Revitalizáció az NCTF-el; a cég forradalmi vívmánya a Natural Cellular Trearment Factor, a sejtszinten ható rejuvenációs "koktél".

Egyedülálló termék, 50+ hatóanyagot tartalmaz, ásványi anyagokat, vitaminokat, koenzimeket, antioxidáns összetevőket, aminosavakat.

Az NCTF bőrtökéletesítő hatása több fronton is megnyilvánul: összehúzza a pórusokat, hidratál, anti-aging hatású, feszesít, visszaadja a bőr egészséges ragyogását, egyenletessé teszi a bőrfelszínt. Az NCTF steril folyadék, a felhasználása a bőr alá injektálástól a mezoterápiáig nagyon sokrétű.

 

Filorga NCTF szemkörnyéki mezoterápia NANOSOFT™ tű használatával

NANOSOFT - A legkisebb, a legokosabb

A NANOSOFT™ egy innovatív, tanusítvánnyal rendelkező orvosi eszköz, melyet úgy alkottak meg, hogy az irhába (dermis) juttassa a hatóanyagokat. A Nanosoft 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből áll. A bőrbe hatoló penge szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe. Lehetővé teszi, hogy a „hagyományos” injekcióhoz hasonlóan injektáljuk a hatóanyagokat a bőrbe. A NANOSOFT™ körülbelül háromszor kisebb, mint egy normál injekciós tű. Javítja a páciens kényelmét, minimalizálja a véraláfutások kockázatát. A kezelés során apró kis papulák képződnek, melyek aztán gyorsan szétterülnek és a hatóanyagok eloszlanak a hám irha rétegében. A papulák maximum 24 óráig, de inkább rövidebb ideig maradnak meg.

A Nanosoft biztonságos és pontos injekciót tesz lehetővé, akár a legnehezebben kezelhető területeken is (szemkörnyék, száj feletti rész, áll, kézfejek és nyaki redők). Ezzel párosul a minimális szúrási fájdalom és a minimális bevérzési vagy ödémásodási kockázat. Ez az egyedülálló eszköz kontrolláltan és gyorsan elvégzi a dolgát az orvos kezében annak érdekében, hogy a megfelelő hatóanyagok a bőr mélyére kerüljenek, elvégezve feladatukat.

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: Filorga NCTF szemkörnyéki mezoterápia
Filorga NCTF szemkörnyéki mezoterápia60 000 Ft
Filorga NCTF szemkörnyéki mezoterápia NANOSOFT™ tű használatával70 000 Ft