Harmonizációs csomagjainkat azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik hajlandóak rábízni magukat a szakemberre, hajlandóak a döntést teljes mértékben átadni neki annak érdekében, hogy a kezelés valóban szakmai szempontok alapján legyen elvégezve.

Amennyiben bármelyik csomagunk felkelti érdeklődését és jelentkezni szeretne archarmonizációs napunkra kérjük, hogy hívja recepciónkat a 06/30 082-8000-es telefonszámon.

Profil harmonizáció

Az arc profiljának harmonizációja hyaluronsavval, amely magában foglalja az orr pozíciójának rendezését, és az áll kihangsúlyozását, a száj formázásával együtt.

Kinek ajánljuk: aki szeretné megváltoztatni az orra formáját, de nem szeretne orrműtétet. Aki a szájtöltését szeretné az arca arányaihoz igazíttatni, elkerülve a „kacsaszáj” hatást.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri száltöltése volt. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát.

Masculinizáció

Hyaluronsavas arcformázás, amely a férifas arcvonások kiemelését szolgálja, így téve karakteresebbé az arcot.

Kinek ajánljuk: férfi vendégeinknek, akik járomívük, vagy állkapcsuk formájával nem elégedettek.

Kiknek nem ajánljuk: női pácienseinknek. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 10 ampullát

Beautifikáció

Hyaluronsavas arcformázás, amely az arc nőies vonásait emeli ki, így téve harmonikusabbá, finomabá az arcot.

Kinek ajánljuk: női vendégeinknek, akik járomívük, szájuk és/vagy állkapcsuk formájával nem elégedettek. Akiknek eredetileg férfiasabb vonásaik vannak, amelyet lágyítani szeretnének. Azoknak a női pácienseinknek, akik a felszínes zsírpárnáik elvesztésével karakteresednek a kor előrehaladtával. 

Kiknek nem ajánljuk: férfi pácienseinknek. Akinek több alkalommal műtötték az orrát, akár esztétikai akár egészségügyi okok miatt. Akik több alkalommal kaptak nagy mennyiségben szakmailag nem indokolt szempontok alapján elhelyezett töltőanyagot. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel? : egyéntől függően minimum 10 ampullát

Szájkörnyék formázás

A száj töltése szakmai szempontból sohasem végezhető önállóan, hiszen az öregedés során a csontok, fogak alátámasztása változik, a lágyrészek megereszkednek, vagy felszívódnak, így a száj pozíciója is megváltozik, nem csupán a volumene esik össze.

A szájkörnyék hyaluronsavas formázása során a száj, a nevetőránc, a Marionette ránc és az állcsúcs hyaluronsavas töltése történik.

Kinek ajánljuk: aki szeretné megváltoztatni a szája formáját, és szájtöltését szeretné az arca arányaihoz igazíttatni, elkerülve a természetellenes hatást.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri szájtöltése volt. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát

Tekintet frissítés

A kor előrehaladtával a szemöldök megereszkedik, a felső szemhéj bőre megnyúlik, az alsó szemhéj alatt bemélyedés alakul ki, és a szemkörnyék bőre is elvékonyodik, pigmentálódik.

A kezelés során a halánték, a homlok, a középarc és a szemzug hyaluronsavas töltése történik.

Kinek ajánljuk: aki nem szeretne műtéti beavatkozást, de szeretne fiatalosabb tekintetet. Akinek volt már felső szemhéj plasztikája, de nem változtatott sokat az összhatáson.

Kinek nem ajánljuk: akinek többszöri műtéte volt a homlok és a szemkörnyék területén. Fiatal páciensek esetében, ahol a szem környékének bőre pigmentált, és ettől tűnik karikásnak a szem. Faceliften átesett páciensek esetében. Akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

Milyen anyagot használunk: hyaluronsavat

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel: egyéntől függően minimum 5 ampullát

Strukturális rejuvenáció

Nem mindenki szeretne plasztikai sebészeti beavatkozást az arcán, annak ellenére, hogy bizonyos kor felett a szövetek átrendeződése miatt ez akár tökéletes megoldás lenne – természetesen átmenetileg.

A Dermart Klinika struktúrális rejuvenatio csomagja az öregedésben résztvevő szövetek stimulációját és a hiányzó volumen pótlását célozza meg, az arc horgonyzási pontjainak a felhasználásával a szövetek visszapozicionálását is okozva. Ezzel együtt a bőr fénykárosodásból adódó elváltozásait is kezeljük mezoterápiával és orvosi mélyhámlasztással.

A kezelés sorozat első lépése a bőr mezoterápiás kezelése az orvos által választott anyaggal, amelynek kiválasztása a páciens bőrállapotának megfelelően történik. Második lépésben történik meg a hyaluronsavas feltöltés – illetve 2 héttel később (évszaktól függően őszre tolva) az orvosi mélyhámlasztás. 

Kinek ajánljuk: aki természetes eredményt szeretne, műtét nélkül. Akinek fontos, hogy ne csak az arc formája változzon, hanem az öregedésből adódó apró ráncok, törések is javuljanak, illetve a bőr egyenletesebbé és egészségesebbé váljon.

Kinek nem ajánljuk: Arcplasztikán, ill. egyéb sebészeti beavatkozáson már átesett pácienseknek. Olyan pácienseknek, ahol a szöveti megereszkedés jelentős és csak a műtétes megoldás jöhet szóba. Több alkalommal hyaluronsavas volumenizációval kezelt pácienseknek, ahol valódi volumen hiány ennek megfelelően nincs. Hyaluronsavas kezelésekkel túlkezelt pácienseknek, illetve akiknek egyéb okokból nem ajánlott a hyaluronsavas töltés.

 

Milyen anyagot használunk: hyaluronsav, mezoterápiás anyagok és TCA peeling

Meddig tart a hatása: 2-3 évig

Mennyi anyagot használunk fel:  egyéntől függően minimum 10 ampullát

Bemutató képek

 

Áraink

Hyaluronsavas archarmonizációs csomagjaink
Profil harmonizáció550 000 Ft
Masculinizáció750 000 Ft
Beautifikáció650 000 Ft
Szájkörnyék formázás450 000 Ft
Tekintet frissítés450 000 Ft
Strukturális rejuvenáció1 250 000 Ft