1113 Budapest, Bocskai út 31., I. em. 2.

Orvosi esztétika

Orvosi esztétika

Alkati tulajdonságként, hajlamként megjelenő bőrgyógyászati kezelést igénylő állapotok diagnosztizálása és gondozása céljából forduljon hozzánk bizalommal!

Minden esetben vendégünk bőrtípusának megfelelő, személyre szabott megelőző és fenntartó kezelést alakítunk ki. Ambuláns kezeléseinket helyi érzéstelenítésben végezzük, melyet a beavatkozás módjához hasonlóan, a diagnózistól és a beteg állapotától függően a kezelő orvos határozza meg.
A kezelés előtt a kérjük, tájékoztassa kezelőorvosát esetleges gyógyszerallergiájáról!

Orvosi esztétikai kezelések és szolgáltatások

Konzultáció és kontroll

Szakmai egyeztetés beavatkozás előtt, melynek keretein belül felmérjük a jelenlegi problémákat, igényeket és összeállítjuk a kezelési tervet.

A konzultáció során a páciens részletes tájékoztatást kap a javasolt kezelésekről/beavatkozásokról, azok várható eredményeiről és lehetséges kockázatairól, valamint felteheti felmerülő kérdéseit is.

Áraink

Konzultáció és kontroll
Konzultáció 20 000 Ft
Kontroll 10 000 Ft

Felszívódó szálas kontúrozás (FTC)

FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS ARC KONTÚROZÁS

A Thread Lifting vagy más néven FineThreadContour (FTC) kezelés során biokompatibilis, a szervezet által lebontható szálak kerülnek a bőrbe. A szálak összetevője poli-dioxanon illetve poli-glikolsav. Ezeket az összetevőket orvosi eljárásokban 30 éve használják felszívódó varratokhoz. A test bármely részén – nyak, dekoltázs, fenék, comb, belső comb stb. a bőrfeszesítésére alkalmazott kezelés, amely enyhe zsírbontó hatása miatt kiválóan alkalmas a cellulit elleni kezelésre is.

Hatása:

Az FTC eljárás során vékony szálakat szúrnak a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az testkontúrt, és stimulálja a bőr saját kollagéntermelését. Ebből kifolyólag az FTC fokozatosan fejti ki feszesítő és kollagén-termelő hatását. Az optimális szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagéntermelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat. Természetesen az egyéni hatások eltérőek. Egyéntől függően szükség lehet az ismétlésre, jellemzően 3 alkalommal, 4-6 hetes időközönként. A pontos ismétlésszámot előre nem lehet meghatározni, mert egyénenként eltérő lehet.

Nem alkalmazható:
 • akut, krónikus bőrbetegség esetén
 • fertőzés, gyulladás esetén
 • gyulladáscsökkentő, szteroid, véralvadásgátló vagy aszpirint szedése esetén (a kezelés megelőző egy héten belül)
 • terhesség, szoptatás idején
 • 18 év alatt
 • amennyiben kórtörténetében szerepel keloid képződés
 • diabétesz vagy véralvadási probléma esetén
Lehetséges mellékhatások:

A kezelés elvégzését követően várhatók az ezzel összefüggő reakciók, véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, fokozott érzékenység az injekció beadásának oldalán. Ezek jellemzően spontán megszűnnek 1-15 napon belül.
Minden beavatkozás magában foglalja a fertőzés minimális lehetőségét, emiatt javasolt a kezelés utáni rövid antibiotikumos kezelés, amelyet vagy a kezelés után közvetlenül injekció, vagy szájon át szedhető kapszula formájában javasoljuk.

 

FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS ARC KONTÚROZÁS

A Thread Lifting vagy más néven FineThreadContour (FTC) kezelés során biokompatibilis, a szervezet által lebontható szálak kerülnek a bőrbe. A szálak összetevője poli-dioxanon illetve poli-glikolsav. Ezeket az összetevőket orvosi eljárásokban 30 éve használják felszívódó varratokhoz.

Hatása:

Az FTC eljárás során vékony szálakat szúrnak a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt, és stimulálja a test saját kollagén-termelését. Ebből kifolyólag az FTC fokozatosan fejti ki feszesítő és kollagén-termelő hatását. Az optimális szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagéntermelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat.
Természetesen az egyéni hatások eltérőek. Egyéntől függően szükség lehet az ismétlésre. A pontos ismétlésszámot sajnos előre nem lehet meghatározni.

