Az E-light készülék az IPL (Intenze Pulsed Light, vagy más néven villanófény) technológia legújabb és legeredményesebb fejlesztése. Az IPL (Intenze Pulsed Light), vagy más néven villanófény, már több évtizedes múltra tekint vissza az orvostudományban, melynek fejlődése a mai napig folyamatosan tart, egyre jobb tanulmányi arányokkal. A villanófény, nagy energiasűrűségű pulzált villanásokban leadott, nem összefüggő fényű besugárzást jelent. Fizikai magyarázata a szelektív fototermolízis jelensége, amely szerint a fény a világos felületekről visszaverődik, a sötét felületekben elnyelődik és ott hővé alakul. Váltható lencséjének köszönhető a felhasználhatóságának széles spektruma, a szőrtelenítéstől, a pigmentfolt kezelésen keresztül, a bőr regenerációig.

RÉSZLETEK

Az E-light készülék esetében az IPL technológiát rádiófrekvenciával párosították a jobb eredmény érdekében.

A rádiófrekvencia (RF) is már több, mint 30 éves múltra tekint vissza az orvostudományban, sőt biztonságos alkalmazásának köszönhetően a zsírleszívás egyik legjobb alternatív módszere. Az elektromos impulzusok bejuttatásának hatására itt is hőhatás keletkezik, amely fokozza az anyagcsere folyamatokat, valamint a vér és nyirokkeringést, ezzel serkentve az új kötőszövet képződését és következményesen a bőr megfiatalítását.

Hatása:
A IPL és a rádiófrekvencia, önmagában is jelentős és hatásos technológiák, azonban ezek ötvözése tovább fokozza a kezelés eredményességet és tartósságot, illetve egymás hatását megfelelően segítve kevesebb energia és hőhatással váltható ki eredmény, értelemszerűen kevesebb várható szövődménnyel.

Kifejezetten ajánlott:
A különböző kristályszűrőknek köszönhető, a felhasználhatóságának széles spektruma.
Az E-light készülékkel a szőrtelenítés mellett, számos bőrprobléma tünetmentesíthető. Bőrgyógyászati kiegészítő kezelésként javasoljuk rosacea, értágulatok, acne hegek és pigmentáció kezelésére, de kötőszövetfiatalító hatásának köszönhetően pórus összehúzás, napégési foltok és öregségi foltok halványítására, általános bőrállapot és tónus javításra is kiválóan alkalmas.

Nem alkalmazható:
Az E-light kezelést nem végzünk a szövődmények elkerülése miatt lázas, vírusos megbetegedés, bőrtumor, fényérzékeny állapot vagy terhesség esetén, napbarnította, vagy szoláriumozott bőrön. Ezekben az esetekben fennáll későbbi szövődmény, égési sérülés, pigmentáció, gyulladás esélye.

E-LIGHT VILLANÓFÉNYES, TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS (IPL ÉS RÁDIÓFREKVENCIA)

Az IPL önmagában is jelentős és hatásos technológia, azonban a rádiófrekvenciával való ötvözése tovább fokozza a kezelés eredményességét és tartósságát. Az IPL és a rádiófrekvencia együttes ereje lehetővé teszi, hogy alacsonyabb energiadózisokkal és ezáltal kisebb fájdalommal és kevesebb potenciális szövődménnyel érjünk el tartós eredményeket.

Az IPL-technológia a szőrtelenítésen túl fokozza az anyagcsere-folyamatokat, a vér- és nyirokkeringést, ezzel serkentve az új kötőszövet képződését és a bőr fiatalítását.

E-LIGHT PIGMENTFOLT-KEZELÉS

A E-light technológia fénykárosodott bőr kezelésére is kiválóan alkalmas.
A rosaceában látható tágult erek, illetve a napkárosodásnak megfelelően kialakuló pigmentfoltok, keratosisok mellett a kötőszövet megerősödése és feltelődése is várható.
A fenti bőrbetegségek sajnos folyamatosan rosszabbodó tendenciát mutatnak, tehát végleges gyógyulást nem, de tartós tünetmentességet el tudunk érni az E-light kezeléssel, abban az esetben, ha a szakorvos által javasolt életmód változásokat és kezeléseket is betartjuk.
Ennek megfelelően egy kezelés helyett érdemes kezelési kúrát csinálni, az őszi, téli, tavaszi hónapok alatt.
Napbarnította, és szoláriumozott bőr esetén természetesen ez a kezelés sem végezhető, a potenciális égési sérülések elkerülése végett.
Minden kezelés előtt szakorvosi konzultáció történik, amelynek árát 1 hónapon belül elvégzett kezelés esetén levonjuk az első beavatkozás árából.

E-LIGHT AKNEKEZELÉS

A E-light technológia aknés bőrtünetek gyulladásának csökkentésére alkalmas eszköz.

Az akne ún. multifaktoriális betegség, amelynek legfőképpen genetikai meghatározói vannak. Az acne betegségben a faggyúmirigyek megnagyobbodása, túlműködése, illetve kivezetőnyílásuk elszarusodása mellett jelentős szerepet játszik a faggyú okozta steril, illetve a faggyút kedvelő mikrobál okozta fertőzéses eredetű kötőszöveti gyulladás, amely leginkább felelőes a bőr hegesedéséért és a pigmentfoltok kialakulásáért.

Az. E-light technológia segítségével hypoallergén tisztítás után közvetlenül ajánlott havonta 1 alkalommal a gyulladás csökkentés céljából a kezelés elvégzése, amelyet a már kialakult hegek, és pigmentáció esetén is alkalmazhatunk, a szakorvosi kezelések mellett.

Napbarnította, és szoláriumozott bőr esetén természetesen ez a kezelés sem végezhető, a potenciális égési sérülések elkerülése végett.

Minden kezelés előtt szakorvosi konzultáció történik, amelynek árát 1 hónapon belül elvégzett kezelés esetén levonjuk az első beavatkozás árából.