Aqualyx zsírbontó injekció

Helyi formázásra, makacs, vékonyabb zsírpárnák kezelésére javasolt.

3 hetente maximum 6 alkalommal alkalmazható.

Alkalmas toka, felkarok, háti redők, csípő, derék, fenék, belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóinak hatékony kezelésére, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódásokat is megszünteti.

RÉSZLETEK

Működési mechanizmusa:  
A fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, amely lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. E zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből.

Hatása: 
A hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár. A kezelések 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A legtöbb esetben a változás a 3-4 alkalom után lesz szembeötlő.

Kezelés után:

  • A kezelés után rögtön zsibbadás égő érzés várható, amely 1 órán belül elmúlik.
  • A kezelés után 3-5 napig izomlázhoz hasonlító fájdalom, duzzanat és vörösödés várható a kezelt területen.
  • A kezelés után 1 hétig legalább 4 liter folyadék fogyasztása szükséges, alkohol nem fogyasztható.
  • A szúrások nyomán előfordulhat bevérzés.
  • Csomó kialakulása esetén annak nyomkodása, masszírozása tilos. Kb. 3 hónap alatt spontán elmúlik.

Sagonimelt injekciós tokakezelés

A Sagionimelt személyre szabott injekciós kezelés, melynek hatóanyaga megbontja a toka zsírsejtjeit (az áll alatti zsírszövet sejtjeit). Klinikailag is tesztelt és hatóságilag is engedélyezett, műtéti beavatkozást nem igénylő zsírbontó kezelés a toka csökkentésére. Ez a módszer lehetőséget nyújt az áll alatti kontúr csak injekcióval történő javítására, a toka méretének csökkentésére.

RÉSZLETEK

Hatása: 
A tokabontó injekció hatóanyaga a deoxikolsav, mely a kezelt területen elbontja a felesleges zsírsejteket. A lebomlott zsír idővel a nyirokrendszeren keresztül távozik, így csökkenti a toka méretét. Az érintett zsírsejt nem képes regenerálódni, így nem képes többé zsírt tárolni, vagy zsírt termelni. A második kezelést követően már látható a változás, a végső állapot azonban az utolsó kezelést követő 4-6 hétben alakul ki. Az eredmény tartós, hiszen a zsírsejtek végleg felszívódnak!

Kifejezetten javasolt: 
Azoknak, akik elégedetlenek a tokájuk megjelenésével, mivel az teltebbnek, vagy idősebbnek mutatja őket annál, amik. Akik egészségesen étkeznek és élnek, de a tokájuk mégsem csökken. Akik szeretnék elkerülni a sebészeti beavatkozást ám javítani akarják az áll alatti kontúrjaikat.

Előnyei:

• hatékonysága klinikailag bizonyított 
• biztonságos 
• nem igényel sebészeti beavatkozást, nincsenek hegek 
• minimális mellékhatásokkal jár (pirosodás, duzzanat, csekély fájdalom) 
• nincsen felépülési időszak 
• nincs szükség kényelmetlen kompressziós állkötésre 
• zsírleszívással ellentétben a bőr "vissza feszesedik", és nem alakul ki "meglógás"

Lehetséges mellékhatások: 
Mivel minden beavatkozás, ez a zsírbontó eljárás is járhat mellékhatásokkal, melyek jellemzően átmenetiek és maguktól megoldódnak. A pirosodás, duzzanat vagy a kezelt terület átmeneti érzéketlensége mellett jelentkezhet kisebb mértékű fájdalom, ritkán féloldalas mosoly, nyelési nehézség. Utóbbiak átmenetiek, de ha jelentkeznek, azonnal jelezni kell a kezelőorvosnak.

Nem alkalmazható: 
• terhesség és szoptatás alatt 
• lázas, gyulladásos állapotban

 

Áraink

Zsírbontó injekciók
Aqualyx zsírbontó injekció 55 000 Ft-tól *
a kezelt terület nagyságától és a felhasznált mennyiségtől függően 
Sagonimelt injekciós tokakezelés 60 000 Ft / alkalom