Nem alkalmazható:
 • akut, krónikus bőrbetegség esetén
 • fertőzés, gyulladás esetén
 • gyulladáscsökkentő, szteroid, véralvadásgátló szedése esetén, ha aszpirint szed azt a kezelést megelőző egy héten belül fel kell függesztenie
 • terhesség, szoptatás idején
 • 18 év alatt
 • amennyiben kórtörténetében szerepel keloid képződés (csak testen végzett FTC esetén fontos információ)
 • diabétesz vagy véralvadási probléma esetén
Lehetséges mellékhatások:
A beavatkozást követően várhatók az ezzel összefüggő reakciók, véraláfutás, duzzanat, pirosodás, fájdalom, viszketés vagy elszíneződés, fokozott érzékenység. Ezek a jellemzően, spontán megszűnnek 1-15 napon belül. Minden beavatkozás magában foglalja a fertőzés minimális lehetőségét, emiatt javasolt a kezelés után szájon át szedhető rövid antibiotikumos kezelés.
A bevatkozás utáni teendők:
 • Az első 24 órában hűtse a területen keletkező duzzanatot tiszta textíliába csomagolt jégzselével, illetve egyéb erre alkalmas tárggyal (ügyeljen, hogy a jég közvetlenül ne érintse a területet)!
 • Kerülje a napozást és egyéb UV fénnyel járó tevékenységeket, amíg fennáll az esetleges duzzanat, vörösség. Használjon fényvédőt!
 • Smink felvitele a kezelés utáni napon már lehetséges
 • Egyes esetekben a szúrási pontokat steril tapasszal zárjuk, ezek eltávolításáról orvosa tájékoztatja.

 

Áraink

Felszívódó szálas kontúrozás (FTC)
Felszívódó szálas kontúrozás  (arc, nyak, dekoltázs, comb, has, kar, fenék) 180 000 Ft-tól *
* a beavatkozás során használt szálak mennyiségétől függően  

 

Hialuronsavas ráncfeltöltés, hialuronsavas arcformázás

A bőr rugalmassága az idő előre haladtával csökken, veszít feszességéből, hidratáltságából, ami előbb finom, majd egyre mélyebb ráncok kialakulásához vezet. A hialuronsavas ráncfeltöltés és volumenpótlás műtét nélkül, minimális felépülési idővel kínál erre megoldást.

A hialuronsav az emberi szervezetben természetesen megtalálható nagy molekulájú szénhidrát. Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik vízmegkötő képessége, amely molekulasúlyának nagyjából ezerszerese. Vizes közegben gél állagot alakít ki, ezzel részt vesz élettani folyamatokban, az immunrendszer aktivitásában, valamint szükséges a sejtek normális működéséhez. Emellett felelős a bőr rugalmasságáért, hidratáltságáért, feszességéért és ellenálló képességéért. A hialruonsav fontos antioxidáns szerepet is betölt, képes a fibroblastok aktiválására, ezzel serkentve a kollagén és elasztin szintézisét. Regenerációs képességének köszönhetően a sérülések, sebek gyógyulásában is részt vesz. Sejtvédő tulajdonsága miatt pedig véd a külső károsító hatásokkal szemben. A hialuronsav teljes mértékben organikus, így szintetikus anyagok nélkül végezhető a bőr rejuvenálása.

Milyen esetekben javasolt a hialuronsavas ráncfeltöltés?

Az arc öregedése során nemcsak a bőr különböző rétegei változnak, hanem a bőr alatti szövetekben az irhában, a zsírszövetben, az izmokban, végül a koponya csontjaiban is változás következik be. Az arc zsírpárnái fogynak, és a gravitációnak megfelelően lejjebb ereszkednek. Az esztétikai kezelések célja ennek a folyamatnak a megelőzése vagy javítása. Próbáljuk visszaállítani az eredeti arcformát, a természetes arányok megtartásával, az öregedés során elvesztett zsírpárnák, felszívódott csontok pótlásával. Az arc egészét figyelembe véve végezzük el a volumenpótlást, a ráncfeltöltést.

Így történik a kezelés

Először lidokainos krémmel érzéstelenítjük a kezelendő területet. Az esztétikai orvos részletesen tájékozódik a korábbi arcfiatalító beavatkozásairól, majd az állapot felmérése után javaslatot tesz az egyéni, személyre szabott kezelésre. Az eljárás gyors és minimális fájdalommal jár. A hialuronsavas töltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatjuk a bőrbe. Utána átmeneti pirosodás, bevérzés, duzzanat előfordulhat.

Az alábbi területeken alkalmazható

Ajkak, áll és állvonal, halánték, középarc, szemöldök környéke, Marionette ráncok, nasolabiális redő, szem alatti karikák, a járomív és állvonal definiálása, kiemelése.

Mikor nem javasolt a beavatkozás?

Aktív fertőző bőrbetegség (pl.herpes) esetén, terhesség és szoptatás alatt, bizonyos gyógyszerek szedése (pl. véralvadásgátlók) mellett, alvadási zavarok, autoimmunbetegségek esetén.

Klinikánkon kizárólag magas minőségű, hialuronsavas feltöltőanyagokat alkalmazzuk: Restylane, Hyamira.

 

Bemutató képek

 

Áraink

Hialuronsavas ráncfeltöltés, hialuronsavas arcformázás
Hyaluronsavas volumenpótlás, kiemelés (járomcsont, áll, állvonal) 95 000 Ft / ampulla
Hyaluronsavas hegkezelés 95 000 Ft / ampulla
Hyaluronsavas ajakfeltöltés 95 000 Ft / ampulla
Fillmed Bionutrilift kezelés 145 000 Ft / alkalom

Lézeres kezelések: DEKA CoolPeel™ lézeres kezelés

A lézeres bőrmegújító kezelések gyakran használt nem műtéti eljárások az öregedés, az elszíneződések és más bőrhibák hatékony csökkentésére. A hagyományos lézeres kezelések azonban fájdalmasak lehetnek és hosszú felépülési időt igényelhetnek. A CoolPeel™ lézeres eljárás hatékony fiatalítást kínál kényelmes, rövid felépülési idővel. A páciens már másnap visszatérhet a hétköznapi teendőihez.

