A hámlasztások előnye, hogy gyors, látványos változást hoznak fájdalom, bevérzés nélkül. Kúraszerű alkalmazásuk esetén az arcbőr tömöttebbé, egyenletesebbé válik, az otthoni kezelés során használt krémekből pedig a hatóanyagok gyorsabban és jobban szívódhatnak fel.

LUNCH TIME PEELING - GLICOLSAVAS HÁMLASZTÁS

Bőrmegújításra, a túlzott faggyútermelés szabályozására (akné, seborrheas dermatitis), a nyaralások emlékeként megmaradt pigmentációs zavarokra, vagy csak megelőzésképpen/bőrmegújításra bármely bőrtípusra, bármely életkorban, akár a tavaszi, nyári időszakban is alkalmazható hámlasztás (fényvédelem mellett).

A kezelés során bőr előkészítését követően vékony rétegben felvisszük a kémiai anyagot, mely koncentrációja a kezelések során     
fokozatosan növelhető. A hámlasztás nem jár fájdalommal, enyhe égető, csípő érzés jelentkezhet, illetve enyhe vörösség, mely pár óra múlva el fog múlni. A hámlasztás csupán kb 15 percet vesz igénybe.

A kezelést követően nem javasolt smink használata a beavatkozás napján. Otthonában nem szabad a kezelést követően a bőrt dörzsölni,     
radírozni, hámlasztó szivacsot használni. Szigorúan kerülni kell a szoláriumot, fokozott fényvédelem javasolt a kúra alatt 50+ spf faktorszámú, széles UVA/UVB spektrumú fényvédővel. Egy kúra során 5-6 kezelés javasolt, hetente/kéthetente 1-1 alkalommal, fokozatosan emelt koncentrációval (20-70%)

EASY DROXY VERSICOLOR FELSZÍNES HÁMLASZTÁS

Az Easy Droxy Versicolor különböző AHA és BHA savak kombinációjából (glikolsav, tejsav, citromsav, kojiksav, szalicilsav) álló bőr-, és sejtmegújító peeling. Kíméletes megoldást nyújt a felületes ráncokkal, a bőröregedés korai jeleivel, a fénykárosodott bőrrel, enyhe pigmentfoltokkal és a pattanásokkal szemben is. Mindezt felépülési idő nélkül.

A kezelés során bőr előkészítését követően vékony rétegben felvisszük a kémiai anyagot, majd un. neutralizáló, semlegesítő géllel közömbösítjük azt. A hámlasztás nem jár fájdalommal, enyhe égető, csípő érzés jelentkezhet, illetve enyhe vörösség, mely pár óra múlva el fog múlni. A hámlasztás csupán kb 15 percet vesz igénybe. Azt követően a termékhez tartozó, a bőrtípusnak megfelelő krémmel és egy 50 SPF fényvédővel kenjük be a bőrt, melyeket otthon is használni kell.

A kezelést követően nem javasolt smink használata a beavatkozás napján.

Otthonában nem szabad a kezelést követően a bőrt dörzsölni, radírozni, hámlasztó szivacsot használni. Szigorúan kerülni kell a szoláriumot, fokozott fényvédelem javasolt a kúra alatt 50+ spf faktorszámú, széles UVA/UVB spektrumú fényvédővel. Illetve az otthonába kapott készítmények használata.

Egy kúra során 4-5 kezelés javasolt, hetente/kéthetente 1-1 alkalommal.

EASY DROXY AZELIAC SAVAS HÁMLASZTÁS

Az azelainsav hatékonyan alkalmazható, gyulladás utáni hyperpigmentáció, acne, fokozott bőrérzékenység, rosacea esetén is.     
Antikeratolitikus hatása révén szabályozza a bőr felső rétegében lezajló sejtosztódási és regenerációs folyamatot. Antibakteriális hatással is rendelkezik, mely a Propionibacterium acnes-al szemben hatékony. Gyulladáscsökkentő hatású, illetve a pattanások utáni foltok halványításában is a melanint termelő (bőrben lévő pigment) tyrosinase enzim blokkolásával. Glycolsavat (30%), tejsavat (13.8%), azelain savat (10%), citromsavat (2%) tartalmazó peeling.

Alkalmazható fénykárosodott bőrre, a bőröregedés korai jelei esetén, pigmentfoltok, rosacea, acne jelenlétekor.     
A kezelés során a bőrt alaposan megtisztítjuk, majd felvisszük a savat, végül egy semlegesítő géllel állítjuk meg a hámlasztási folyamatot. A kezelés kb 15 percig tart.

A kezelést követően nem javasolt smink használata a beavatkozás napján. Otthonában nem szabad a kezelést követően a bőrt dörzsölni,     
radírozni, hámlasztó szivacsot használni.     
Szigorúan kerülni kell a szoláriumot, fokozott fényvédelem javasolt a kúra alatt 50+ spf faktorszámú, széles UVA/UVB spektrumú fényvédővel.

Javasolt egy kúra során 4-5 kezelés javasolt, kéthetente 1-1 alkalommal.

BENEBELLUM® - LUMPEEL TCA HÁMLASZTÁS

Triklórecetsavat (TCA), glikolsavat és citromsavat tartalmaz, melyek középmély hámlasztást eredményeznek.

