A HydraFacial MD® az egyetlen hydradermabráziós eljárás, amely ötvözi egy készüléken belül a bőr mélytisztítását, hámlasztását, hidratálását és antioxidáns védelmét.

Hatásai
 • csökkenti a finom vonalakat, ráncokat
 • egészségessé teszi az aknés bőrt
 • kíméletesen kezeli a rosaceás bőrt
 • emellett a pigmentcáiós problémákat is eredménnyel tudja korrigálni
Hogyan működik?

Bőrmegújító terápia három lépésben

 1. tisztítás + kémiai hámlasztás

 Szennyeződések eltávolítása, bőrmegújítás és gyengéd hámlasztás a felfrissült, sima bőrért.

 2. eltávolítás + hidratálás

 Fájdalommentes pórustisztítás, valamint hidratálás és táplálás aktív összetevőkkel.

 3. megelőzés + védelem

 Extra kényeztetés antioxidánsokkal és peptidekkel, hogy maximalizáljuk a bőr ragyogását.

Előnyei
 • A kezelés azonnal látható és érezhető eredményt ad.
 • A beavatkozás nem kellemetlen, nem igényel utókezelést.
 • A mechanikai tisztítás a legtöbb esetben kiváltható vele
Kinek ajánljuk?

Hölgyeknek és férfiaknak egyaránt.

A HydraFacial MD® testreszabható megoldásainak köszönhetően szinte minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

Hány alkalom ajánlott?
Már egyetlen kezelés is látványos eredményt ad, és mivel gyógyulási idővel nem kell számolnunk akár fontos események előtt is elvégezhető, ha sugárzóan üde, fiatalosan ragyogó arcbőrrel legjobb formánkat szeretnénk hozni. A tartós hatás érdekében az eljárás kúraszerű alkalmazását javasoljuk.
Kombinálható-e más kezeléssel?

A kezelés a hyaluronsavas töltést megelőzően kifejezetten ajánlott.

Vivace kezeléssel is kombinálható.

A kezelés menete
 • Az arcbőr gondos megtisztítása HydraFacial MD®  lemosó termékekkel. Ezt követően a speciális, vákuummal működő kezelőfejét a bőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzünk a Vortex™  technológia segítségével. A vákuum egyben nyirokkeringés fokozódást is beindít, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.         
   
 • Vákuum alatt kémiai savas hámlasztást végzünk. A sav koncentrációját bőrproblémától függően egyénre szabottan választhatjuk meg: gyulladt, pigmentált felületre erősebb koncentrációjú kémiai hámlasztás alkalmazható. A savas kezelés feloldja az elhalt hámréteget, megnyitja a pórusokat, eltávolítja a maradék szennyeződést az arcbőrről. A bőr a savas kezelés alkalmával enyhén kipirulhat, enyhe bizsergő érzést érezhet a vendég.         
   
 • Szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt átmossuk és elszívjuk a megnyitott pórusokat, hogy eltávolítsuk és megszüntessük az aknékat, mitesszerek és a gyulladásos képleteket a bőrről. Indokolt esetben ezt mechanikai tisztítás is követheti.         
   
 • A megnyitott pórusokon keresztül vákuum alatt hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidánsokat. Az odaadó gondossággal megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, amely hatására az arcbőr különlegesen puha és sima tapintású lesz. Gyulladásos és pigmentációs problémák esetén fényterápiával egészítjük ki a kezelést.         
   
 • A befejező lépés a megfelelő arcápolás és fényvédelem.

