A Nucleofill úgynevezett polinukleotidokat tartalmaz, melyek egy háromlépcsős mechanizmus révén stimulálják és megújítják a bőrt.

 1. A bőr egy kötőszöveti sejtjéhez, a fibroblasztokhoz kapcsolódik, melynek hatására ezek a sejtek kollagént, hialuronsavat és elasztint kezdenek termelni, ezáltal javítva a bőr struktúráját, fokozva a rugalmasságát, feszességét. Ezt a folyamatot „GYM effektusnak” nevezik a gyártók. A hatás hasonló, mint amikor edzőterembe megyünk, edzünk és az izmaink feszesebbek, erősebbek lesznek. A Nucleofill hatására hasonló folyamat játszódik le a bőrben.
 2. Antioxidáns tulajdonsága révén semlegesíti a rendkívül káros szabad gyököket. Gátolja a gyulladásos jelátviteli anyagok szintézisét, így gyulladáscsökkentő hatású.
 3. Vizet köt meg, ezáltal hidratálja a bőrt, javítja a minőségét és feszesít. Biorevitalizáló és sejtmegújító, fenntartja a sejtek belső egyensúlyát és mint mediátor kedvező irányba módosítja a működésüket.
Nucleofill kezelés arc/nyak/dekoltázs területre

Hogy zajlik a kezelés?    
A Nucleofill értékes hatóanyagainak bejuttatása a bőrbe tűvel történik. A szakember orvos döntése szerint lehet 5 pontos technikával, kanüllel vagy több szúrással a kezelendő területen egyenletesen eloszlatva a felhám alatt.

Kiknek ajánljuk?    
Oxidatív stressztől, napfénytől károsodott, fakó, dehidratált, fáradt bőrűeknek. De hatásosan javítja a hegek, striák állapotát is.

Hány alkalom szükséges?    
Az indukciós kúra 4-5 kezelésből áll, kéthetente 1-1 alkalommal. Fenntartó kezelésnek kéthavonta 1-1 alkalom javasolt. Lehetséges a kombinálása más mezoterápiás hatóanyagú készítményekkel pl. Skinbooster- rel, vagy RRS mezoterápiás koktélokkal, az esztétikai orvos javaslatának megfelelően.

A Nucleofill tiszta hatóanyagokat tartalmaz, allergizáló hatása lényegében nincs. Összetevői természetes forrásból származnak. A kezelés mellékhatása az egyéb tűs mezoterápiás kezelésekkel megegyező. Néhány óráig tartó pirosság, enyhe duzzanat lehet a beadás helyén, valamint bevérzés, mely kb. 7-10 nap alatt gyógyul.

Nucleofill Hair kezelés

A Nucleofill Hair kezelés jelentős előnye, hogy csökkenti a hajhagymák DHT érzékenységét, amely a hajhullás oka lehet.

Hogy zajlik a kezelés?

A kezelés során a hajat óvatosan szétválasztva, mezoterápiás tűvel juttatjuk az anyagot a kívánt területre. Kérjük, hogy a kezelésre frissen mosott hajjal érkezzenek.

Kinek ajánljuk?    
Elsősorban hölgyeknek ajánljuk, minden olyan esetben, amikor a hajhagymák elvékonyodása, gyengülése, hullása tapasztalható, mint például:

 • kezdődő hajhullás esetén
 • Covid utáni hajvesztés esetén
 • öröklött kopaszodás esetén
 • hajbeültetés elő-, illetve utókezeléseként
 • szülés utáni vagy a menopauza időszakában kialakuló hajritkulás esetén
 • szemöldök ritkulása esetén
 • férfiaknak szakáll dúsítása céljából

Hány alkalom szükséges?    
Kéthetente 4 alkalom javasolt.

Nucleofill Eyes kezelés

Biorestrukturáló kezelés, kifejezetten a szem körüli bőr megjelenésének javítására kifejlesztve.

Hogy zajlik a kezelés?    
Szemek környékét, szarkalábakat és a szemhéjak területét kezeljük, mezoterápiás tűvel juttatjuk be az anyagot az érintett területekre.

Mikor ajánljuk?

 • sötét karikák esetén
 • szem körüli ráncok ellen
 • a bőr alatti kötőszövet stimulálására
 • felszínes ráncok javítása töltőanyag használata nélkül
 • lézeres kezelések elő-illetve utókezeléseként

Hány alkalom szükséges?    
4 alkalom ajánlott, 1 és 2. alkalom között 2 hét szünet, 2-3. alkalom között 3 hét szünet, 3-4. alkalom között is 3 hét szünet

Bemutató képek

 

Bemutató videó

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: Nucleofill bőrmegújító anti-ageing kezelés
Nucleofill kezelés 90 000 Ft / alkalom / ampulla
Nucleofill csomagok 
• 1. csomag: 4 alkalom [4 ampulla] Nucleofill (2 heti ismétléssel) 330 000 Ft
• 2. csomag: 6 alkalom (3 alkalom [3 ampulla] Nucleofill + 3 alkalom Filorga NCTF kezelés) 480 000 Ft
• 3. csomag: 4 alkalom [4 ampulla] Nucleofill + 4 alkalom Powershape rádiófrekvencia (felváltva, hetente) 435 000 Ft
Nucleofill Eyes kezelés 50 000 Ft / alkalom
Nucleofill Hair kezelés 100 000 Ft / alkalom