A bőr külső megjelenése az öregedés elsődleges mutatója, amelynek egyik fő jellemzője az kötőszöveti elemek pl. a kollagén rostok töredezettsége, mely a felelős a bőr szerkezeti integritásának elvesztéséért és a kötőszövetképző sejtek, a fibroblasztok funkcióinak gyengüléséért. A hialuronsavval végzett kezelések serkentik az új kollagén termelődését és jelentős javulást eredményeznek az öregedő bőr megjelenésében és egészségében. Az EJAL 40 helyreállítja a bőr hialuronsav szintjét, ellensúlyozva az öregedési folyamatból adódó természetes csökkenését.

RÉSZLETEK

Az innovatív EJAL 40 biorevitalizációs hialruonsavas kezelés különböző molekulasúlyú hialuronsav alkalmazását (összesen 40 mg hialuronsavat tartalmaz egy ampulla) jelenti a 3 a lépésből álló kezelési protokoll során, rugalmasabb bőrt és hosszantartó eredményt biztosítva.  
EJAL 40 a legújabb generációs, közepes molekulatömegű hialuronsav, mely a kötőszövet újjáépítését segíti. A kezelés hatására a kötőszöveti újrastruktúrálodik, fokozódik a kötőszöveti sejtek, a fibroblasztok aktivitása, melynek hatására a bőr hidratáltabbá válik, nő a kollagén, elasztin és hialruonsav tartalma. Ennek köszönhetően megújul a dehidratált, napkárosodott bőr.

Egy ampulla 2 ml hatóanyagot tartalmaz, mely egy terület (pl. arc, vagy nyak vagy dekoltázs) kezelésére használható.

Előnye, hogy mindösszesen 4-4 tűszúrást igényel, az előre meghatározott biorevitalizációs pontokon. A felépülési idő, így gyakorlatilag minimális, csökken a bevérzések lehetősége is.

Az EJAL 40 előnyei:

  • Helyreállítja és megerősíti a sérült és dehidratált bőrt
  • A 4-4 szúrási pont segítségével minimalizálja mellékhatásokat
  • Visszaállítja a bőr tömöttségét és a feszességet, lifting hatást eredményez
  • Fokozza a hialuronsav szintézist, a természetes csökkenése után
  • Javítja az arckontúrt
Hogyan zajlik a kezelés?
A hatóanyagot a fent leírt 4-4 ponton injektáljuk, majd az anyag eloszlik a bőr nyirokkeringése révén. Nem szükséges masszírozni.
Kinek ajánljuk?
Az EJAL 40 alkalmas a megereszkedett bőr tónusának fokozására, finom ráncok kezelésére, valamint jó választás intradermális töltőanyagok használata előtt, bőrminőségjavítási céllal.
Hány alkalom szükséges?

3 kezelés javasolt, az első kettő havi egy-egy alkalommal majd két hónap elteltével a harmadik

A kezeléssorozat évente 2 x javasolt.

A kezelés után
A kezelés napján sminkelés, sportolás már nem javasolt. Másnap már viszont a kezelt terület sminkelhető, sportolás is megengedett. 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: EJAL 40 biorevitalizációs kezelés
EJAL 40 biorevitalizációs kezelés 95 000 Ft / alkalom