MI A COOLPEEL™ ÉS MIBEN MÁS?
A CoolPeel™ egy fejlett módszer az ablatív lézeres bőrmegújításra. A rendszer segítségével pontosan és precízen meghatározott energiát ad le, amelyet nagyon rövid impulzusokkal juttat el a bőrbe, amely eltávolítja a bőr elhalt felső rétegét és stimulálja az új kollagén termelését. A CoolPeel™ nem invazív lézeres peelingnek tekinthető.
HOGYAN MŰKÖDIK A COOLPEEL™?
A CoolPeel™ egy olyan bőrmegújító kezelés, amelyet csak a SmartXide Tetra CO2 lézerrel lehet elvégezni. A rendszer finom beállításainak és működésének köszönhetően megakadályozza az elhúzódó gyógyulási időt, ami rövidebb gyógyulási periódust eredményez, mint más ablatív kezelések.
MIRE HASZNÁLHATÓ A COOLPEEL™?

A CoolPeel™ különböző bőrproblémák kezelésére használható, és különösen hasznos az öregedés jeleinek visszafordítására.

A kezelés felhasználható:

 • A finom vonalak és ráncok csökkentésére.
 • A tág pórusok csökkentésére.
 • A bőr textúrájának javítására
 • A napkárosodás és napfoltok kezelése.
 • Aknés hegek kezelése.
KI A JÓ JELÖLT A COOLPEEL™-HEZ?
A legtöbb páciens, aki a fent leírt problémákkal jelentkezik. A betegeknek a kezelés előtt egészségesnek kell lenniük, nem lehet aktív bőrgyulladásuk vagy fertőzésük. Fontos, hogy a kezelés előtt minden esetben vírus ellenes gyógyszert alkalmazunk a pácienseknél, az esetlegesen meglévő és lappangó herpesz infekció fellángolásának megelőzésére. Gyulladás utáni kóros pigmentálódásra hajlamos pácienseknél előzetesen, lokálisan krémeket alkalmazunk. Előfordulhat, hogy egyes esetekben más alternatív kezelést javasolt, így a lézeres kezelést minden esetben konzultáció előzi meg.
MI VÁRHAT A COOLPEEL™ ALATT?
A CoolPeel™ kezelés kb. 15-20 percet vesznek igénybe olyan területek kezelésére, mint az arc. További időre lesz szükség, ha további területeket, például nyakat, mellkast vagy kézfejeket is kezelünk. A kezelést megelőzően az érintett területen érzéstelenítő krémet alkalmazunk, ezért érdemes a kezelésre 30 perccel korábban megérkezni.

A kezelendő bőrprobléma súlyosságától függően általában több, gyakran három kezelést ajánlunk 4 hetes időközökkel.

 

Áraink

Lézeres kezelések: DEKA CoolPeel™ lézeres kezelés
arc (1 alkalom) 120 000 Ft
arc + teljes szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) (1 alkalom) 180 000 Ft
arc (3 alkalom) 300 000 Ft
arc + teljes szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) (3 alkalom) 360 000 Ft

 

Lézeres kezelések: DEKA Motus AY lézeres szőrtelenítés

A DEKA Motus AY lézeres készülékkel az új és egyedülálló MOVEO technológiájának köszönhetően fájdalommentesen, teljes komforttal és biztonsággal végezhetünk tartós szőrtelenítést bármely testrészen, maximális hatással.

RÉSZLETEK

A MOVEO technológia lényege a bőr felületén folyamatosan mozgatott, a kezelt felszínt hűtő kezelőfej, mely igen nagy sebességgel a szokásosnál kisebb energiaimpulzusokat ad le. A szőrtüszőt a gyorsan ismételt lézer impulzusok igen hatékonyan, de biztonságosabban tudják felmelegíteni. Az Alexandrite 755 nm lézer és a Nd:YAG 1064nm lézer kedvező tulajdonságainak kombinációja révén a készülék előnye, hogy az 1, 2, 3, 4, 5 és 6-os bőrtípus is biztonssággal kezelhető vele, így a lebarnult bőr, vékony szőke szőr sem akadály többé. Emellett a Motus AY képes a bőrfelszíni jóindulatú pigmentált elváltozások, érderedetű elváltozások ( seprűvénák, felületes értágulatok) és a körömgomba hatékony kezelésére is.

Hogyan működik?

A lézersugarak keresztülhatolva a bőrön a pigmenttartalmű szőrtüszőkben nyelődnek el. A folyamat során keletkező hő hatására a szőrtüszők roncsolódnak, ezzel gátolva a  kezelt terület további szőrnövekedést.

