A kezelés során az eltávolítani kívánt bőrnövedéket elektromos áram által létrehozott hőhatással kezeljük. A kezelés lényegét a hőhatás okozta roncsolás (égetés) alkotja. Fontos, hogy csakis a bőrgyógyász által meghatározott képletek távolíthatóak el így. Pl. időskori szemölcsök/hámszemölcsök, fibrómák, közönséges szemölcsök. Az anyajegyek eltávolítása TILOS ilyen módszerrel, az minden esetben sebészileg történik.

Az kezelést injekciós lidokainos érzéstelenítéssel végezzük. Lidokainérzékeny pácienseink számára is tudunk érzéstelenítést biztosítani. A beavatkozás során seb keletkezik, amely a mérettől függően gyógyul: a kisebb sebek nagyjából 7-10 nap alatt, míg a nagyobbak esetében a teljes regeneráció akár 2–3 hetet is igénybe vehet. A tökéletes kozmetikai eredmény elérése miatt az orvos által javasolt utókezelés szükséges. A kezelés után az elváltozás nagyságától-mélységétől függő apró heg maradhat vissza.  
A napsütéses, meleg időszakokban, a nyári hónapokban, a beavatkozást nem végezzük el, mivel ilyenkor a sebgyógyulás a fokozott verejtékezés miatt lassabb, nagyobb eséllyel fertőződik felül a kezelt terület, illetve fokozottabb a hajlam az erőteljes napsugárzás okozta elszíneződésre, pigmentálódásra.

Szívritmus-szabályzóval rendelkező pácienseken csak kardiológiai szakvélemény birtokában tudjuk elvégezni a kezelést.

Áraink

Jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás kauteres eltávolítása
Jóindulatú bőrelváltozások rádiófrekvenciás kauteres eltávolítása30 000 - 40 000 Ft