Klinikánk kozmetikájában az elsősorban testkontúr javításra használt Powershape egyedülállóan rendelkezik arckezelő fejjel is, amelyből a kibocsátott rádiófrekvencia a bőrfelszín károsítása nélkül penetrál mélyen a bőrbe. A rádiófrekvencia az egyik legkellemesebb és leghatékonyabb kezelési módja a bőr kollagén és elasztikus rostok regenerációjának, amely már több, mint 30 éves múltra tekint vissza az orvostudományban.

RÉSZLETEK

Az elektromos impulzusok bejuttatásának hatására a kozmetikai kezelés során hő keletkezik a bőraljában, amelyet a vendég kellemes melegként észlel. Ez az 55-60C körüli hőmérséklet nem károsítja a kötőszöveti sejteket, de kimozdítja őket nyugalmi, ellustult állapotukból, és új sejtek képződésére serkenti. A rádiófrekvencia azonnal rostösszehúzódást okoz, amely egy azonnali, de annál kellemesebb eredményt nyújt a vendégnek, illetve hosszú távon beindítja a bőr és a kötőszövet megfiatalodását, hiszen a kezelés hatására fokozódnak az anyagcsere folyamatok, valamint a vér és nyirokkeringés is.

Kúraszerű alkalmazása során a rost szerkezet intenzív stimulálása révén jóval tartósabb eredményeket érünk el, így kiváló hatásfokkal alkalmazható face lifting-re, ránccsökkentésre és arcfeszesítésre, akár a nehezen hozzáférhető, kényes területeken, pl. a szem- vagy szájkörnyéken is.

Az arckezelőfej nemcsak multipoláris rádiófrekvenciát bocsájt ki, hanem finom pulzáló vákuumnyomást gyakorol a bőrre, illetve a kollagéntermelést fokozandó vörös LED fényt is használ, így nagyszerűen alkalmazható az arcbőr feszesítésére és a nyirokkeringés javítására.

Multipoláris rádiófrekvencia –hő általi sejt-anyagcsere fokozás, bőrfeszesítés előnyei:
    •  intenzíven felmelegíti a bőrszövetet
    •  a hőközvetítés fokozza az oxigén eloszlását, több oxigén szállítódik a kapillárisokból zsírsejtekbe
    •  stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket
    •  javítja a mikrokeringést

Vákuum – nyirokmasszázs előnyei:
    •  a nyirokmasszázs elősegíti a salakanyagok kivezetését
    •  kitágítja a vérereket elősegítvén a sejtek az oxigénnel való ellátottságát
    •  csökkenti az ödémát

Soft lézer előnyei:
A soft lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), ezáltal bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása van.