Hány kezelés szükséges?

Ez a kezelt területtől és egyéni tulajdonságoktól függően változó. A szokásos kezeléssorozat 3-6 kezelésből áll, de természetesen több kezelésre is szükség lehet. A kezelések elvégzése kb. 6 hetente javasolt. A kezeléssorozat végeztével évente 1-2 fenntartó kezelés ajánlott a tartós eredményhez.

Fájdalmas-e a kezelés?

A Moveo technológiának köszönhetően a kezelés teljesen komfortos, a legtöbb kezelt páciens nem érez semmit, vagy csak enyhe melegérzetet tapasztal.

Mikor nem végezhető lézeres kezelés?

 • túlérzékenység a fényre, infravöröshöz közeli fénytartományban
 • olyan gyógyszerek alkalmazása mellett, melyek fényérzékenyéget okoznak
 • antikoaguláns és/vagy immunszupresszív gyógyszerek alkalmazása mellett
 • korábban előfordult már fény indukálta roham
 • terhesség
 • saját vagy családi anamnézisben előfordult bőrrák
 • a közvetlenül a kezelés előtti 3 hétben történt napfényexpozíció

Fontos, hogy a megfelelő eredmény érdekében a kezelés előtt 1-3 nappal a kezelendő terület borotválása javasolt.

Áraink

Lézeres kezelések: DEKA Motus AY lézeres szőrtelenítés (1 kezelés)
  •  Arc  
        »  Homlok 20 000 Ft
        »  Szemöldök között 18 000 Ft
        »  Bajusz (felső ajak) 20 000 Ft
        »  Áll (szakáll) 25 000 Ft
        »  Orca (mindkét oldal) 25 000 Ft
        »  Pajesz (mindkét oldal) 26 000 Ft
        »  Fülcimpa 11 000 Ft
        »  Teljes arc 70 000 Ft
  •  Karok  
        »  Alkarok 40 000 Ft
        »  Felkarok 35 000 Ft
        »  Kézfejek és ujjak 26 000 Ft
        »  Teljes karok (alkarok, felkarok) 70 000 Ft
        »  Teljes karok (alkarok, felkarok, kézfejek és ujjak ) 95 000 Ft
  •  Hajlatok  
        »  Hónaljak 30 000 Ft
        »  Bikini vonal 30 000 Ft
        »  Teljes bikini 50 000 Ft
  •  Nyak  
        »  Nyak 35 000 Ft
  •  Lábak  
        »  Lábszárak 70 000 Ft
        »  Combok 80 000 Ft
        »  Lábfejek, ujjak 27 000 Ft
        »  Teljes lábak (combok, lábszárak) 120 000 Ft
        »  Teljes lábak (combok, lábszárak, lábfejek és ujjak) 150 000 Ft
  •  Törzs  
        »  Mellkas 70 000 Ft
        »  Has 50 000 Ft
        »  Teljes front (mellkas, has) 100 000 Ft
        »  Vállak 35 000 Ft
        »  Hát 70 000 Ft
        »  Hát-vállak 100 000 Ft
        »  Mellbimbó körül 25 000 Ft
        »  Mellek közötti csík 25 000 Ft
        »  Hascsík (köldök alatt) 28 000 Ft

 

Lézeres kezelések: DEKA SmartXIDE Punto lézerrel vágás nélküli szemhéjplasztika

DEKA SmartXIDE Punto frakciónált CO2 lézer az új HiScan DOT szkennerének köszönhetően pontosan és precízen meghatározott energiát ad le, amelyet nagyon rövid impulzusokkal juttat el a bőrbe, a bőr mélyebb rétegeibe hatolva. Ezzel eltávolítja a bőr elhalt felső rétegét és ezeken a mikrosérüléseken keresztül a bőr összehúzódik, és a gyógyulási folyamat során beindul a kollagéntermelés.

A széndioxid lézer indikációjának egyik területe a szemhéj plasztika, ahol olyan kiemelkedő eredményeket ér el, amelyeket csak sebészi beavatkozás után várnánk. Ebben az esetben viszont se szike, se varratok nem szükségesek.

A bőrfelület kezelése során a lézer a bőr alatt található kötőszövetet, izmokat és egyéb struktúrákat egyáltalán nem érinti.

A vágás nélküli lézeres szemhéj plasztikának köszönhetően vérzés nem alakul, a gyógyulási idő pedig nagyon rövid, a kezelést követő napon már visszatérhet a páciens a hétköznapi teendőihez.

 

Áraink

Lézeres kezelések: DEKA SmartXIDE Punto lézerrel vágás nélküli szemhéjplasztika
teljes arc kezelés 220 000 Ft
teljes szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) kezelés - vágás nélküli szemhéj plasztika 180 000 Ft
teljes arc + szemkörnyék kezelés - vágás nélküli szemhéj plasztika 320 000 Ft
nyak 180 000 Ft
dekoltázs 180 000 Ft
teljes arc-nyak-dekoltázs + teljes szemkörnyék (alsó-felső szemhéj) 510 000 Ft

Lézeres kezelések: Hyperpigmentációs problémák kezelése

A széndioxid-lézeres bőrkezelés képes a bőr teljes megújítására. Kisimítja az egyenetlen, aknés, heges bőrfelszínt, megújítja a fénykárosodott bőrt, kisimítja a mélyebb ráncokat, eltűnteti a felületes, apró ráncokat, fiatalítja, feszesíti az arc, a nyak, a kéz, a dekoltázs bőrét, összehúzza a tág pórusokat.