 

ELÉRHETŐ KEZELÉS TÍPUSOK:

HydraFacial MD® Skinceuticals Basic kezelés
Boosterek nélküli alapkezelés, amely letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, hidratálásból és kék vagy vörös LED fényterápiából áll. A kezelés során kiegészítésként Skinceuticals termékeket használunk.
HydraFacial MD® Deluxe Redness kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Circadia Protect Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Circadia Protect egy antioxidáns-hidratáló hatású booster, amelyet kifejezetten érzékeny bőrűeknek is javaslunk. Acquacell és hialuronsav tartalmánál fogva optimális hidratálást biztosít, miközben brightenyl tartalmának köszönhetően csökkenti a pigmentációt, a bőrpírt. Véd a szabad gyökök káros hatásaitól.
HydraFacial MD® Deluxe Timeless kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Circadia Chrono-Peptide Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. Ezt a kezelést érettebb, fakóbb bőrre ajánljuk. A Circadia Chrono-Peptide Booster többféle peptidet tartalmaz, melyek hatására regenerál, stimulálja a D-vitamint bőrünkben, csökkenti a mimikai ráncok kialakulását, az érett bőröket energetizálja és csökkenti a ráncok mélységét. Növeli a bőr sűrűségét és feszességét.
HydraFacial MD® Deluxe Rejuvenation kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Nassif MD HydraglucanTM Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Nassif MD HydraglucanTM Booster olyan összetevők szabadalmaztatott koktélja (hyaluronsav, glükán, betain), amely hidratál, javítja, megfiatalítja és megvédi a bőrt, miközben helyreállítja a teltséget, ragyogást ad és kezelési az öregedés jeleit.
Hydrafacial MD® Deluxe Lifting kezelés
Letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Regen GF Booster hatóanyag-bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Regen GF Booster szabadalmaztatott növekedési faktor formula a kollagéntermelés serkentésére és a bőr hidratálására, feszesítésére. 
HydraFacial MD® Platinum Pearl kezelés

Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Nassif MD Hydraglucan™  Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Nassif MD Hydraglucan Booster olyan összetevők szabadalmaztatott koktélja (hyaluronsav, glükán, betain), amely hidratál, javítja, megfiatalítja és megvédi a bőrt, miközben helyreállítja a teltséget, ragyogást ad és kezelési az öregedés jeleit.

A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára. A nyirokkezelés segíti a méreganyagok eltávolítását, hatására egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr. A Platinum kezeléseink nyirokcsizma kezeléssel vagy kézi arcmasszázzsal kiegészítve kérhetőek.

HydraFacial MD® Platinum Diamond kezelés

Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, Regen GF Booster hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A Regen GF Booster szabadalmaztatott növekedési faktor formula a kollagéntermelés serkentésére és a bőr hidratálására, feszesítésére.

A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára. A nyirokkezelés segíti a méreganyagok eltávolítását, hatására egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr. A Platinum kezeléseink nyirokcsizma kezeléssel vagy kézi arcmasszázzsal kiegészítve kérhetőek.

HydraFacial MD® Platinum JLO Beauty® kezelés

Nyirokmasszázsból, letisztításból, kémiai hámlasztásból, mélytisztításból, JLO Beauty hatóanyag bevitelből, vörös LED fényterápiából és hidratálásból áll. A JLO Beauty booster olyan összetevőket kombinál, amelyek segítik a bőr ragyogását, feszességét és hidratálását. Melyek ezek az összetevők: niacinamid, rizskorpa kivonat, hyaluronsav, poligluraminsav, hógomba, tigrisfű, cékla, oliva levél kivonat.

Ragyogj te is úgy, mint JLO!

A méreganyagok távozása nagyon fontos a bőr számára. A nyirokkezelés segíti a méreganyagok eltávolítását, hatására egészségesebb, ragyogóbb lesz a bőr. A Platinum kezeléseink nyirokcsizma kezeléssel vagy kézi arcmasszázzsal kiegészítve kérhetőek.

Baby Facial Seven Sekina óceáni gyöngypor terápia

Ebben a kezelésben hypoallergén gyógyszertári készítmények alkalmazásával, Hydrafacial kezelést végzünk a bőr kíméletes és mégis hatékony tisztítása érdekében, majd Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiát alkalmazunk, mely revitalizája a bőrt, segíti a regenerációt, emellett antioxidáns és hidratáló hatású.

