Bemutatkozik a Z-Wave Pro cellulit kezelő, testkontúrozó készülék.

Mi a cellulit?
Először is, semmiképpen sem tévesztendő össze a cellulitisszel, ami a bőrt érintő, egészen a kötőszöveti rétegéig kiterjedő baktérium okozta súlyos gyulladás. Ezzel szemben a cellulit, vagy a köznyelvben narancsbőr (latinul: adiposis edematosa) a bőr alatti (szubkután) zsírszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét. A kórosan felhalmozódó zsír betüremkedik a kötőszöveti rostok közé, s ennek hatására a bőrön apró kitüremkedések jelennek meg. A cellulit sújtotta bőr tésztás tapintásúvá és a narancshéjához hasonlóvá válik. Leggyakrabban a comb, a fenék és a karok bőrén jelenik meg cellulit. A nőket gyakrabban érinti.
Mit lehet tenni ellene?
A diéta és sportolás önmagában nem elég, ugyanis a narancsbőr kialakulása összefügg pl. öröklött tényezőkkel, hormonális hatásokkal, korral, a test zsírtartalmával, a lerakódott méreganyagokkal és a vér-, és nyirokkeringéssel is. Ennek megfelelően a kezelését több oldalról kell megközelíteni. A Dermart Buda Klinikára megérkezett a Z-Wave Pro, mely hatékony megoldást kínál a lokális zsírfelesleggel és cellulittal küzdőknek. A Z-Wave Pro úgynevezett lökéshullámterápia. Fokozza a kezelt terület kollagén szintézisét, serkenti a metabolizmust, a vér-, és nyirokkeringést. Csökkenti a zsírsejtek méretét. A készülék nagy energiájú radiális impulzusokkal dolgozik. A nagy energiájú lökések behatolnak a bőr rétegeibe, ahol jelentős nyomást gyakorolnak a szövetekre, főként a kötőszöveti szeptumokra és a zsírsejtekre. A szakítóhullám pedig a zsírszerkezet destabilizálódását váltja ki.
Mire használjuk a Z-Wave kezelést?
A Z-Wave önmagában cellulit kezelésre, testkontúrozásra is jó eredménnyel alkalmazható, azonban kombinálható más testkezelésekkel, fokozva azok hatékonyságát. A Z-Lipo zsírfagyasztás után segíti a fagyasztás által elpusztult zsírsejtek elszállítását. A Power Shape rádiofrekvenciás, vákumos kezelések eredményét szintén fokozza. Súlyosabb esetekben injekciós cellulit kezelésekkel (pl. RRS Cellutrix) is kombinálható. Kezelhető területek a has, combok, fenék, felkarok. A Z-Wave kezelés rövid időt vesz igénybe, területenként kb. 8-10 percet. A beavatkozás teljesen fájdalommentes, nincs felépülési idő.
FONTOS!

Kezelések: 1 alkalom / 1 kúra során csak egy-egy testtájat kezelünk: tehát pl. vagy a belső combok vagy a hátsó combok vagy a felkarok vagy a csípőtájék vagy a has vagy a fenék – több testtájék kezelésére másik alkalommal/ másik kúra során van lehetőség.

Kezelések, kúrák  
Enyhe cellulit: monoterápiában alkalmazva legalább 5 kezelés javasolt, 7-10 naponta egy-egy kezeléssel  
Közepes cellulit: PowerShappel kombinálva 5 hetes kúra. Egy-egy alkalommal egy PowerShape, majd Z-Wave kezelés történik ugyanarra a területre  
Súlyos cellulit: A PowerShapet és a Z-Wavet egy mezoterápiás, injekciós cellulit ellenes kezeléssel kombináljuk. Az 5 hetes kúra során heti 2 alkalommal történnek a kezelések. A hét első alkalmán mezoterápiás kezelés/PowerShape kezelés, majd Z-Wave kezelés történik. A hét második kezelésén mindig PowerShape kezelés történik.

A Z-Lipoval történő zsírfagyasztással is kombinálható egy 12 hetes kúra során, melybe 3 alkalom Z-Lipo kezelés és 12 alkalom Z-Wave kezelés tartozik.

A kezelések, kúrák előtt minden esetben konzultáció történik, mely során teljes állapotfelmérést végzünk, kiválasztjuk a Páciens számára legoptimálisabb terápiát.

A testkezelések mellett, a kívánt eredmény eléréshez nélkülözhetetlen az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás és a testmozgás!

A kezelések, kúrák során rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, napi 3-4-5 l víz fogyasztása.

Áraink

Z-Wave Pro - lökéshullám-terápiás kezelés
1 alkalom (egy testtájék – lásd a szolgáltatásoknál)35 000 Ft
5 alkalom (egy testtájék)145 000 Ft
1 alkalom PowerShape-el kombinációban60 000 Ft
5 alkalmas kúra PowerShape-el kombinációban285 000 Ft / kúra
5 alkalmas kúra PowerShape-el és RRS Cellutrix mezoterápiás injekcióval kombinációban430 000 Ft / kúra