RÉSZLETEK

A DEKA frakcionált DOT szkennelő rendszere speciális algoritmus alapján működik, intelligens szekvenciák szerint, melyek optimalizálják a szkennelési útvonalat, egyre fokozódó hőtermeléssel, miközben a környező szövet védve van. A szkennelés mérete, mélysége és sűrűsége 39-féle képpen állítható, a páciens igényeinek megfelelően.

Hatása:
A lézer beállítástól függően bejut a bőrbe, A bőrből mikroszkopikus oszlopokat párologtat el, amelyek az ép bőrfelület felől napok alatt regenerálódnak. Ezzel együtt az általa képzett hő is intenzív regenerálódást indít be. A bőrben lévő kollagént és rugalmas rostokat tartalmazó sejtek újra aktivizálódnak és fokozott termelésbe kezdenek. Kb. 4-10 hét a kollagénképződés elindulása, mely azonban hónapok múlva is, esetleg 1-2 évig is fennáll. A bőr felső rétegének leválása és a mélyebb rétegben bekövetkezett bőrmegújulás komplex folyamata biztosítja az egészséges, környezeti hatásoknak fokozottabban ellenálló bőr megjelenését. Közvetlenül a kezelés után a még meglévő mikrocsatornákon egyéb, kötőszövet képző és gyógyulást elősegítő hatóanyagokat is be tudunk juttatni a bőrbe.

Előnyei:
    •  a bőr gyorsabb gyógyulását, regenerálódását teszi lehetővé (az ép hámszigetek miatt)
    •  a bőr szerkezetének javulása már a kezelést követő 1 hét után látszik
    •  nem érinti, nem károsítja a környező szöveteket
    •  hámlasztás és bőrfeszesítés egyben
    •  természetes és tartós megújulás
    •  a kívánt mennyiségű lézerfény nagyon pontosan beállítható a kezelendő problémához és egyéni bőrtípushoz igazodva.

Lehetséges mellékhatások:
    •  pár napig tartó duzzanat
    •  átmeneti bőrpír, pirosság
    •  bőrérzékenység
    •  fényérzékenység miatt fényvédő használata a kezelés után 6 hétig kötelező
    •  hyperpigmentació (barna foltok) nem megfelelő otthoni kezelés esetén
    •  hypopigmentáció (halvány foltok) nem megfelelő otthoni kezelés esetén
    •  herpesz megelőzéseképpen adunk gyógyszert, amelyet a kezelés előtt már el kell kezdeni
    •  bakteriális felülfertőződés nem megfelelő otthoni kezelés esetén
    •  hegesedés nem megfelelő otthoni kezelés esetén

Nem alkalmazható:
    •  terhesség, szoptatás alatt
    •  aktív fertőzés (bakteriális, gombás, virális) a kezelendő bőrfelszínen
    •  kóros hegesedésre (keloid) való hajlam esetén
    •  cukorbetegség, kötőszöveti, autoimmun megbetegedés, immunszuppresszív kezelés esetén
    •  epilepszia esetén
    •  megelőző lézeres kezelés során fellépő problémás bőrtünetek esetén
    •  Isotretinoin hatóanyagú gyógyszer szedése alatt, ill. fél éven belül
    •  bizonyos gyógyszerek szedése esetén

 

Bemutató képek

 

Áraink

Lézeres kezelések: Hyperpigmentációs problémák kezelése
DEKA Motus AY lézeres pigmentfolt kezelés, Moveo PL lézerfejjel
Arc vagy nyak vagy dekoltázs 60 000 Ft / alkalom
Kézfejek 60 000 Ft / alkalom

 

Lézeres kezelések: körömgomba kezelés

A DEKA Motus AY lézeres készülékkel fájdalommentesen, teljes komforttal végezhető a körömgomba kiegészítő, adjuváns kezelése.

RÉSZLETEK

A körömgomba nagyon gyakori, számtalan embert érintő probléma. Kezelése és teljes eliminálása nehéz feladat. Általában lokális készítmények alkalmazása javasolt, kiegészítve szisztémás, az-az gyógyszeres terápiával. Azonban a szisztémás gyógyszereket kevesen tolerálják jól, sokszor májfunkciós eltéréseket okoznak. Egyes esetekben pedig a páciens kísérőbetegségei miatt egyáltalán nem alkalmazhatóak. A DEKA Motus AY lézeres készülék Nd:YAG lézersugaraival ezekben az esetekben nyújt megoldást. A lokálisan alkalmazott szerek mellett kiegészítő kezelésként alkalmazzuk a körömgomba elpusztítására. A lézersugarak a körömlemezbe hatolnak, a keletkező hő hatására pedig beágyazódott körömgomba elpusztul.

