőr felszíni egyenetlenségeiről, az UV károsodás mértékéről, a faggyútermelés problémáiról, az értágulatok mennyiségéről, a mélyben levő pigmentációs problémákról és a felszíni ráncokról. Segítségével a felszíni és a felszín alatti bőrproblémák is diagnosztizálhatóak, prognosztizálhatóak a jövőbeli problémák is, illetve személyre szabottan ajánlhatóak nem csak bőrápolási termékeink, hanem kozmetikai vagy bőrminőség javító esztétikai kezeléseink, amelyet szükség szerint bőrgyógyászati kezeléssel is ki tudunk egészíteni. A Visia felvétel igény szerint kinyomtatva is a Páciens rendelkezésére áll, ill. segítségével követhető az egyes kezelések eredménye.
 3. Az arc formájának és arányainak kielemzése a genetikailag meglévő és az életkor előrehaladtával egyre prominensebb asszimetriákra illetve aránytalanságok orvoslásának megfelelő eszközeit vetíti fel.
 4. Az állapotfelmérés része az arc zsírpárnáinak hiánya, illetve átrendeződése miatt kialakult volumen hiány diagnosztizálása.
 5. Az öregedési folyamatok miatti megereszkedés okainak tisztázása és kezelései lehetőségeinek ismertetése.
 6. A csomag nem tartalmazza a kezelés során javasolt krémeket, gyógyszereket, illetve a gyógyulást követő kontrollt, amelynél a Páciens további esztétikai életútját tervezzük meg.

 

Mit tartalmaznak a csomagok és mik az előnyei:
 • Hyaluronsavas volumen pótlás és arcformázás minimum 5 illetve minimum 10 ampulla segítségével
 • a minimális ampulla felhasználás mellett biztosított jelentős kedvezmény legtöbbször tovább emelkedik, ugyanis az archarmonizációs kezelés során a kezelő orvos nincs ampulla számhoz kötve, így akar plusz 2-3 ampulla árát is megspórolja Önnek, mintha egy-egy ampullánként venné ezt a beavatkozást
 • Az eredmény azonnal látható, de a kezelést követő 3 hónapban komplettálódik
 • Az eredmény fenntartására már nem lesz szükség ekkora volumen pótlásra - a kezelést követő években évi 1-2 ampulla nagy valószínűség szerint elegendő lesz megfelelő bőrápolás, testsúly tartás és egyéb kiegészítő stimulációs kezelések mellett
 • A kezelés következtében nem változtatjuk meg arca karakterét, eredeti vonásait feltűnően, az eredmény természetes és a környezet számára megfoghatatlan lesz.
 • Az archarmonizáció része lehet az ajak töltése, de nem feltétlenül szükséges része. Erről minden esetben a Páciens dönt, hogy kéri-e.
 • A hyaluronsavas pótlás helyeiről es az alkalmazott mennyiségekről minden esetben a kezelő orvos dönt. Elképzelhető, hogy az arc bizonyos pontjai nem kezelhetőek a szakma szabályai alapján.
 • Kontraindikaciót jelenthet korábbi műtéti beavatkozás, tartós illetve örök anyag ill. bármely korábbi kezelés és ennek szövődményes gyógyulása - ezek dokumentációja nélkül a kezelés nem elvégezhető.
 • A kontraindikaciók listája alább olvasható - és nem teljeskörű. A kezelés elvégezhetőségéről szakmai szempontok alapján a kezelő orvos dönt.
 • Amennyiben az archarmonizáció kontraindikációja a konzultáció során derül ki, konzultációs díjat számolunk fel a mindenkori árlista alapján.
A kezelés nem végezhető el az alábbi esetekben:

Abszolút kontraindikáció

 • terhesség, szoptatás
 • autoimmun betegség, sarcoidosis
 • testképzavar
 • akut, vagy krónikus bőrbetegség a kezelt területen
 • akut, vagy krónikus infekció a kezelt területen
 • allergia

 

