Az orvosi, mikrotűs mezoterápia során a hatóanyagot célzottan, a kezelni kívánt bőrrétegbe tudjuk juttatni. A hatóanyagok tudatos kiválasztásával depo hatás érhető el, amely hosszantartó eredményeket és tartós gyógyszerjelenlétet jelent a bőrben, sőt akár a mélyebb rétegekbe történő diffúzió segítségével ezek kezelése is megoldottá válik. A kezdő, négyalkalmas kúra után a fennmaradó kezeléseket 4-8 hetente ajánlott elvégezni.

RRS Whitening: Az RRS® HA Whitening, amelyet kifejezetten napfénykárosodott, pigmentfoltos bőrre javaslunk. Hialuronsav tartalmának köszönhetően javítja a bőrtónust, fehérítő hatóanyagainak - mint pl. Morus Alba levél kivonat, édesgyökér kivonat, C -vitamin - , köszönhetően pedig segít a pigmentfoltok leküzdésében. Bevezető kúraként hetente 1-1 alkalom javasolt 4-5x, majd kb. kéthavonta fenntartó kezelések.  

RRS Eyes: Az RRS® HA Eyes-t kifejezetten a szem körüli bőr megjelenésének javítására fejlesztettek ki, felszívódó hialuronsavat, valamint vitaminokat, antioxidánsokat, szerves szilíciumot és kötőszöveti sejt stimuláló faktort tartalmaz. Javítja a szemkörnyék bőrének mikrokeringését, a szem alatti sötét karikák megjelenését, a szemkörnyéki finom ráncokat. Beindítja a kollagén és rugalmas rostok képződését, erősíti a szemkörnyék bőrét.  
Kéthetente 4-5 alkalom javasolt, majd kéthavonta fenntartó kezelések.  

RRS Strimatrix: Az RRS® HA Strimatrix hialuronsavat, szerves szilíciumot, kötőszöveti sejt stimuláló faktort, vitaminokat, antioxidánsokat tartalmaz. Segíti a bőr mátrixának regenerálódását, javítja az atrófiás mélyedéseket, a striákat. Célja, hogy kitöltse a striák bőrrepedései által okozott mélyedéseket. Hetente 1 kezelés javasolt 4-6 alkalommal, majd kéthavonta fenntartó kezelések.  

RRS Tensorlift: hialuronsavat. szerves szilíciumot, antioxidánsokat, koenzimeket és vitaminokat tartalmaz. Hidratálja és feszesíti a bőr, anti-aging hatású. Heti 1-1 alkalom javasolt 4-5x, majd fenntartó kezelések kéthavonta.  

RRS Cellulit: hialuronsavat, L-karnitint, koffeint, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz. Megfelelő életmód, sport mellett segít a cellulit, vagy narancsbőr csökkentésétben. Heti 1 alkalom javasolt, 4-8x, majd fenntartó kezelések kéthavonta.

XL Hair: Az XL Hair® segítséget kínál különböző hajhullások kezelésére. Az XL Hair® hialuronsavat, kötőszöveti sejt stimuláló faktort, aminosavakat,  
zsírsavakat tartalmaz. Fokozza a sejtek osztódását, stimulálja a hajnövekedést. A haj vastagságának növelésével javítja a bőr tápláltságát és védi a bőrt belső és külső stressz és károsító tényezők ellen. Heti 1-1 alkalom javasolt 4-6x, majd kéthavonta fenntartó kezelések.

 

Áraink

Mezoterápiás kezelések: RRS revitalizációs koktélokkal
RRS kezelések 30 000 Ft / ampullától