A körmök természetes módon általában 6-9 hónap alatt cserélődnek, de lábkörmök esetében ez akár 12 hónap is lehet. A kezelések az első fázisban hetente egyszer javasoltak, 4 héten át, majd a köröm teljes cserélődéséig havonta szükségesek fenntartó kezelések. Az egészséges új köröm kb. 3 hónap múlva lesz látható.

Milyen esetekben nem alkalmazható a lézeres kezelés?

 • olyan lokális gombaellenes készítmények használata mellett, melyek megváltoztatják a  köröm pigmentációját
 • olyan körömlakkok alkalmazása mellett, melyek megváltoztatják a köröm pigmentációját
 • köröm alatt lévő bevérzés, pigmentáció (pl. anyajegy) esetén
 • bakteriális körömfertőzés esetében, ami a köröm pigmentálódásához vezetett
 • más fennálló körmöket is érintő betegségek esetén, mint psoriasis, lichen planus, atópiás dermatitis

A kezelés biztonságos, mellékhatások, szövődmények megjelenése nem jellemző. A beavatkozás gyors és fájdalommentes, a köröm felmelegítése miatt lehetséges minimális melegségérzet a kezelt területen.

 

Áraink

Lézeres kezelések: körömgomba kezelés
DEKA Motus AY lézeres körömgomba kezelés 20 000 Ft / alkalom

 

Lézeres kezelések: Photorejuvenatio

A DEKA Motus AY Nd:YAG lézersugaraival végzett photorejuvenáció során a bőr irha rétege 45 fokra melegszik fel. Így hősokk proteinek szabadulnak fel, valamint TGF béta növekedési faktor.

A kezelt szövetben regeneráció indul be, melynek során nő a kollagén és elasztin képződés, fokozódik a bőr vízmegkötő kapacitása. Az eredmény rugalmasabb, feszesebb, hidratáltabb bőr, a látható ráncok mennyisége csökken. A kívánt eredmény eléréséhez egy 4 alkalmas kúra ajánlott. 3-4 hetente lehet egy kezelést végezni.

Rögtön utána érezhetően feszesebb a bőr, de ez egy gyors azonnali hatás. A végleges hatás az utolsó kezelés után 6 hónappal látható.

Fenntartó kezelések ajánlottak. 

Kezelhető területek: arc, nyak, dekoltázs és a kézfejek.

A kezelés után néhány óráig piros lehet a kezelt bőrfelület.

A kezeléssorozat időtartama alatt tilos a napozás, szoláriumozás, SPF 50+ fényvédelem ajánlott!

Bemutató képek

 

Áraink

Lézeres kezelések: Photorejuvenatio
Arc-nyak-dekoltázs 100 000 Ft / alkalom
Teljes arc 60 000 Ft / alkalom
Arc-nyak 70 000 Ft / alkalom
Nyak-dekoltázs 70 000 Ft / alkalom
Arc-nyak bérlet 224 000 Ft/ 4 alkalom
Nyak-dekoltázs bérlet 224 000 Ft/ 4 alkalom
Arc-nyak-dekoltázs bérlet 320 000 Ft / 4 alkalom
Teljes arc bérlet 192 000 Ft / 4 alkalom
Kézfej ( fiatalítás, pigmentfoltok ) 60 000 Ft / alkalom
Kézfej (fiatalítás, pigmentfoltok) bérlet 192 000 Ft / 4 alkalom

Lézeres kezelések: visszér, seprűvéna, rozacea kezelés

A DEKA Motus AY lézeres készülékkel fájdalommentesen, teljes komforttal kezelhetők az apró visszerek, seprűvénák, hajszálerek és rosaceas bőrelváltozások.

RÉSZLETEK

A készülék Nd:YAG lézersugaraival kíméletesen kezelhetők az esztétikai problémát okozó apró felületes érelváltozások. A lézersugarak a vörösvértestekben lévő festékanyagban, a hemoglobinban nyelődnek el, melynek során hő keletkezik, ami az ér elzáródásához vezet. Ezáltal megszűnik a keringés a kezelt érszakaszon, majd szervezetünk természetes módon elszállítja a roncsolódott, felesleges sejteket, anyagcseretermékeket a területről. 

A kezelések 2-3 havonta megismételhető, ha szükséges. Általában 2-4 kezelés elegendő a kívánt eredmény eléréséhez, de ez egyéni sajátosságoktól függően változhat.

Visszerek kezelése előtt javasolt előzetes érsebészeti állapofelmérés.

A kezelt terület kipirulhat, duzzanat, oedema, bevérzés jelentkezhet, melyek általában néhány nap, hét alatt (kb. két hét alatt) beavatkozás nélkül szanálódnak. A kezelés után lehetséges még purpurák, kontakt dermatitis, hyperpigmentáció, hypopigmentáció megjelenése. Egyes esetekben szükséges lehet lokális kortikoszteroid krémek alkalmazása.

