Juvederm Volite

Juvederm szabadalmaztatott Vycross technológiájával keresztkötött mezoterápiás hyaluronsav.

Serkenti a fibroblasztokat (a kollagénképződésért felelős sejteket), megnöveli az elasztin, a kollagén és a hyaluronsav termelődését. 

Mik az előnyei?
  • A hyaluronsav nagyon jó vízkötő kapacitással rendelkezik, hidratálja a bőrt, javítja a bőrminőséget, kisimítja a finomráncokat, javítja a bőr védekezőképességét. 
  • Végezhető az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejken egyaránt.
  • Ugyanakkor az aknék okozta hegek kezelésére, illetve a hegek „finomítására” is alkalmazható.
Meddig tart a hatása?

Egy VOLITE kezelés eredménye akár 6-9 hónapig is kitarthat.

A kezelés hatása a szervezet saját természetes kollagénjének stimulálásával a beadást követően fokozatosan alakul ki. A klinikai vizsgálatok során a betegek 91%-a volt elégedettebb a bőrével, 96%-uk bőre simább volt a kezelés után, és 6 hónap elteltével is a páciensek bőrminőségbeli javulást tapasztaltak a kezdeti állapothoz képest.

Hogyan zajlik a kezelés?
A kezelés során hialuronsavat juttatunk a bőrbe, injekciós tű segítségével számos apró szúrással a bőr mélyebb rétegébe, mely egyenletesebbé és simábbá, feszesebbé teszi azt.
Hány alkalom szükséges?
1 alkalmas kúra elvégzését javasoljuk, mely 9 havonta ismételhető.
A kezelés előtt és után

A kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelendő területen. A kezelés maga nagyjából 15 percet vesz igénybe, mely során számos apró szúrással juttatjuk a hyaluronsavat a bőrbe. A kezelés után enyhe bőrpír, pontszerű bevérzés, kisebb bevérzések (hematóma) keletkezhetnek, melyek néhány napon belül elmúlnak. A kezelés után 4-6 óráig nem szabad a kezelt területet tapogatni, fogdosni. Aznap kerülendő a sminkelés, sportolás.

A kezelés után már estétől javasolt az arc masszírozása, az esetlegesen jelen lévő kis csomók szétmasszírozása, melyeknek a kezelés utáni 5. napra már nem szabad jelen lenniük (addigra szét kell masszírozni őket). Javasolt a kezelt terület alapos hidratálása, fokozott vízfogyasztás. Szaunázás 1 hétig a kezelés után nem javasolt.

Áraink

Mezoterápiás kezelések: VOLITE kezelés
Juvederm VOLITE kezelés 120 000 Ft / alkalom / ampulla