1113 Budapest, Bocskai út 31., I. em. 2.

Nőgyógyászat, Intim rejuvenáció

Speciális nőgyógyászati szolgáltatásunk keretén belül intim területek rejuvenációját végezzük, műtéti beavatkozás nélkül.

Legyen szó menopausa tüneteként jelentkező hüvelyszárazságról vagy éppen szülés után tapasztalható hüvelylazaságról vagy éppen bőrelszíneződésről, a legújabb trendeket követő nem-műtétes beavatkozásokkal segítünk, hogy hölgy vendégeink visszanyerjék fiatalos megjelenésüket, önbizalmukat és ugyanúgy élvezzék a szexuális együttléteket, mint korábban.

Nőgyógyászati kezeléseinket minden olyan hölgynek ajánljuk, aki nem szeretne együtt élni külső nemi szervi elváltozásokkal, és teljes életre vágyik!  Prof. Dr. Bánhidy Ferenc genitális rejuvenáció specialista, 30 év szakmai tapasztalattal a háta mögött, Magyarországon elsők között várja a gyógyulni vágyókat a leginnovatívabb intim korrekciós megoldásokkal, a Dermart Budában.

Nőgyógyászati szolgáltatások

Intim fiatalítás: G-pont töltés

A menopausában lévő nők közel 50%-a éli meg a hüvelynyálkahártya sorvadása miatt kialakuló tüneteket. Csökken az ösztrogén szint, melynek jelei hüvelyi szárazság, hüvelyi irritáció, fájdalmas együttlét, húgyúti fertőzések.

Prof. Dr. Bánhidy Ferenc nőgyógyász, daganat sebész és onkológus az intim fiatalítás egyik úttörője Magyarországon. Elsőként kezdte végezni a lézeres hüvelyszűkítő beavatkozásokat, inkontinencia műtéteket. Már egy éve a nem-műtéti intim rejuvenációs eljárásokkal is foglalkozik, mint például a G-pont töltés, nagyajaktöltés.

 

„G-shot” intim rejuvenációs beavatkozás

Ez egy gyors és minimális kellemetlenséggel járó eljárás. A beavatkozás során a G-terület kiemelése fokozza a vaginális orgazmus intenzitását. Ezt az USA-ban fejlesztették ki, mely során hyaluronsavat injektálnak a G-területre. A kezelés alkalmazható önmagában, de más genitális rejuvencációs beavatkozásokkal is kombinálható. Általában fájdalmatlan és csak néhány percet vesz igénybe. Az injekció helye egy nap alatt gyógyul.

Áraink

Intim fiatalítás: G-pont töltés
G shot 110 000 Ft

Intim korrekció és fiatalítás

Új kezelés:

Műtéti beavatkozás nélküli, nemi korrekciós töltés az egészséges, pozitív önkép,
testi vágyak és élvezetek érdekében mostantól a Dermart Buda portfóliójában!

RÉSZLETEK

Nem csak az arcunk ráncosodik, az intim területek rugalmassága is változik. Csökken a zsírszövet, petyhüdtté válik a bőr és elveszíti a tartását. A terület bepigmentálódik, azaz bebarnul, elszíneződik. A terület szemmel érzékelhető változásai pedig negatív hatással vannak az önbizalomra.
Az esztétikai változásokon túl a funkcionalitás is átalakul.  A kis- és nagyajkak a csökkenő rugalmasság miatt már nem érnek össze, ehhez a folyamathoz pedig természetesen a szülés is hozzájárul. A széttárt, lógó kis- és nagyajkak nem tudják védeni kellő mértékben a hüvelyrést, ami akár elindíthat egy ördögi kört is.

Az intim öregedés jelei

 A vaginánk öregedési folyamatáról sem akarunk tudomást venni, pedig számos hatása van a mindennapi életünkre. Természetesen sokat számítanak az egyéni tényezők és adottságok, és természetesen a szülés is, de számos dolog azonosan változik a testünkben. 