A kezelések előtt/után szigorúan tilos napozni, szoláriumba menni, szaunázni. A kezelés előtt legalább már 10 nappal önbarnító használata tilos. A kezelt területet iPlease, vagy Cicaplast krémekkel kell kenni.

 

Áraink

Lézeres kezelések: visszér, seprűvéna, rozacea kezelés
DEKA Motus AY lézeres visszér és seprűvéna kezelés 50 000 Ft-tól *
DEKA Motus AY ÉRKEZELÉS (rozacea, hemangioma=éranyajegy)
(függ a kezelendő terület nagyságától)
50 000 Ft *
* / terület / alkalom  

 

Mozgásszervi fájdalomcsillapítás - Guna Orvosi kollagén terápia

Guna ampulla

Fő hatóanyaga egy speciális, 300 KDa méretű kollagént + “segédhatóanyagként”: növényi kivonatokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaznak.

Guna MD ampulla, orvostechnikai eszköz:

 • csökkenti a myofascialis rendszer spazmusát
 • javítja a szöveti perfúziót
 • fokozza a nyirokkeringést és a szöveti méregtelenítést
 • segíti a sejt-szövet-szervezet jelátviteli kapcsolatainak helyreállítását
 • sok esetben hatékonyan csökkenti a gyulladásos tüneteket
 • akár azonnali fájdalomcsökkentő hatással bír
 • erősíti a kollagén struktúrát
 • javítja az ízületi stabilitást

A Guna ampullák nem tartalmaznak sem steroidot, sem non-steroidot, nem tartalmaznak a klasszikus értelemben vett fájdalom-, vagy gyulladáscsökkentőt!

Alkalmazható élsportolóknál, mert nincs a WADA dopping tiltólistáján.

A terápia célja, hogy egy nagyon vékony tűvel, a bőr alá injektáljuk a terápiát, ezzel javítjuk a kollagén rostok anatómiai és a funkcionális szerkezetét és minden kollagén tartalmú szövetet, így pótoljuk, fokozzuk, felépítjük és védelmezzük a porcot, az ínakat, a szalagokat és az ízületi tokot, mechanikailag támogatjuk az érintett területet.

Szükség szerint alkalmazhatunk mellette bármilyen más bevált terápiát, akár alkalmazhatóak STEROID, NSAID és/vagy porcépítő szerek mellett is, manuálterápia, akupunktúra, különféle masszázsterápiák, mágnesterápia, UH kezelés, lézerterápia, elektromos kezelések vagy hőterápiák mellett is.

Kezelés gyakorisága
 • Akut fájdalom esetén: heti 1-3 alkalom, a súlyosság és klinikai értékelés függvényében (összesen  6-10 kezelés)
 • Krónikus elváltozásoknál: ezt követően 3-6 havonta 1-1 kezelést érdemes megismételni szinten tartó terápiaként
Alkalmazási területek
 1. TÉRD KEZELÉSE: védő hatás erősítése mind az ízület környékén, mind ízületen belül, ízületek mozgásának javítása: Futótérd, Térdszalagok sérülése. Meniscus sérülés, Porc sérülése, Kopás esetén
 2. LÁB, KÉZ, BOKA: Javítja a kis ízületek, kéz, láb és boka mobilitását. Támogatja a terület izmainak mozgását, enyhíti a helyi fájdalmat és a mozgásra jelentkező éles fájdalmat. Achilles és a kéz-, lábfej extensorainak tendinitise és tendinopathiája, Sarkantyú, Bokaszalagok traumás sérülése, Achilles ín kezelése, Pattanó ujj
 3. VÁLL- ÉS KÖNYÖK: könyökízület tendinopáthiájának, tendinitisének kezelésére, vállízület rendellenességeinek kezelésére (bursitis, befagyott váll)  
 4. CSÍPŐ: sportolók csípő fájdalma, kopás kezelése, csípőízületi tok gyulladása
 5. GERINCOSZLOP ELTÉRÉSEI: nyaki fájdalom, nyaki- és ágyéki izomfeszülés, hátfájdalom, derékfájdalom, ülőideg fájdalom
 6. IZMOK PATOLÓGIÁS ELTÉRÉSEI: izmok traumás sérülésének kezelése, autoimmun, ill. vírusos eredetű ízületi betegségek javítása
Mellékhatások
 • Guna MD készítményekkel eddig jelentős mellékhatás jelentés nem történt
 • A szúrás helyén átmenetileg enyhe bőrpír jelentkezhet
 • Szúrási szövődményként haematoma léphet fel
 • Kezelést követő napon átmeneti állapot rosszabbodás, fejfájás léphet fel, ami a kezelések utáni bő folyadékpótlással megelőzhető! 

 

Áraink

Guna Orvosi kollagén terápia
GUNA terápia 20 000 Ft / alkalom

 

Nucleofill bőrmegújító anti-aging kezelés

A Nucleofill úgynevezett polinukleotidokat tartalmaz, melyek egy háromlépcsős mechanizmus révén stimulálják és megújítják a bőrt. 