Relatív kontraindikáció

 • 18 éves kor alatt
 • műtéti hegek, sérülések
 • semi-permanens, permanens anyag a kezelt területen
 • irreális elvárások
 • plasztikai sebészeti beavatkozást igénylő esetek 
 • vérhígító gyógyszerek használata, véralvadási zavar
 • immunszupresszió
 • keloid hajlam
 • folyamatban lévő fogászati kezelés
 • egyidőben elvégzett egyes esztétikai kezelések
 • a bőr hegesedését befolyásoló gyógyszerek, vagy állapotok

Csomagjaink:

Profil harmonizáció

Az arc profiljának harmonizációja hyaluronsavval, amely magában foglalja az orr pozíciójának rendezését, és az áll kihangsúlyozását, a száj formázásával együtt.

Kinek ajánljuk: aki szeretné megváltoztatni az orra formáját, de nem szeretne orrműtétet. Aki a szájtöltését szeretné az arca arányaihoz igazíttatni, elkerülve a „kacsaszáj” hatást.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri száltöltése volt. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát.

Masculinizáció

Hyaluronsavas arcformázás, amely a férfias arcvonások kiemelését szolgálja, így téve karakteresebbé az arcot.

Kinek ajánljuk: férfi vendégeinknek, akik járomívük, vagy állkapcsuk formájával nem elégedettek.

Kiknek nem ajánljuk: női pácienseinknek. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 10 ampullát

Beautifikáció

Hyaluronsavas arcformázás, amely az arc nőies vonásait emeli ki, így téve harmonikusabbá, finomabbá az arcot.

Kinek ajánljuk: női vendégeinknek, akik járomívük, szájuk és/vagy állkapcsuk formájával nem elégedettek. Akiknek eredetileg férfiasabb vonásaik vannak, amelyet lágyítani szeretnének. Azoknak a női pácienseinknek, akik a felszínes zsírpárnáik elvesztésével karakteresednek a kor előrehaladtával. 

Kiknek nem ajánljuk: férfi pácienseinknek. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akik több alkalommal kaptak nagy mennyiségben szakmailag nem indokolt szempontok alapján elhelyezett töltőanyagot. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 10 ampullát

Szájkörnyék formázás

A száj töltése szakmai szempontból sohasem végezhető önállóan, hiszen az öregedés során a csontok, fogak alátámasztása változik, a lágyrészek megereszkednek, vagy felszívódnak, így a száj pozíciója is megváltozik, nem csupán a volumene esik össze.

A szájkörnyék hyaluronsavas formázása során a száj, a nevetőránc, a Marionette ránc és az állcsúcs hyaluronsavas töltése történik.

Kinek ajánljuk: aki szeretné megváltoztatni a szája formáját, és szájtöltését szeretné az arca arányaihoz igazíttatni, elkerülve a természetellenes hatást.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri szájtöltése volt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát

Tekintet frissítés

A kor előrehaladtával a szemöldök megereszkedik, a felső szemhéj bőre megnyúlik, az alsó szemhéj alatt bemélyedés alakul ki, és a szemkörnyék bőre is elvékonyodik, pigmentálódik.

A kezelés során a halánték, a homlok, a középarc és a szemzug hyaluronsavas töltése történik.

Kinek ajánljuk: aki nem szeretne műtéti beavatkozást, de szeretne fiatalosabb tekintetet. Akinek volt már felső szemhéj plasztikája, de nem változtatott sokat az összhatáson.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri műtéte volt a homlok és a szemkörnyék területén. Fiatal páciensek esetében, ahol a szem környékének bőre pigmentált, és ettől tűnik karikásnak a szem. Faceliften átesett páciensek esetében. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát

Bemutató képek

 

Bemutató videó

 

Áraink

Hyaluronsavas archarmonizációs csomagjaink
Profil harmonizáció 650 000 Ft
Masculinizáció 900 000 Ft
Beautifikáció 780 000 Ft
Szájkörnyék formázás 540 000 Ft
Tekintet frissítés 540 000 Ft