A kezelés menete
 • Gyógyszertári készítményekkel eltávolítjuk a sminket, majd alaposan letisztítjuk a bőrt.
 • Amennyiben szükséges, enyhe enzimatikus bőrpuhítót alkalmazunk.
 • Ezután a Hydrafacial MD géppel elvégezzük a bőr exfoliálását és a kíméletes, mégis nagyon hatékony pórustisztítást.
 • A tisztítás után Seven Sekina óceáni gyöngypor maszkot helyezünk fel a bőr regenerálása és revitalizálása érdekében.
 • LED fényterápia alkalmazásával segítjük a bőr megnyugtatását
 • A bőr hidratálásával és fényvédő felhelyezésével zárjuk a kezelést.
Tini-Facial tisztítás

Ezt a kezelést fiatal problémás bőrök esetén javasoljuk (maximum 25 éves korig), akár bőrgyógyászati, illetve gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.

A kezelt területen a bőr a mitesszerektől megtisztul, az aknék pedig csökkennek, esetleg teljesen meg is szűnnek. A kezelés során gyógyszertári készítményeket alkalmazunk. 

A kezelés szükség szerint kiegészíthető Seven Sekina óceáni gyöngypor terápiával.

A kezelés menete
 • Gyógyszertári készítményekkel eltávolítjuk a sminket, majd alaposan letisztítjuk a bőrt.
 • Az elhalt hámsejtek eltávolítását a Hydrafacial MD géppel végezzük
 • Amennyiben szükséges enyhe savas hámlasztást végzünk
 • Hydrafacial MD géppel kíméletes, mégis nagyon hatékony pórustisztítást végzünk
 • Fertőtlenítjük a bőrt
 • Összehúzó, gyulladáscsökkentő krémpakolást helyezünk a bőrre
 • LED fényterápiát alkalmazunk 
 • Hidratáló krémet, majd zárásként fényvédőt helyezünk a bőrre.

Minden kezelésünk kiegészíthető a szakember javaslatára opcionálisan mechanikai tisztítással is.

Minden kezelésünk mellé opcionálisan választható a HydraFacial MD® Perk Eye frissítő kezelés is.

Az öregedés első jelei a szem környékén jelennek meg, ahol a bőr rendkívül érzékeny és hajlamos az elvékonyodásra, a finom vonalakra és ráncokra. A szemkörnyéken a stressz, az alváshiány és a helytelen táplálkozás jelei is megjelenhetnek.

A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés felfrissíti a szemkörnyéket olyan kulcsfontosságú összetevőkkel, mint a vadgesztenyemag kivonat és az árnikavirág kivonat – tónusossá, feszessé és hidratálttá teszi ezt az érzékeny területet.

A HydraFacial MD® Perk Eye kezelés ára tartalmaz egy szérumot, amely otthon további 1 hónapig használható.

 

5+1 bérlet akció:        
Lehetőség van minden kezelésünkből bérlet vásárlására is, ebben az esetben minden 5 kezelés megvásárlása után 1 kezelést ajándékba adunk.

Áraink

HydraFacial MD® kezelések
HydraFacial MD® Skinceuticals BASIC kezelés (45 perc)60 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Redness (60 perc)84 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Timeless kezelés (60 perc)84 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Rejuvenation kezelés (60 perc)84 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® DELUXE Lifting kezelés (60 perc)  95 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® PLATINUM Pearl kezelés (80 perc) 95 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® PLATINUM Diamond kezelés (80 perc)110 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® PLATINUM JLO Beauty® kezelés (80 perc)120 000 Ft / alkalom
HydraFacial MD® Perk Eye kezelés30 000 Ft / alkalom
+ opcionálisan választható mechanikai arctisztítás (30 perc)  12 000 Ft / alkalom
  
Baby Facial Seven Sekina óceáni gyöngypor terápia VÁRANDÓSOK SZÁMÁRA (60 perc)72 000 Ft / alkalom
Tini-Facial tisztítás AKNÉS PROBLÉMÁK ESETÉN (90 perc)40 000 Ft / alkalom
 
5+1 bérlet akció – bármely kezelés típus esetén
Bérleteinket a vásárlástól számított 1 éven belül lehet felhasználni.