 1. A bőr egy kötőszöveti sejtjéhez, a fibroblasztokhoz kapcsolódik, melynek hatására ezek a sejtek kollagént, hialuronsavat és elasztint kezdenek termelni, ezáltal javítva a bőr struktúráját, fokozva a rugalmasságát, feszességét. Ezt a folyamatot „GYM effektusnak” nevezik a gyártók. A hatás hasonló, mint amikor edzőterembe megyünk, edzünk és az izmaink feszesebbek, erősebbek lesznek. A Nucleofill hatására hasonló folyamat játszódik le a bőrben. 
 2. Antioxidáns tulajdonsága révén semlegesíti a rendkívül káros szabad gyököket. Gátolja a gyulladásos jelátviteli anyagok szintézisét, így gyulladáscsökkentő hatású.
 3. Vizet köt meg, ezáltal hidratálja a bőrt, javítja a minőségét és feszesít. Biorevitalizáló és sejtmegújító, fenntartja a sejtek belső egyensúlyát és mint mediátor kedvező irányba módosítja a működésüket. 
Hogy zajlik a kezelés?
A Nucleofill értékes hatóanyagainak bejuttatása a bőrbe tűvel történik. Az esztétikai orvos döntése szerint lehet 5 pontos technikával, kanüllel vagy több szúrással a kezelendő területen egyenletesen eloszlatva a felhám alatt. 
Kiknek ajánljuk?
Oxidatív stressztől, napfénytől károsodott, fakó, dehidratált, fáradt bőrűeknek. De hatásosan javítja a hegek, striák állapotát is. 
Hány alkalom szükséges?

Az indukciós kúra 4-5 kezelésből áll, kéthetente 1-1 alkalommal. Fenntartó kezelésnek kéthavonta 1-1 alkalom javasolt. Lehetséges a kombinálása más mezoterápiás hatóanyagú készítményekkel pl. Skinbooster- rel, vagy RRS mezoterápiás koktélokkal, az esztétikai orvos javaslatának megfelelően. 

A Nucleofill tiszta hatóanyagokat tartalmaz, allergizáló hatása lényegében nincs. Összetevői természetes forrásból származnak. A kezelés mellékhatása az egyéb tűs mezoterápiás kezelésekkel megegyező. Néhány óráig tartó pirosság, enyhe duzzanat lehet a beadás helyén, valamint bevérzés, mely kb. 7-10 nap alatt gyógyul. 

 

Bemutató képek

 

Áraink

Nucleofill bőrmegújító anti-aging kezelés
Nucleofill kezelés 65 000 Ft / alkalom
Nucleofill csomagok  
  •  1. csomag: 4 alkalom Nucleofill (2 heti ismétléssel) 245 000 Ft
  •  2. csomag: 6 alkalom (3 alkalom Nucleofill + 3 alkalom Filorga NCTF kezelés) 350 000 Ft
  •  3. csomag: 4 alkalom Nucleofill + 4 alkalom Powershape rádiófrekvencia (felváltva, hetente) 320 000 Ft
Nucleofill Eyes kezelés 35 000 Ft / alkalom
Nucleofill Hair kezelés 75 000 Ft / alkalom

PROFHILO® – BIO REMODELING

Az innovatív Profhilo kezelés a bőr remodellingjét, újraépítését végzi el, nagymértékű javulást eredményezve a szövetek szerkezetében. 

A Profhilo nem egy töltőanyag, vagy biorevitalizációs készítmény, hanem az anti-aging kezelések új kategóriája a bőr minőségének javításában. A Profhilo nagy mennyiségű kis- és nagy molekulatömegű injektálható hialuronsav keveréket tartalmaz, amelyet kémiai adalékanyagok nélkül hővel stabilizálnak. A komplex egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. 
A Profhilo hatását számos klinikai kutatás vizsgálta, amelyek igazolják az extracelluláris mátrix átalakulását, a kollagénképződés jelentős fokozódását. A bőr textúrája, rugalmassága, hidratációja javul, a bőr feszesebbé válik, lifting hatás alakul ki.
A Profhilo önmagában is használható, vagy kiváló kiegészítése a hialuronsavas töltőanyagokkal történő kombinációnak, a legjobb eredmény elérése érdekében.
Kezelhető vele az arc, nyak, dekoltázs, a kézfej. A kezelés utáni eredmény szinte azonnal látható, természetes, de látványos megújulás, javulás mutatkozik a kezelt területen. A Profhilo stimulálja a bőr kollagén és elasztin képződését, javítja a bőr tónusát, textúráját, hidratáltságát és ragyogását.
Növeli az arc teltségét, feszesítő és lifting hatással.
A terméket 5 meghatározott, anatómiai ponton injektáljuk a bőr mély rétegébe. Az anatómiailag meghatározott 5 esztétikai pont lehetővé teszi az egyenletes eloszlást, a kívánt eredmény érdekében nincs szükség több tűszúrásra. A felépülési idő minimális, rövid ideig tartó pirosság, duzzanat, bevérzés előfordulhat.

 

Áraink

PROFHILO® – BIO REMODELING
Profhilo bioremodelling 100 000 Ft / alkalom
Dermart Buda