A „botox” megnevezést ma széles körben használjuk a Clostridium botulinum toxinnal történő beavatkozásra. Kevesen tudják azonban, hogy maga a „botox” szó az egyik cég márkaneve, és nem az anyag hivatalos megnevezése. Ma már több ilyen anagyot tartalmazó készítmény is – francia, amerikai, olasz – van a piacon.

 

BOTULIN TOXIN IZZADÁSGÁTLÁS-KEZELÉS
A hónalji izzadás legegyszerűbb ellenszere- és kb. 10 hónapig hatásos ellenszere- a botulin toxin kezelés, amellyel kikerülhetőek az alumínium származékok, az illatanyagokat, tartósítószereket tartalmazó kozmetikumok, amelyek sok esetben allergiás reakciót tudnak a bőrön kiváltani.           
A kezelés célja, hogy a beadott hatóanyag megakadályozza a hónaljban lévő izzadságmirigyek összehúzódását. Ezt az ún. acetilkolin nevű anyag gátlásával éri el, amelynek köszönhetően az izzadságmirigy "csak" párologtat, de nem ugrik össze, és nem önti el vízzel a hónaljunkat stressz, szorongás, hideg, vagy meleg hatására.
BOTULIN TOXINOS MIMIKAIRÁNC-KEZELÉS
Az első ráncok a mimikai izmok tartós, és ismételt összehúzódása miatt alakulnak ki. A bőr teherbíró képességéhet igazítva a dinamikus izommozgást, akár 4-6 hónapig tartó ráncmentességet érhetünk el.
ÁLLKAPOCS FORMÁZÁS BOTULINUM TOXINNAL

A kezelés célja a masseter izom – az állkapocs szegletet kiszélesítő – vékonyítása. A kezelés során ezen izom rostjait botulinum toxinnal injektáljuk, amely ezen izmot nem bénítja, hanem a vastagságát csökkenti. Az izom funkciója megmarad, a rágás, nevetés nem károsul. Az eredmény a kezelés után 1,5 hónappal később ítélhető meg teljesen, és évente maximum 2x végzendő el. Amennyiben a kezelést nem folytatják, az izom eredeti vastagsága lassan helyreáll.

Segítségével vékonyítható, nőiesíthető az arc, hyaluronsavas arcformázás nélkül kiemelhető a természetes járomív. Javulhat az éjszakai fogcsikorgatás, és fogszorítás.

Nem javasolt erős meglógással rendelkező Páciensek esetében, csak egyéb az arcot repozicionáló kezelésekkel.

BOTULIN TOXINOS FENÉK EMELÉS
A kezelés során botoxot és egy kötőszövet feszesítő biorevitalizációs komplexet használunk. Ennek hatására a nagy fenék izom tónusváltása következik be, az izom felemelkedik, ami kerekebbé teszi a feneket. Így azoknak javasoljuk, akik edzenek, ezáltal erősítik farizmaikat, de genetikailag vékonyabbak, laposabb fenékkel rendelkeznek. Esetükben igazán látványos eredmény érhető el. A kezelés hatása kb. 6-8 hónapig tart. A hatás azonnal látszódik a beavatkozás után, de 2 hétig még fokozatosan javul az eredmény.           

Fontos! A kezelés nem helyettesíti a megfelelő mennyiségű testmozgást és a kiegyensúlyozott táplálkozást!

 

Bemutató videó

 

Áraink

Botulinum toxinos kezelések (arc, hónalj, fenék)
Botulin toxin kezelés (1 régió)70 000 Ft
Botulin toxin kezelés (2 régió)110 000 Ft
Botulin toxin kezelés (3 régió)130 000 Ft
Botulin toxin kezelés (4 régió)160 000 Ft
Állkapocs formázás botulinum toxinnal85 000 Ft
Botulin toxin izzadásgátlás-kezelés (hónalj / talp / tenyér)160 000 Ft / alkalom
Fenékemelés botulin toxinnal200 000 Ft / alkalom