A töltőanyagokkal történő beavatkozás nem a ráncok eltüntetését, hanem a ráncok feltöltését jelenti. Ráncok teljes eltüntetése nem kivitelezhető, a ráncfeltöltő kezeléssel azok mélységét lehet jelentősen csökkenteni, ezáltal válik az arc fiatalosabbá.

HYALURONSAVAS MEZOTERÁPIA

A hyaluronsav nemcsak aktív hatóanyag, hanem más gyógyszerek, mezoterápiás összetevők szállítója a bőrbe, ami egy kellemes vizes közeget biztosítva hosszan ott tartja a bőr regenerációjára alkalmas vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat a gyógyítani kívánt területen. Ezért Klinikánkon a legmodernebb mezoterápiás biorevitalizációs koktélokat, a spanyol RRS© család termékeit használjuk, mind dermarolleres, vagy mezopenes, mind Vivace radiofrekvenciával történő kezelések mellé, legyen szó akár pigmentációs rendellenességekről, fény okozta károsodások, stria, cellulit vagy hajhullás kezeléséről.

A HA tartalmú kozmetikumok legfőképpen a bőr hidratálását és elasztikusságának visszaállításával a ráncok csökkentését ígérik. A HA tartalmú krémek ezen kívül- főleg a fényvédők – a hatóanyag szabadgyök kötő hatásának köszönhetően – erős ultraibolya fényvédelmet is biztosítanak. A HA stabilizált formában ráncfeltöltő és volumen helyettesítő készítmények formájában van forgalomban. Népszerűségét nemcsak hatékonysága, hanem a korábbiakban használ töltőanyagokhoz képest - pl. kollagén - sokkal kevesebb mellékhatása is okozza.

RESTYLANE VITAL ÉS VITAL LIGHT SKINBOOSTERS MEZOTERÁPIA

A Skinboosters mezoterápia teljesen új fejezetet nyit a mezoterápiában, hiszen tartósan fokozza a bőr hidratáltáságát, bársonyosságát, simaságát és rugalmasságát. Az arcon, a kézen, a nyakon, és a dekoltázson is használható, és az első hyaluronsav a piacon, mely a bőr tulajdonságának a javítását tűzte ki célul. Egyetlen kezeléssel akár 12 hónapig tartó hatás érhető el. 

Kifejezetten ajánlott:
    •  bőrminőség javító kezelésként, azok számára, akik meg szeretnék őrizni bőrük egészségét
    •  hegek kezelésére
    •  fénykárosodott bőr regenerálására
    •  száraz, fényevesztett bőr esetében
    •  tartósítószerekre, illatanyagokra vagy krém összetevőkre kialakult kontakt allergia esetében, a lokális kozmetikumok kiváltására

SKINBOOSTERS HYALURONSAVAS AJAKFELTÖLTÉS

Kifejezetten az ajak gyorsan mozgó területére kifejlesztett hyaluronsavas kezelés, amely kb 6 hónapig, maximum 2 évig tartó eredményt biztosít, egyéntől függően. A hyaluornsav teljesen felszívódik, így nem hagy maradandó nyomot a szájban, felszívódása után az ajak természetes marad, heg nem alakul ki. Amenniyben az ajak volumenét szeretné váltztatni, ennek felépítése fokozatosan javasolt, akár több hónap eltelte után apróbb menyiségekkel.

KLEANTHOUS PREMIUM GOLD KEZELÉS

A bőr a lélek tükre. Tükrözi személyiségünket. Egész életünkben reprezentál minket. A bőrt széppé és egészségessé varázsolni – ez Kleanhous kutatásainak és működésének elsőszámú célja. E cél érdekében ötvözik a modern technológiát, az ultrahangot, a biorezonanciát és a fényterápiát a bőrregeneráció tudományos módszerével.

Kleanthous alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.) hosszú távon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését – mellyel valódi anti-aging-et valósítanak meg.

Kifejezetten javasolt azok számára, akik magas minőségű orvosilag fejlesztett kozmetikai esztétikai kezelést kívánnak igénybe venni. Akiknek érzékeny, allergiára, irritációra hajlamos bőre van, bőrgyógyászati kezelést igénylő bőrbetegsége van, amelynek kiújulását kívánják megakadályozni, és hosszú távú tünetmentességet szeretnének elérni. Illetve azok számára is, akik bármilyen esztétikai beavatkozáson estek át, ami után gyulladáscsökkentő kezelésre, és regenerációra szorul az arcbőr.

Kombinálható kezelések:
Minden esztétikai kezelés mellett kiegészítő hatóanyagbevitelként – főleg a saját regeneráción alapuló kezelések, pl. szálazás, HIFU, Vivace, Drakula terápia után.