A világon a legújabb és legsikeresebb cellulitbontó injekció az ALIDYA. Az olaszországi plasztikai sebész, Motolese professzor által kifejlesztett formula speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulit kiváltó okait: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. A hatás a szubkután adipóz szövet volumetrikus újrastrukturáló képességének köszönhető, az elágazó és nem elágazó láncú aminosavak keverékének segítségével, az extracelluláris mátrix lúgosítása, illetve a speciálisan tanulmányozott ozmolaritás révén, mely képes az adipóz szövet morfostruktúrálistulajdonságait újra egyensúlyba hozni.

RÉSZLETEK

Az Alidya megköti a lerakódott méreganyagot, fokozza a szövetek nyirokkeringését, javítja a szöveti mátrixot, élénkíti a mikrokeringést, lúgosít és kiváló antioxidáns.

Az Alidya kezelést 7 naponta ismételjük és kúraszerűen alkalmazzuk.

A hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal), 4-6 mm mélységbe juttatjuk. A szükséges kezelések száma egyéntől és a cellulit fokától függ, minimum 7 – maximum 12 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.

Mivel a cellulit hátterében genetikai és hormonális okok is állnak, melyeket nem lehet megszüntetni, a cellulit újra kialakul, ezért a Alidya kúra végeztével 30 nap múlva egy fenntartó injekciózás javasolt. A kezelési kúra évenként ismételhető. A kezelés eredményei gépi nyomásterápiás kezeléssel fokozhatóak.

Az Alidya cellulitkezelő kúra orvosi beavatkozás.

A kezelés mellett kiegyensúlyozott, egészséges étrendet, fokozott folyadék fogyasztást, és testmozgást javaslunk, rádiófrekvenciás kezeléssel kiegészítve.