A 40-es éveikben járó nők egyre többen tapasztalnak hüvelyi szárazságot, illetve rugalmasságcsökkenést, aminek legfőképpen a szervezet csökkenő ösztrogénszintje az elsődleges oka.
Az 50 év feletti nőknél már a menopausa okozta számos változással kell számolni. A hüvely fala elvékonyodik, kevésbé lesz rugalmas, így a vagina szárazabbá válik, ami miatt a szexuális együttlét kellemetlenné válhat, akár fájdalmas is lehet. A hüvely PH-ja is változik, ennek következménye a fertőzésekre való fogékonyság.

Sokáig csak sebészeti eljárásokkal lehetett orvosolni az intim területek problémáját, manapság már számtalan lehetőség áll a rendelkezésünkre azért, hogy feszesebb, fehérebb, újra „aktív”, fiatalos vaginánk lehessen.

Az 5 LEGNÉPSZERŰBB INTIM FIATALÍTÓ ELJÁRÁS

1. Vaginafeltöltés
A hyaluronsavat gyakran használjuk az arc volumenizálására, a ráncok csökkentésére és használhatjuk az intim területek feltöltésére is.
A leginkább ismert a G-shot technika, melynek során a G-pontot töltjük fel, fokozva ezzel a szexuális együttlét során az orgazmus készséget. A legismertebb erre kifejlesztett anyag a Desirial, melyet előszeretettel alkalmazunk a nagyajkak volumenizálására és formázására, a G-pont töltésére. Az esztétikai hatásán túl jótékony hatással van a hüvelyszárazságra is. A kezelést általában 6-9 havonta célszerű ismételni.

2. Lézeres kezelések 
A lézeres kezelések hatására kollagéntermelés beindul, a kollagénrostok megerősödnek, a hüvely fala rugalmasabb lesz, melynek következménye, hogy a hüvely szűkebb lesz akár 20-30%-kal is. A kezelés gyors, minimális kellemetlenséggel jár. Minimum 2 alkalom szükséges, és 2-4 hetente lehet ismételni. 

3. Rádiófrekvenciás kezelések
A rádiófrekvenciás kezelések a mélyebben fekvő rétegek felmelegítésével részleges denaturációt, valamint a kollagénrostok összehúzódását, új kollagén termelődését és így a kezelt terület feszesebbé válását eredményezi. Elsősorban azoknak ajánlott ez a kezelés, akik enyhébb, de érzékelhető javulást szeretnének sebészi beavatkozás nélkül. Több alkalommal kell ismételni a kezelést és az eredményre is hosszabb ideig kell várni.

4. Vérlemezkével dúsított plazmaterápia (PRP - Platelet Rich Plasma)
A PRP a hüvely falába injektálva serkenti az itt található őssejteket, melynek hatására egy egészségesebb és erősebb vaginális nyálkahártya képződik. Amellett, hogy a szexuális életre pozitív hatása van, számos orvosi indikációban is lehet alkalmazni pl.: inkontinencia, szexuális aktussal járó fájdalom és a vaginaszárazság.

5. PDO Thread lifting
A felszívódó szálak alkalmazása az intim területen az egyik legújabb kezelés az NSGR terápiák sorában. Az face liftinghez hasonlóan a Polydioxanon, azaz PDO szálakat az intim terület feszesítésére használjuk. Már egy kezelés eredményt hoz, amely egyéntől függően 1-2 évig tart. A szálak maradéktalanul felszívódnak. 

Az alábbi kérdőív kitöltése segítséget nyújt a kezelési irány meghatározásában.

FSFI kérdőív

Segítünk felvenni az idővel a harcot. Találjuk meg együtt az Ön számára legmegfelelőbb kezelést! Konzultációs időpont egyeztetéséhez, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

 

Áraink

Intim korrekció és fiatalítás
Konzultáció 20 000 Ft
Kontroll 13 000 Ft
O shot 85 000 Ft
Mezoterápia 70 000 Ft
Nagyajak töltés 110 000 Ft
Dermart Buda