Az orvosi kezelés két lépésben zajlik, az arctisztítást követően orvosi hámlasztás történik, majd egy dermaroller segítségével direkten juttatjuk a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe. Emellett természetesen fontos az otthoni bőrápolás, az előírtaknak megfelelően. Egy nappali krém (Fulgora 50) fényvédővel, ami a kék fény és a látható fény ellen is védi bőrünket, egy éjszakai krém (Lumina Vit A+E) és egy C-vitaminos szérum (Lumina Vit-C 18%). Mindhárom készítmény pigmentáció ellenes összetevőket is tartalmaz. A C és E vitamin antioxidánsok, így védik a bőrt a szabadgyökök okozta káros hatásoktól.

A felépülési idő 7-10 nap, ami alatt durva lemezes hámlás tapasztalható a kezelt területen.     
Amennyiben szükséges a kezelések (a kezelő orvos döntésének megfelelően) 3-4 hetente ismételhetőek.

Otthoni teendők:

 • 4-6 óráig a kezelés után ne érje víz a kezelt területet
 • A kezelőorvosa a hámlasztás végén részletesen ismerteti Önnel az otthoni előírt bőrápolási rutin lépéseit
 • A kezelés után 8 hétig TILOS a napozás, szoláriumozás, kerülje a túlzott hővel való érintkezést (pl. szauna)
 • A kezelés után 7 napig NE végezzen megerőltető, izzasztó testmozgást, mert az súlyosbíthatja a gyulladást, a bőr a nemkívánt mértékben begyulladhat, majd hegesedéssel gyógyulhat
 • A kezelés után 7-10 napig (a hámlás végéig) TILOS a smink használata
 • A kezelés után a hámló bőrt TILOS leszedni, letépni, levakarni, meg kell várni míg a hámló bőr magától leválik
 • A kezelés után 4 hétig NE használjon bőrradírt, ne szőrtelenítse (gyanta, epilátor, szőrtelenítő krémek) a kezelt területet, NE ütemezzen be arc- vagy kozmetikai kezelést, lézeres-, vagy IPL kezelést

A hámlasztás fellobbanthatja az ajkak herpes fertőzését, ha ezt észleli, azonnal értesítse kezelő orvosát, aki herpes vírus elleni gyógyszerrel fogja ellátni.     
Bármilyen kérdés, kétely estén értesítse a kezelőorvost, a rendelőt, ahol a kezelést végezték.     
A szigorú fényvédelem (SPF 50+, direkt napfény ill. szolárium kerülése) kötelező a kezelések mellett!

MÉLYHÁMLASZTÁS TRIKLÓRECETSAVVAL

A TCA, azaz a triklórecetsav a bőr mélyebb rétegéig hatoló kémiai hámlasztó, mellyel középmély hámlasztás érhető el. Hatására bekövetkezik a fehérjék koagulációja, azaz kicsapódása. Használata után a bőr felső hámrétege lényegében teljesen "halott". A klinikánkon használt EasyTCA komplex 15% TCA-t, antioxidánsokat, vitaminokat sőt még AHA savakat is tartalmaz. A papilláris dermiszig, azaz az irha felső részéig hatol. Ennek hatására a sérült, elöregedett hámsejtek helyét újonnan képződött egészséges hámsejtek veszik át. A reepitelizáció (a felhám újraképződése) következtében a kollagénszintézis is beindul. A kötőszövet stimulálása következtében beinduló fokozott elasztin és kollagénszintézis akár 6 hónapig is észlelhető.

Kinek ajánljuk?

 • fénykárosodott bőrre, a fénykárosodás okozta ráncokra
 • hiperpigmentációs problémákra, melasmára, lentigora, posztinflammatórikus hiperpigmentációra, szeplőkre
 • finom, mérsékelt erősségű periorális ráncokra
 • a bőr megújítására, a bőr öregedésének "megelőzésére"
 • enyhén súlyos aknés hegekre
 • tág pórusokra
 • solaris keratosisokra
 • aknés bőrre

 

A kezelés után kb. 1 hét a felépülési idő, mely alatt a kezelt terület bőrének lemezes hámlása észlelhető. Egy kúra során 4 kezelés javasolt, 10 naponta 1-1 alkalommal. A kúra alatt és utána legalább 6 hétig kerülendő a direkt napfény, szolárium. Az otthoni bőrápolás részeként egy ápoló krém (bőrtípusnak megfelelően választjuk) és egy fényvédő (Melablock HSP 50+) használata mindennap kötelező.

PIXEL PEEL HEGKEZELÉS
A bőrön sok minden tud maradandó nyomot hagyni. Akár akne, akár bárányhimlő okozta heg, az eltüntetése legtöbbször nehézkes és sokszor lehetetlen. A triklórecetsavas hámlasztás és a dermaroller kezelés külön-külön is kiváló eredményeket hozhat, de ezek hatása, ha kombináljuk őket, még kifejezettebb. A kezelést leghamarabb 2 hetes különbséggel lehet elvégezni, 4 alkalommal, de már egy kezelés is a lézeres kezeléssel vetekedő hatást hoz.

 

Bemutató videó

 

Áraink

Hámlasztások
Easy Droxy Versicolor felszínes hámlasztás 40 000 Ft / alkalom
Easy Droxy Azeliac Peel felszínes hámlasztás 40 000 Ft / alkalom
BeneBellum - Lumpeel TCA (Az első kezelés alkalmával meg kell vásárolni az otthoni utókezeléshez tartozó krémeket, amelynek értéke: 49 500 Ft) 95 000 Ft / alkalom
Mélyhámlasztás triklórecetsavval (4 alkalom javasolt) 70 000 Ft / alkalom
Pixel peel hegkezelés (TCA + dermaroller) 95 000 Ft-tól
Egyéb területAz árak a kezelt terület méretétől függően alakulnak.